Details hypotheekadviseur

Laan van Meerdervoort 315a
2563AN Den Haag
Telefoonnummer Hypotheek Visie
070-3465428
Hypotheek Visie kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 31 waarnemingen: 28 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

75% beveelt Hypotheek Visie aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
10,0 (1 review)

28 reviews voor Hypotheek Visie

Gesorteerd op
5 april 2016
aankoop van een ander huis in januari 2016

"lastig communiceren. "

2
Op zich vriendelijke mensen. Zeker geen kwaad in de wil. Echter klopte er weinig van de bedragen die van tevoren berekend waren. Bij elke datum waarop iets ontvangen of getekend moest zijn moesten we zelf bellen of het al geregeld was. En dat was niet altijd zo. oude computers en programma`s is op zich niet erg maar dat het vastloopt en niet goed werkt wel. 1 mail adres voor het hele bedrijf? 1 telefoonnummer voor het hele bedrijf? antwoord op mail tot wel een week later. Zelf maar afspraken gaan maken. Aan de telefoon te horen gekregen dat het allemaal langer duurt want het is zo druk.. Bijna geïrriteerde reactie als we om opheldering vragen. Voor ons is het niet allemaal vanzelf sprekend!! We wilden het deze keer niet allemaal zelf regelen en zo stress voorkomen. Helaas is dat laatste niet gelukt.
15 oktober 2015
aankoop van een eerste huis in juli 2015

"Rust tijdens het aankooptraject van mijn 1e huis"

10
Na een aantal gesprekken met diverse hypotheekadviseurs, kwam ik bij de adviseur terecht. Dit voelde direct goed aan. Mijn persoonlijke situatie en wensen werden in kaart gebracht en de mogelijkheden werden door haar duidelijk aangegeven. De voordelen en de 'nadelen' (voor mijn situatie) van diverse geldverstrekkers werden besproken. Het oriëntatiegesprek was volledig. Ze denkt mee en doet net die stapjes extra. Het gehele proces tot zelfs na de sleuteloverdracht bij de notaris is zeer vloeiend verlopen, vol tevredenheid en rust. Als ik zo terugkijk op het gehele traject van de aankoop van mijn 1e huisje, heb ik 100% de juiste keuze gemaakt. De adviseur is een anker geweest in deze spannende tijd.
4 december 2013
aankoop van een ander huis in oktober 2013

"Zeer deskundig advies en geweldige inzet"

10
Ondanks dat de hypotheek vrij complex werd, is er volledige inzet en doorzettingsvermogen getoond. De deskundigheid van dit kantoor liet zien dat in complexe zaken een simpele uitkomst kan komen.
11 april 2013
afsluiten van een hypotheek in april 2013

"Geweldig geholpen bij een groot probleem."

10
Hier wordt je goed en deskundig geholpen. Wij hadden een probleem dat echt alleen met hulp van ***** in heel korte tijd is opgelost. Zij zit werkelijk overal achteraan en is erg vasthoudend. heel veel dank!!
14 september 2012
oversluiten van de hypotheek in augustus 2012

"Super"

9
Werkelijk met alles super geholpen. erg blij met service en zeer vriendelijke benadering en afwikkeling
22 mei 2012
aankoop van een eerste huis in december 2011

"teleurstellend"

2
Op het eerste oog leek het advies op maat en is alles in zijn werk gezet om een klik te kunnen realiseren (waarmee de kans op de deal groter). Verschillende beloftes worden gedaan om het proces makkelijk te laten lijken, je bent immers een starter. Vanaf het moment dat je de pen los hebt gelaten is er geen weg meer terug en heeft men absoluut geen inzet te veel getoond. Een simpele vraag om begrip en meer inzet werd gepareerd met het argument dat we voor het zetten van de handtekening beter na hadden moeten denken. Wanneer men navraag moet doen bij externe bronnen die niet direct het voordeel van de twijfel geven accepteert men dit heel makkelijk zodat men een 'nee' heeft om te presenteren: "ik heb nog zo mijn best gedaan" Uiteindelijk is de hulp die vooraf aangeboden is niet gekomen en is heeft mijn belastingvoordeel een half jaar moeten wachten. Voor geen goud dat ik hier nog eens vrijwillig een stap over de drempel zet, een afrader.
19 december 2011
aankoop van een eerste huis in december 2011

"Excellent Advise and Service"

10
The Advisor was excellent in all matters especially because I needed the information in English. He explained everything so that I understood fully every aspect of the procedure and finances. Service was of the highest standard and very friendly. I would highly recommend for any financial advice. Very satisfied with my mortgage and my new house.
16 december 2011
oversluiten van de hypotheek in november 2011

"Goed advies en begeleiding"

9
Er wordt ruim de tijd genomen in de begeleiding en uitleg over de stappen die worden genomen. De begeleiding en advies gaan zelfs verder als alleen maar het oversluiten van de hypotheek.
11 december 2011
aankoop van een ander huis in mei 2011

"Geweldige service. "

9
*******, geweldige man met een uitmuntende expertise van zijn vak. Meerdere malen (snel) contact gehad en prima advies om voor ons een passende oplossing te vinden. Waarom enkele haken en ogen (vooraf) aanwezig, waarover wij ons zorgen maakte. Deze bezorgdheid heeft ******* onderbouwd kunnen wegnemen en ons prima geadviseerd m.b.t. onze situatie. Ik woon nu met veel rust bijna 6 maanden in mijn nieuwe woning. Oftewel wil je goed advies, waarbij er onafhankelijk met je meegedacht wordt dan zeker contact opnemen met Hypotheekvisie (********).
28 november 2011
aankoop van een eerste huis in maart 2010

"Super!"

9
Goed geholpen, alle vragen welke ik had konden ze direct beantwoorden. Wat niet direct beantwoord kon worden werd uitgezocht, en hoorde ik dezelfde dag nog. Ook werd er na de overdracht contact met mij opgenomen om verdere vragen te beantwoorden en informatie toe te lichten.
123volgende

Details

AFM-nummer
123456789
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur H.F. de Groot
H.F. de Groot
Hypotheekadviseur Mevr. A. de Groot-Orie
Mevr. A. de Groot-Orie

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 495,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: