Details hypotheekadviseur

Gang 3
2242KD Wassenaar
Telefoonnummer Financieel Voorlichtingsbureau de Boer
0705118788
Financieel Voorlichtingsbureau de Boer kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 3.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 65 waarnemingen: 63 reviews en 2 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (2 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Financieel Voorlichtingsbureau de Boer aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

63 reviews voor Financieel Voorlichtingsbureau de Boer

Gesorteerd op
4 november 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Great service - timely and comprehensive"

10
A complex situation with tight timescales was dealt with very efficiently. We got a lot of very helpful advice and a successful conclusion. Would certainly recommend for ex-pats looking for knowledgeable assistance.
5 december 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Experienced with expat"

10
We had a great experience with our advisor in FVB. They all have high experience with expat and very quick answer. We got to know them through another friend who bought a house in Utrecht so I would like to recommend them.
18 maart 2017
aankoop van een ander huis in januari 2017

"Uitstekende service van begin tot einde!"

9
Als Nederlander werkzaam en wonende in het buitenland, maar met plannen om een woning in Nederland te kopen, liep ik tegen een muur van “NEE” op bij elke bank waar ik een hypotheek wilde aanvragen. Via een collega kwam ik bij Financieel Voorlichtingsbureau de Boer terecht. Gelijk vanaf het begin een goed contact, geen poespas maar alles to the point, en een zeer snelle oplossing met een uiterst lage rente. De adviseur en haar team hebben me vanaf het begin tot aan het einde een uitstekende sevice verleend, waar ik slechts lof over uit kan spreken. Ik heb zelf niets hoeven regelen, zo goed als alles werd door haar geregeld. Ik kan FVB aan een ieder aanbevelen!
30 december 2016
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Great advice, super fast execution"

10
The financial advisor was able to close a mortgage under a very short deadline, in the middle of December just before Christmas time, such that we were able to buy the flat we wanted. The advisor was great in explaining the intricacies of the Dutch system, and provided solid advice. She was always available to answer any questions, even in weekends and evenings, and went above and beyond to secure the mortgage. 10/10.
5 oktober 2016
aankoop van een ander huis in juni 2016

"Fantastisch advies "

10
tijdsdruk ivm foreign currency mortgage perfect geregeld
14 september 2016
aankoop van een ander huis in april 2016

"Fantastic knowledgeable service"

10
I would highly recommend this financial advisor. The advisor went over and above the norm in helping us, including investigating complex options and working the weekends to contact us as we were in another country
14 september 2016
aankoop van een ander huis in juni 2016

"Bijzonder accuraat, klantgericht en betrouwbaar"

10
Als je bezig bent met een nieuw koophuis dan heb je al genoeg aan je hoofd en het was dan ook erg prettig dat onze hypotheek snel, goed en accuraat werd verzorgd. We werden continu op de hoogte gehouden van de status van onze aanvraag en kregen ook direct een heel scherp voorstel. Ook ontvingen we regelmatig reminders als we nog iets in moesten leveren. Hierdoor werd keurig op tijd alles afgehandeld. Dit kantoor heeft een prettige 'just do it' mentaliteit.
6 september 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Extremely reliable, resourceful "

10
The advice and service provided were of the highest standard.
1 september 2016
aankoop van een eerste huis in maart 2016

"Great help"

10
We are very happy with all the service that we have received from you ***** and *****. Thank you very much for your great care of our mortgage arrangement and all the other support that you have provided to us in order to have everything done smoothly and on time. It was nice to know that we can rely on you and the rest of the team when we needed an assistance. Always available to answer our many questions and always with a swift replies to our emails ( and not only during the working hours). Sometimes even coming with us when visiting houses or sending us details about a coming houses on the market. Exceptional care! Thank you!
31 augustus 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Really Good advise, definitely recommended"

9
The advisors have very good experience with the process as well as financial domain. Were transparent and very cooperative throughout the deal. Gave some very good tips to avail discounts!
1234567volgende

Details

KvK-nummer
27164482
AFM-nummer
12017669
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. J. C. de Boer
Mevr. J. C. de Boer

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 3.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: