Details hypotheekadviseur

Bilderdijkstraat t 1
2513CM Den Haag
Telefoonnummer Urban Finance BV
06-49867986
Urban Finance BV kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 3.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 13 waarnemingen: 10 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Urban Finance BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
– (0 reviews)
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

10 reviews voor Urban Finance BV

Gesorteerd op
22 juli 2016
aankoop van een eerste huis in juli 2016

"Goed advies en begeleiding"

10
Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij in contact gekomen met Urban Finance. Zijn vanaf het eerste moment erg goed en vriendelijk geholpen. Heeft het maximale voor ons waargemaakt, waar wij dachten dat het bijna niet meer mogelijk was. Ook geholpen bij de onderhandeling, wat voor ons erg prettig was. Wanneer je vragen had mocht je altijd bellen/mailen en kreeg je vrijwel direct antwoord op je vragen. Erg prettige ervaring! Uiteindelijk hebben wij een geweldige deal met een lage rente gekregen met dank aan Urban Finance.
21 juli 2016
aankoop van een ander huis in juli 2016

"Grandioos advies"

10
Als iemand mij 2 maanden geleden had verteld dat ik nu een ander huis zou hebben, had ik het nooit geloofd. Na diverse adviesgesprekken met de bank en verschillende hypotheekadviseurs bleek het voor mij absoluut niet mogelijk om een ander huis aan te kopen terwijl onze huidige woning nog te koop staat. Bij toeval kwam ik in contact met de adviseur en hij vertelde me dat er wel degelijk wat mogelijkheden waren. Door eerst goed voor te calculeren wat onze mogelijkheden waren, heeft hij als eerste de onderhandeling van de aankoop uitgevoerd voor de woning die wij op het oog hadden. De deal die uiteindelijk is gemaakt hadden we zelf op geen enkele andere manier kunnen sluiten. Door veel gepuzzel, onderhandelen en inzet heeft de adviseur het voor elkaar gekregen om een hypotheek voor ons rond te krijgen met ook nog eens een superlage rente. We werden uitstekend op de hoogte gehouden over het verloop van het hele proces en we konden hem altijd bellen als we vragen hadden. Klasse!
4 april 2014
aankoop van een ander huis in maart 2014

"Voor de 2e keer blij met het deskundig advies!"

9
Na eerdere positieve ervaringen was er voor ons geen twijfel. We hebben ons wederom laten adviseren door ****** van Urban Finance! Toen wij 5 jaar geleden tegen problemen aanliepen bij het afsluiten van onze hypotheek, hebben wij ****** ingeschakeld. Hij heeft ons destijds zeer deskundig, betrokken en vlot geadviseerd, waardoor wij uiteindelijk onze hypotheek tegen een scherp rentetarief elders konden afsluiten. Afgelopen zomer, na de verkoop van ons huis en de aankoop van onze nieuwbouwwoning, hebben we wederom dankbaar gebruik gemaakt van de deskundigheid van ******. Hij is betrouwbaar, accuraat en communicatief sterk; je wordt gedurende het gehele proces goed op de hoogte gehouden.
22 augustus 2012
aankoop van een eerste huis in juni 2012

"Geweldig geholpen"

10
Urban Finance heeft ons zeer goed geholpen en heeft voor mekaar gekregen wat een ander niet kon waar maken, onze hypotheek!!! Wij zijn ****zo dankbaar dat wij nu in ons droomhuis wonen. Wij hebben eerlijk en een super advies gehad en ook nog een aantrekkelijke rente. Hij heeft veel tijd in ons gestoken en veel moeten uitzoeken maar hield ons ook op de hoogte van elke vordering, heel fijn! Je kon hem altijd bellen! Ik kan iedereen Urban Finance adviseren en zeker ook zzp'ers, wat daar allemaal niet voor uitgezocht moet worden is echt bizar maar voor ****is echt niks onmogelijk is bij onze zeer lastige zaak gebleken!!!
21 februari 2012
verhogen van de hypotheek in november 2011

"Goed en betrouwbaar advies"

10
****** heeft mij in een roerige tijd goed en eerlijk geholpen met het aanvragen van een nieuwe hypotheek, je wist waar je aan toe was,er kwamen uit de hoge hoed niet ineens extra kosten. Top dus in betrouwbaarheid.
13 februari 2012
aankoop van een eerste huis in oktober 2011

"Gedegen advies"

9
Na 'n vrijblijvend hypotheekadvies zijn wij aansluitend uitstekend begeleid in de aankoop van ons eerste huis. Gezien onze situatie en de momenteel beperkte mogelijkheden op de hypotheekmarkt, is 't ******* gelukt om voor ons een passende hypotheek af te sluiten. ****** is 'n vriendelijk en toegankelijk persoon en is goed op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de hypotheekmarkt. Het gehele en spannende proces hebben wij samen met ****** heel prettig en met 'n hoop plezier doorlopen, dit is mede te danken aan de betrokkenheid van ****** in onze zoektocht.
5 februari 2011
aankoop van een eerste huis in januari 2011

"betrokken en volledig"

8
Heeft voor mij eerst vrijblijvend de hypotheek op maat gemaakt/uitgezocht voordat ik de verplichting tot opdracht aanging. Fijn relaxed contact met **********. Stond altijd klaar met raad en daad. Dankzij Sander goede rente kunnen vastzetten.
22 oktober 2010
aankoop van een ander huis in juli 2010

"Zeer goed advies, klantwens staat centraal."

9
Inhoudelijk zeer goed, doet veel moeite voor beste oplossing. Gaat niet voor de makkelijkste of snelste oplossing.
5 juli 2010
aankoop van een eerste huis in april 2010

"Betrouwbaar advies."

8
Komt betrouwbaar over en je krijgt niet de indruk dat er allerlei adders onder het gras schuilen.
10 januari 2010
afsluiten van een hypotheek in december 2009

"Goed advies"

8
Advies inclusief achtergrond analyse en omstandigheden. Bijzonderheden verschillende hypotheek verstrekkers en criteria toegelicht. Rente lasten (kosten) v.s. kwaliteit vergelijking in aanbieding meegenomen.

Details

KvK-nummer
24381406
AFM-nummer
12015752

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. S. Elfrink
Dhr. S. Elfrink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 110,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
22 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
32 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 2.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Het tarief wat we berekenen is afhankelijk van de werkzaamheden. Wij maken samen met de klant een inschatting van de werkzaamheiden die verricht moeten worden. Indien er minder dan gemiddeld gedaan hoeft te worden ligt het tarief eerder rond de € 2500. Indien er meer werkzaamheiden gedaan moeten worden kan het tarief oplopen naar € 3500. Voor zelfstandigen worden extra werkzaamheden vooraf in kaart gebracht. Wij leggen onze tariefstructuur altijd in het eerste (kostenloze) gesprek toe. Dan kunt u gelijk een mening vormen over onze deskundigheid en of er grond is om verder te gaan met elkaar. Neemt u eens contact met ons op.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: