Details hypotheekadviseur

Rozenstraat 1
2565SG Den Haag
Telefoonnummer Van Bruggen Adviesgroep Den Haag-West
070-7620012
Van Bruggen Adviesgroep Den Haag-West kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 3.192 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 19 waarnemingen: 13 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

92% beveelt Van Bruggen Adviesgroep Den Haag-West aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

13 reviews voor Van Bruggen Adviesgroep Den Haag-West

Gesorteerd op
10 september 2011
aankoop van een ander huis in september 2011

"Oprecht, open en zeer ter zake kundig."

10
***** is ter zake kundig, open, oprecht en toont zich begaan met de (lange termijn) veiligheid van zijn klanten. Hij neemt uitgebreid de tijd eventuele vragen te beantwoorden en wil zeker weten dat je als klant begrijpt wat de consequenties van mogelijke beslissingen zijn. Hij laat duidelijk zien wat de voor- en nadelen van verschillende scenario's en hypotheekverstrekkers zijn en geeft zelfs adviezen mee voor gesprekken met andere hypotheekverstrekkers.
11 augustus 2011
aankoop van een ander huis in mei 2011

"Goed advies"

8
Helder en duidelijke geduldige uitleg: niet droog gebracht waardoor het begrijpelijk wordt. Alle opties werden doorgespit en berekend waardoor we naar ons idee de voordeligste hypotheek hebben gekregen
22 mei 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"Enthousiast, betrokken en deskundig advies!!"

9
Hypotheekadviseur ***** (Van Bruggen Adviesgroep) heeft ons deskundig begeleid bij de aankoop van ons eerste huis. Tijdens het eerste gesprek viel het ons al op dat hij uitgebreid de tijd neemt om alles zorgvuldig uit te leggen. Hij stelt zich zeer flexibel op en is altijd vrolijk en enthousiast! Onder zijn strakke leiding is het hele aankoopproces prima verlopen.
8 maart 2011
aankoop van een ander huis in februari 2011

"Niet bijzonder"

3
Onlangs bij deze adviseur advies ingewonnen omtrent het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Aardige kerel zondermeer. Alles werd op papier gezet en dagen later een berekening gekregen. Ik hou ervan om direct de mogelijkheden te zien er deze door te spreken. Ik wil naar huis kunnen met een lijstje met de verschillende opties en de daarbij behorende maandlasten. Daarbij zijn de advieskosten veel te hoog een goed advies is ook te krijgen voor €2000.- Hypotheek dus ergens anders afgesloten.
Reactie van Van Bruggen Adviesgroep Den Haag-West
Jammer dat de plaatser van het bericht anoniem is. Dan kan ik namelijk niet gericht reageren. Het klopt dat niemand na een gesprek van een uur, de deur uitgaat met diverse aanbiedingen. Een hypotheekadvies is maatwerk en binnen 1 uur een volledig op maat gemaakt advies waarbij rekening is gehouden met pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid, is niet mogelijk.
18 januari 2011
verhogen van de hypotheek in december 2010

"Goed, gedegen en op maat advies"

10
Advies gegeven voor een verbouwing. Uiteindelijk de hele hypotheek aangepast. Zelfs op zondag nog stukken kunnen tekenen zodat we nog konden profiteren van een lage rente.
17 januari 2011
aankoop van een ander huis in december 2010

"Goed advies, goed onderbouwd"

10
************ heeft zeer veel werk voor ons gedaan, zeer alert en snel gehandeld. Mede dankzij hem hebben we in 3 weken de aankoop van het huis, incl. financiering, kunnen afronden.
27 november 2010
oversluiten van de hypotheek in maart 2010

"Betrokken, goed advies en snel handelen."

10
Ik kan ******** zeker aanbevelen als adviseur. Bij het oversluiten van mijn hypotheek was snel handelen vereist, en uiteraard een goed advies. ******* heeft op korte termijn een aantal opties voor oversluiten naast elkaar gezet en mij geholpen met de keuze. Ook het daadwerkelijk realiseren (offerte etc) van mijn nieuwe hypotheek ging uitermate goed. Met mijn 'oude' hypotheekverstrekker moest nog een aantal afspraken worden gemaakt, hierin toonde ******** zich zeer betrokken. Concreet hebben wij samen op zijn kantoor direct dingen geregeld met hypotheekverstrekker en met de notaris. Samenvattend: voor een goed en snel advies, ga naar *********.
10 november 2010
oversluiten van de hypotheek in juli 2010

"Gedetailleerd/op maat gesneden advies."

9
Er is heel erg met ons meegedacht, niet alleen reactief maar ook proactief. Er zijn ons suggesties gedaan die we zelf niet hadden bedacht ter oplossing van ons "probleem".
5 november 2010
aankoop van een eerste huis in juli 2010

"Uitgebreid uitvies"

8
Meneer ******* heeft niet 1 dag maar meerdere dagen advies gegeven en daarvoor uren de tijd genomen. Hij laat je alle opties zien die mogelijk zijn, en komt daarna met aan tal mogelijke oplossingen die bij jou zouden passen.
27 oktober 2010
oversluiten van de hypotheek in oktober 2010

"Eerlijk en duidelijk verhaal"

10
Ik zal het kantoor (de heer ***********k) aanbevelen omdat hij een duidelijk verhaal hield en alles voorrekende voor ons. verder nam de heer ********** de tijd voor ons. Hij was helder en nogmaals erg duidelijk en eerlijk.
12volgende

Details

KvK-nummer
27347777

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. R.W.A. Flink
Dhr. R.W.A. Flink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.967,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: