Details hypotheekadviseur

Prinses Marijkelaan 24
2264CM Leidschendam
Telefoonnummer De Groene Hypotheekadviseurs Leidschendam
0610961023
De Groene Hypotheekadviseurs Leidschendam kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 49 waarnemingen: 39 reviews en 10 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,6 (10 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 23:00
Dinsdag*
08:30 - 23:00
Woensdag*
08:30 - 23:00
Donderdag*
08:30 - 23:00
Vrijdag*
08:30 - 23:00
Zaterdag*
08:30 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt De Groene Hypotheekadviseurs Leidschendam aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
10,0 (1 review)

39 reviews voor De Groene Hypotheekadviseurs Leidschendam

Gesorteerd op
16 november 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Deskundig en goed advies gehad "

9
Duidelijke en goed uitleg gehad over ons eerste huis kopen. Voor het gesprek weinig tot geen verstand van deze zaken en nu heel veel wijzer geworden. Snap je het na 2 keer uitleggen nog niet word er nog steeds even veel geduld uitgelegd. Ook fijn dat alles voor je geregeld word waardoor je minder stress ervaart.
2 november 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Duidelijk advies en kennis van zaken"

10
Voor de koop van mijn woning, een klushuis in Den Haag zocht ik een goede hypotheek adviseur die mij goed uit kon leggen hoe alles in elkaar stak. De adviseur heeft altijd goed de tijd genomen om samen met mij naar het plan te kijken en mee te denken in een passende oplossing. Banken zijn in principe niet heel dol op een klushuizen (ik merkte dat mijn toekomstige buren veel moeite hadden om een hypotheek rond te krijgen), maar de adviseur heeft prima een aantal hypotheekverstrekkers kunnen vinden die mij een offerte wilden aanbieden, dus ik had nog keus ook. *** is een man van zijn woord, heeft kennis van zaken en komt afspraken altijd goed na. Ik beveel hem ten zeerste aan!
28 februari 2017
aankoop van een eerste huis in november 2016

"Top bemiddeling!"

10
Via via in contact gekomen met deze adviseur, vanaf het eerste moment plezierig contact in normale taal. Erg fijn als je als starter geen idee hebt waar te beginnen met het kopen van je eerste huis. Na een vrijblijvend afviesgesprek ruim een jaar later opnieuw contact gezocht waarbij je gelijk herkend wordt en er snel gehandeld wordt om alles in gang te zetten. Zelfs hulp bij het uitbrengen van een bod was geen probleem en ook een mailtje op zondagavond werdt snel beantwoord. Keurig op tijd voor het verloop van het voorlopig koopcontract was alles geregeld. Inmiddels wonen we alweer een maand in ons mooie nieuwe huis. ****** nogmaals bedankt voor je hulp en fijn contact!
28 januari 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Echte meedenker"

10
De adviseur heeft ons prima geholpen. Heel goed advies. In eerste instantie geprobeerd om een hypotheek met NHG te krijgen, aangezien vraagprijs ong 10k hoger lag dan NHG grens. Ondanks diverse creatieve pogingen in eerste instantie net niet gelukt. Maar omdat verkoper de koop pas een aantal maanden later wilde laten passeren, begin 2017, bleek NHG grens opgetrokken te zijn. De adviseur heeft ons daarop geattendeerd, de al afgesloten hypotheek opgezegd en ons op de valreep aan een NHG hypotheek geholpen. Mijzelf was dit nooit gelukt. Top adviesen we zijn blij dat we bij deze adviseur zijn uitgekomen.
5 januari 2017
aankoop van een ander huis in januari 2016

"Goede service en meegedacht in oplossingen"

10
De adviseur heeft na een grondige analyse, een aantal opties aangeboden. Daarbij is rekening gehouden met de lange termijn situatie en eventuele onvoorziene zaken.
20 november 2016
aankoop van een ander huis in juni 2016

"Meedenkend, duidelijk en eerlijk"

10
De adviseur heeft onze, niet geheelstandaard, aanvraag goed begeleidt en meegedacht over verschillende opties en goed advies gegeven. Prettig om thuis te ontvangen. Hij heeft er de tijd voor genomen. Na het advies is hij niet van de aardbodem verdwenen. Hij blijft bereikbaar. Tijdens gesprekken neemt hij zijn telefoon niet op, wat ook weer betekend dat als je hem belt, hij vaak niet opneemt. Maar hij belde ons altijd dezelfde dag terug. Ook per mail was de reactie vaak dezelfde dag er nog. Wij hadden ons geen betere adviseur kunnen bedenken.
12 september 2016
aankoop van een ander huis in januari 2016

"Erg professioneel en denkt mee..."

10
Hij denkt mee, is duidelijk, vlot handelen en heeft veel kennis van zaken. Op elk moment van de dag staat hij klaar voor advies of vragen. De persoonlijke benadering is ook erg fijn. Zeer tevreden hoe het proces is verlopen.
10 september 2016
aankoop van een ander huis in september 2015

"Erg goede en duidelijke begeleiding"

9
Mijn partner en ik gingen van 2 koophuizen, naar een tijdelijke huurwoning en een nieuwbouwwoning. Wij hadden beide al een hypotheek (meerdere delen) die we uiteindelijk allemaal heel gunstig konden meenemen. Zelf hadden we dit niet kunnen regelen, maar we hebben zeer goede begeleiding gehad.
9 september 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"fantastich advies"

10
wow we zijn echt blij met de groene hypotheek. wij hebben eigen huis
30 juni 2016
oversluiten van de hypotheek in juni 2016

"Zeer profesioneel"

10
Uit een lange lijst van adviseurs hebben wij gekozen voor De Groene Hypotheekadviseurs en dat is een zeer gelukkige keuze gebleken. De man is geen gladde praatjesmaker maar iemand met veel kennis, slim en razend snel in z'n reacties naar alle betrokkenen. we zijn meer dan blij dat we deze keuze hebben gemaakt en kunnen hem zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen.
1234volgende

Details

KvK-nummer
54216125
AFM-nummer
12002714
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 23:00
Dinsdag*
08:30 - 23:00
Woensdag*
08:30 - 23:00
Donderdag*
08:30 - 23:00
Vrijdag*
08:30 - 23:00
Zaterdag*
08:30 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. van Eenige
Dhr. M. van Eenige

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 100,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
40 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Als u op zoek bent naar een persoonlijk adviseur, die u begeleid van het aankoopproces tot aan de belastingaangifte, dan zit u hier goed.

Hoog opgeleide, erkend hypotheekadviseur voor al uw financiële zaken, met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ondanks de landelijke dekking van De Groene Hypotheekadviseurs, zijn we altijd klein en persoonlijk gebleven, bewust... Hierdoor kunnen we u perfecte service aanbieden tegen een scherp tarief.

HYPOTHEEKBEMIDDELING VANAF 995,- EURO!

Zie ook www.groenehypotheek-leidschendam.nl

Het tarief kan afwijken als er sprake is van aanvullende werkzaamheden. Zie het dienstverleningsdocument voor gehanteerde tarieven.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: