Details hypotheekadviseur

Piet Heinstraat 18
2518CH 's-Gravenhage
Telefoonnummer Stapels Advies
070-3000538
Stapels Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 15 waarnemingen: 8 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 12:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Stapels Advies aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

8 reviews voor Stapels Advies

Gesorteerd op
22 juni 2015
aankoop van een ander huis in maart 2015

"Persoonlijk, deskundig en toegewijd"

9
Een hypotheek is geen broodje. Het vergt tijd, veel gepuzzel en rekenwerk om een voor jouw situatie optimale hypotheek samen te stellen. Optimaal voor nu, maar vooral ook passend voor later. Vervolgens kost het vaak een hoop papierwerk en moeite de hypotheek daadwerkelijk rond te krijgen. Stapels heeft ons geduldig en in begrijpelijke taal bewust gemaakt van de mogelijkheden, kansen en gevaren aangaande de financiering van ons aanstaande huis en verbouwingen. En vervolgens feilloos gehandeld deze tijdig rond te krijgen. We hadden dit zelf nooit zo gunstig en weloverwogen voor elkaar gekregen. Laat staan dat we zo'n goed inzicht zouden hebben in onze toekomstige financieen. In een tijd dat gerept wordt dat financieel adviseurs te weinig nazorg leveren is ons reeds duidelijk dat we daar bij Stapels niet bang voor hoeven te zijn, zij beginnen daar bijna mee. En dat voelt goed. Al met al dus zeer aan te bevelen, advies kost heus wat, maar in deze loont het ons des te meer.
13 juni 2015
aankoop van een eerste huis in april 2015

"Betrokken, duidelijk en snel"

9
Vanaf de eerste afspraak tot aan het daadwerkelijk tekenen bij de notaris, de adviseur is overal bij betrokken en aanwezig. Hij gebruikt zijn netwerk om nodige dingen snel en accuraat af te handelen. Loopt niet weg voor discussie en onderbouwt zijn advies. De adviseur neemt de last van het hele proces over, zelfs als er randzaken optreden. Aanrader! Eerlijk advies wat wel en niet kan, met goede tips.
21 november 2013
aankoop van een eerste huis in november 2013

"Zeer servicegericht persoonlijk advies!"

10
De adviseur had zeer veel tijd en aandacht om de verschillende stappen van de aankoop door te nemen. Absoluut aan te raden via deze adviseur een hypotheek te nemen. Adviseur zeer servicegericht door goed te luisteren naar de wensen van ons.
16 januari 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Goed advies in zeer begrijpbare taal!"

9
De heer ***** heeft ons zeer goed geadviseerd. Neemt de tijd om zaken goed en in begrijpbare taal uit te leggen. Zorgt ervoor dat je na elk adviesgesprek met een gerust gevoel de deur uit loopt.
17 juni 2012
aankoop van een ander huis in mei 2012

"een goed en duidelijk advies voor een leek."

9
Een eerlijk advies zonder al te veel termen en dingen waar we toch niets van snappen maar wel zo goed dat het nu duidelijk is voor het eerst wat voor een hypotheek we hebben en er is heel goed gekeken in wat voor een situatie wij zitten of ooit in terecht zullen komen en is dus niet te hoog gegrepen mocht er zich in de toekomst ooit iets voordoen.
6 juni 2012
aankoop van een eerste huis in juni 2012

"Geweldig en kundig persoonlijk advies!"

10
Bij Stapels Advies ben ik door ***** zeer goed geadviseerd. Tot in detail ben ik voorgelicht over alle hypotheekmogelijkheden en wat die voor mijn persoonlijke situatie zouden betekenen, nu en in de toekomst. Dankzij dit advies heb ik -in samenspraak met *****-een afgewogen, en verstandige keuze kunnen maken in de hypotheekvorm die het beste bij mij past. Zijn kundigheid, eerlijkheid en vele jaren ervaring gaven mij een zeer vertrouwd en veilig gevoel. Daarbij kon/kan ik ook buiten reguliere kantoortijden altijd terecht met een vraag. Ik kan en zal Stapels Advies dan ook aan iedereen aanbevelen.
29 maart 2012
aankoop van een ander huis in maart 2012

"Denkt met je mee en is altijd bereikbaar"

10
Gedegen advies, geen babbels. Beschikbaar buiten de reguliere wektijden. Prettig in de omgang en weet waarover hij praat.
21 maart 2012
aankoop van een eerste huis in juni 2011

"Wel overwogen advies"

10
Wel overwogen advies, bijzonder gespitst op de behoeften en situatie van ons als kopers. Veel uitleg en zeer verfijnde software om informatie mee over te dragen. Vooral advies waarbij wij als klant zeer goed in staat werden gesteld om zelf keuze te kunnen maken.

Details

KvK-nummer
27246923
AFM-nummer
12011378

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 12:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. S.F.A.E. Stapels
Dhr. S.F.A.E. Stapels

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 105,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 800.000,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Het genoemde vaste tarief van € 2.450,- is voor advies en bemiddeling van een nieuwe hypotheek.
Bel 070-3000538 en vraag ons om onze complete tarievenlijst.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: