Details hypotheekadviseur

Parkstraat 83
2514JG 's-Gravenhage
Telefoonnummer Eigen Huis Hypotheekservice
033-4507300
Eigen Huis Hypotheekservice kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.675 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 16 waarnemingen: 12 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

58% beveelt Eigen Huis Hypotheekservice aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

12 reviews voor Eigen Huis Hypotheekservice

Gesorteerd op
26 juli 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"Slechte adviseur"

0
Ik zal het bij niemand aanbevelen omdat ik totaal niet serieus genomen werd. Ik weet niet meer wat de naam van de adviseur was. Ik woon nu in een prachtig huis en kan goed rondkomen. De adviseur die mij advies heeft gegeven gaf mij meer het gevoel dat ik beter nog een paar jaar kan wachten.
Reactie van Eigen Huis Hypotheekservice
Geachte mevrouw/heer, we vinden het heel vervelend dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Wij streven naar een zo hoog mogelijke tevredenheid en daarom is dit voor ons een een teleurstellende reactie. Helaas is uw reactie anoniem. Ik nodig u graag uit met mij in contact te treden via e-mail adres: beheer@hypotheekservice.veh.nl om zodoende te bespreken wat er precies is gebeurd. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Annemieke Buijs
3 november 2011
aankoop van een eerste huis in september 2011

"Goed advies, altijd te bereiken"

10
Wij hebben net ons eerste huis gekocht, hypotheekadvies via VEH. De adviseur heeft ons de beginselen heel goed uitgelegd, alles was te volgen op een beeldscherm, hij heeft de tijd genomen, om alle vragen te beantwoorden. Is ingegaan op onze behoeftes en heeft niet geprobeerd, ons een bepaalde kant op te duwen. Was altijd te bereiken via de mail of telefoon en heeft vragen snel en tot onze tevredenheid beantwoord. Wij hebben afdrukken van alle stukken mee gekregen. Heeft de werkzaamheden tijdens zijn vakantie goed overgedragen.
1 september 2011
oversluiten van de hypotheek in augustus 2011

"Wij zijn op zeer correcte wijze behandeld! "

10
Wij (mijn vrouw en ik) wilden onze hypotheek laten oversluiten ivm vermeende rente stijging in de toekomst en om het feit dat ik 65 jaar wordt en voor de toekomst een zekerheid wilde hebben. Uiteindelijk hebben wij op advies gekozen voor een 50%ige aflossing (wij hadden een geheel aflossingsvrije hypotheek) met een rentevaste periode van 15 jaar. Deze oplossing hadden wij niet voorzien maar door meedenken van de adviseur is dit een uitstekende oplossing, ook om het feit dat de huizenprijzen aan het dalen zijn. Deze oplossing biedt ons een zekerheid voor de toekomst.
29 september 2010
aankoop van een eerste huis in augustus 2010

"Vriendelijk, snel en professioneel advies."

10
Bij de aankoop van mijn eerste woning heb ik een hypotheekadvies gesprek gehad met ********** van de vereniging eigen huis. Zowel bij mijn oriënterende gesprek als het uiteindelijk afsluiten van de hypotheek heeft ******** mij vriendelijk en duidelijk alles uitgelegd. Met vragen kon ik hem mailen en kreeg (zelfs in het weekend!) vaak dezelfde dag antwoord. De uiteindelijke adviezen waren helder, verschillen tussen de hypotheek vormen werden duidelijk uiteengezet. Ik ben erg blij met de Vereniging eigen huis en in het bijzonder in het vriendelijk, volledige en snelle advies van **********.
22 augustus 2010
verhogen van de hypotheek in augustus 2007

"Goede service."

9
Zeer prettige omgang en een naar onze menig onafhankelijk advies.
10 november 2009
aankoop van een eerste huis in maart 2008

"Duidelijk en doelmatig advies"

9
Duidelijk advies, goed meegedacht tav netto maandlasten en belastingregels tav eigen vermogen.
26 oktober 2009
aankoop van een eerste huis in september 2009

"Geen antwoorden onjuiste informatie"

2
Wilde me de "Rolls Royce" onder de hypotheken slijten terwijl ik duidelijk had aangegeven wat mijn lasten mochten zijn. Ook weigerde die om uit te zoeken hoe het verkrijgen van een NHG voor in arts in opleiding bewerkstelligd kon worden. Uiteindelijk kwam ie met een "aanbod" via een regionaal kantoor van de ABN dat dan wel de NHG zou willen benaderen maar dat waren gewoon standaard tarieven die bij minder dan 100% ew hoorde hetgeen we zelf ook zonder enig probeem overal konden regelen daar we idd. onder de 100% EW zitten omdat we bijna 100.000 euro eigen vermogen meenemen.
16 juli 2009
aankoop van een eerste huis in juli 2008

"Zeer goed advies en scherpe hypotheek afgesloten"

9
De door mij afgesloten hypotheek is later de hypotheek van jaar geworden. Je krijgt een eerlijk advies want de medewerkers van vereniging eigenhuis werken niet op basis van provisie maar staan gewoon op de loonlijst, de provisie wordt aan de klant teruggegeven.
12 juni 2009
aankoop van een ander huis in maart 2009

"Heel moeizaam"

2
Het eerste, vooraf advies, ging wel normaal. Het werd minder toen we de hypotheek ook wilde afsluiten. Diverse malen opnieuw de aanvraag formulieren invullen, de bedachte hypotheek kon niet bij de financier waar wij (door spaarhypotheek) aan gebonden waren.
7 juni 2009
oversluiten van de hypotheek in januari 2009

"Geloofwaaridig en onderbouwd advies"

7
Analyseerd de gegevens, gaat in op de persoonlijke situatie en argumenten en komt met gedegen advies terug. Gesprek vindt plaats in ongedwongen en ontspannen sfeer. Vooraf zijn de belangrijkste gegevens per e-mail op verzoek van de adviseur toegezonden.
12volgende

Details

KvK-nummer
32108799
AFM-nummer
12010160
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Jansen
Dhr. M. Jansen
Hypotheekadviseur Dhr. R. van der Laag
Dhr. R. van der Laag

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.675,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De kennismaking is bij Eigen Huis Hypotheekservice kosteloos. Wij vinden het als consumentenorganisatie immers belangrijk dat u in de gelegenheid bent om te kijken en te vergelijken! Als u besluit om u door ons te laten bijstaan met advies en het regelen van uw hypotheek, dan bieden wij u de zekerheid van een vast tarief: als u starter bent op de woningmarkt betaalt u (vanaf) € 2.475,-. Bent u doorstromer of sluit u uw bestaande hypotheek over naar een andere, dan betaalt u (vanaf) € 2.675,-. Bent u nog geen lid van Vereniging Eigen Huis kunt u altijd bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek met een van onze hypotheekadviseurs. Indien u besluit u door Vereniging Eigen Huis bij te laten staan bij de bemiddeling van uw hypotheek is een lidmaatschap van minimaal 1 jaar verplicht. Lid bent u al vanaf € 25 per jaar en geeft u direct nog vele andere voordelen. Kijk op onze website http://www.eigenhuis.nl voor meer informatie.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: