Details hypotheekadviseur

Louis Couperusplein 2
2514HP Den Haag
Telefoonnummer Viisi N.V.
070-7111011
Viisi N.V. kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 1.995 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 302 waarnemingen: 219 reviews en 83 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (83 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2013, 2015, 2016 en 2017 winnaar in de regio Haaglanden

96% beveelt Viisi N.V. aan.

Je kunt uitsluitend bij Viisi terecht als je HBO of WO geschoold bent

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

219 reviews voor Viisi N.V.

Gesorteerd op
14 juni 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Professioneel advies en prettig contact"

9
Wij hebben in maart ons eerste huis gekocht, maar waren al een tijdje in contact met Viisi Den Haag over ons financiele plaatje. We hebben hele goede ervaring met onze hypotheekadviseur; ze was professioneel, kundig, betrokken en de communicatie verliep vlotjes. Zo hebben we in korte tijd onze financien weten rond te krijgen. Ik beveel Viisi dan ook van harte aan!
12 april 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Professioneel, vaardig en klantvriendelijk"

9
We bevelen Viisi zeker aan. Heel prettig om vrijblijvend advies vooraf te hebben en klantdossier al aan te kunnen maken tijdens de huizenzoektocht. Daardoor zeer snel geholpen tijdens de koop van het huis. Prettig contact gehad met de adviseur(s).
25 december 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"Goed advies, en antwoord op alle vragen"

9
Ons nieuwbouw project bleek achteraf bijna drie jaar te gaan duren. Er was click vanaf het erste moment en tot het laatste moment, ruim twee jaar nadat de vergoeding geind was, De adviseur had antwoord op al onze vragen en zorgen rondom vrij complexe materie van huis kopen verkopen en spaarhypotheek voortzetten en verhogen. De adviseur zocht niet alleen naar wat de beste oplossing voor ons was maar vergewiste zich ook dat we de oplossing goed begrijpen, en hierdoor goed mee voelden.
21 mei 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Goede communicatie, fijn advies"

10
Snelle, duidelijke en heldere communicatie. We zijn constant van alles op de hoogte gehouden, de tijd is genomen om alle opties te bespreken en samen op zoek te gaan naar de beste keus voor onze huidige en toekomstige situatie. Goede voorbereiding en overzichtelijk wat verwacht wordt van ons als kopers. Al met al is dit proces veel soepeler en sneller verlopen dan ik aanvankelijk had verwacht bij het kopen van een huis. Ook staat de adviseur voor je klaar als je enige twijfels of onzekerheden wilt bespreken over de aankoop of risicos die daaraan verbonden zijn.
28 december 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Zeer tevreden!"

9
Goed advies op maat, laagdrempelig contact (met name via de e-mail) en snelle afhandeling. Online portal is erg handig om inzicht te houden in het proces.
14 november 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Very nice and helpful"

10
The advisor was very helpful and explained very clearly what to expect. Since we are expats and don't speak the language, working with her, and Viisi, made our lives much easier. She kept us updated on the process and answered all our questions. We highly recommend Viisi.
14 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Zeer tevreden."

10
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de aanvraag van de hypotheek. De adviseur denkt met je mee, is zeer kundig en neemt bij evt. vragen of onduidelijkheden de tijd om e.e.a. duidelijk toe te lichten. Daarnaast wordt altijd binnen een redelijke termijn contact opgenomen als je een bericht hebt achtergelaten. Wij zouden Viisi zeker bij collega's of vrienden aanraden.
8 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Prima adviezen"

8
Bekwaamheid, duidelijke toelichting, service gericht, vriendelijk, snelle terugkoppeling bij vragen. Na een aantal adviesgesprekken bij andere adviseurs dacht ik al redelijk wat info te hebben verzameld over hypotheken, maar Viisi heeft toch wat nieuwtjes verteld wat ik nog niet wist. Bij vragen werd er moeite gedaan om het goed en duidelijk uit te leggen. De adviseurs staan altijd paraat om mijn vragen snel te beantwoorden. Aan te raden!
29 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Duidelijk, goed en efficient advies"

10
Het advies was snel, goed, en duidelijk. De online omgeving om alle documentatie te uploaden werkt goed. Adviseur was vriendelijk en attent, en reageert snel op vragen of ontwikkelingen. Viisi vergelijkt veel partijen op de markt, en daarmee is er veel keuze, waarin wij goed begeleid werden.
14 september 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Professioneel en deskundig advies"

9
Na het vergelijken van dienstverlening en tarieven van verschillende hypotheekadviseurs, waar veel verschil in zit, hebben we gekozen voor Viisi. Voor een eerste gesprek zijn we één keer op kantoor geweest waar ruim de tijd werd genomen om onze situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens contact gehad via email en telefoon. We hebben de service als professioneel en vakbekwaam ervaren. Onze vragen zijn goed beantwoord en daarnaast attendeerde Viisi ons op een aantal zaken die wij zelf niet wisten. Het scheelt wel als je jezelf inleest in de materie en daarmee een idee hebt van de impact van bepaalde keuzes. Een punt van aandacht vonden wij de persoonlijke benadering via email, dit kan beter. Teksten werden veelal zichtbaar gekopieerd en geplakt vanuit templates, ook informatie die voor ons niet relevant was.
12345678922volgende

Details

KvK-nummer
51607182
AFM-nummer
12039833
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jochem Bevers
Jochem Bevers
Hypotheekadviseur Marc Meulhof
Marc Meulhof
Hypotheekadviseur Annelieke Oort-Oerlemans
Annelieke Oort-Oerlemans
Hypotheekadviseur Myrthe Romeijn
Myrthe Romeijn

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 200,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
10 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.000,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.995,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De wijze en hoogte van de vergoeding voor onze dienstverlening spreken we altijd van te voren met je af. Er zijn 2 basistarieven:

Hypotheekadvies starter: je koopt een eerste woning € 1.995
Hypotheekadvies doorstromer: je hebt een woning in bezit (gehad) € 2.395

In de basistarieven zijn inbegrepen de advisering over en bemiddeling in:

- hypothecaire lening via 1 hypotheekoffertetraject (uiteraard maken we eerst een uitgebreide vergelijking);
- verplichte of gewenste overlijdensrisicoverzekering(en) bij onze standaard selectie van verzekeraars.

Bekijk al onze voorwaarden, aanvullende diensten en tarieven op: https://www.viisi.nl/over-viisi/tarieven/
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: