Details hypotheekadviseur

J.L. van Rijweg 42
2713JA Zoetermeer
Telefoonnummer Westeinder Adviesgroep
079-3611055
Westeinder Adviesgroep kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 217 waarnemingen: 169 reviews en 48 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (48 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Westeinder Adviesgroep aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

169 reviews voor Westeinder Adviesgroep

Gesorteerd op
6 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Duidelijke uitleg en goede communicatie."

8
Tijdens de gesprekken met de adviseur is mij alles duidelijk uitgelegd. De verschillende opties die er zijn en wat het best bij de klant past. Uiteindelijk maak je zelf de beslissing, maar dat is een stuk makkelijker om te doen wanneer iemand met verstand van zaken je er bij helpt. Daarnaast was de communicatie (via de portal, mail en telefoon) erg fijn.
28 juli 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Goed advies, snelle afhandeling "

9
Altijd snel antwoord op onze vragen. Uitgebreid voorgelicht over hypotheekvormen en risico's.
4 juni 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Advies op maat!"

9
Erg prettig en uitgebreid geholpen. We hebben meerdere gesprekken gehad om te inventariseren wat er mogelijk is bij de aankoop van ons eerste huis. Aardige hypotheekadviseur, we werden vakkundig geholpen. We kregen altijd duidelijk antwoord op onze vragen. Ook was het kantoor telefonisch goed bereikbaar waardoor we ook tussendoor makkelijk met onze vragen terecht konden. Uiteindelijk erg goed advies gehad en nu zeer tevreden met onze hypotheekofferte!
2 juni 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Helder, duidelijk advies"

9
Erg tevreden over de geleverde service. advies was helder en duidelijk.
1 april 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Goed advies"

10
Ik kan het kantoor en de adviseur echt aanraden. De adviseur neemt echt de tijd om naar je te luisteren en mee te denken. Hij heeft duidelijk ervaring en wil graag je de best mogelijke optie geven, zonder hem was mijn hypotheek niet gelukt. Dus zoek je een ervaren en betrouwbare adviseur, dan kan ik je Westeinder Adviesgroep te Zoetermeer zeker aanbevelen!
27 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Prettig, adequaat en vriendelijk geholpen"

10
Voor het eerst zelfstandig een woning aangekocht en ben zeer prettig en goed geholpen door de adviseur. Daar ik een koopwoning achterliet met nog oude hypotheekregels heeft de adviseur een hoop voor mij uitgezocht. Zeer vriendelijk te woord gestaan, nam de tijd en reageerde altijd zeer spoedig op berichten en e-mails. Nu inmiddels de sleutels en ben zeer blij met mijn huisje en het verloop hier naar toe. Ted bedankt!
25 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"Zeer betrokken, ervaren, beste advies"

10
Goede informatieverstrekking, goede aansluiting bij persoonlijke wensen. Duidelijke, rustige uitleg en het beste en meest complete advies hier van de adviseur gekregen. Ook zijn collega's staan altijd voor je klaar. Wij komen hier volgende keer zeker weer terug. Bedankt!
24 januari 2019
verhogen van de hypotheek in februari 2019

"Kundig, persoonlijk en eerlijk advies"

10
De adviseur is een kundig adviseur die heel helder de opties kan uitleggen. Je kunt direct met hem meekijken op het extra scherm, waarop hij laat zien wat de eventuele scenarios per optie kunnen zijn in die toekomst. Door deze heldere uiteenzetting heb ik het gevoel een goede keuze te hebben gemaakt voor mijn nieuwe hypotheek. Het persoonlijke gesprek met eerlijk advies heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast weet de adviseur, samen met zijn collega's, vaart te zetten achter de aanvragen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Voor nieuw advies kom ik hier zeker wederom terug. Zowel de eerste aankoop als oversluiting van de hypotheek heb ik door Jeroen laten uitvoeren.
20 december 2018
aankoop van een ander huis in november 2018

"Enorme inzet"

10
De adviseur behandelde me niet als een (vrijwel kansloos) nummer, maar heeft zich enorm ingespannen en zo voor mij toch nog een hypotheek weten te regelen.
5 november 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Professioneel en duidelijk advies. "

10
Wij zijn voor de tweede keer naar de westeinder gegaan. Ook nu weer een helder en zeer goed advies gekregen. Na het eerste bezoek hadden ze onze wensen zeer snel en bekwaam op orde. Ook hielden ze ons goed op de hoogte van de te nemen stappen. Ze hebben alles goed uit handen genomen en ons van een juist advies voorzien.
12345678917volgende

Details

KvK-nummer
34256471
AFM-nummer
12006989
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Jan Bruine De Bruin
Jan Bruine De Bruin
Hypotheekadviseur Ted van Eijk
Ted van Eijk
Hypotheekadviseur Jeroen van Geest
Jeroen van Geest
Hypotheekadviseur Joep van der Pol
Joep van der Pol
Hypotheekadviseur Jaap van der Wansem
Jaap van der Wansem
Hypotheekadviseur Marieke Weijers
Marieke Weijers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
18 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
22 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.625,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tijdens het kennismakings- en inventarisatiegesprek spreken wij met u een vast tarief af. Bovenstaande tarieven zijn indicatief. De hoogte van dit tarief is mede afhankelijk van de door u gewenste dienstverlening en uw persoonlijke situatie en wordt op basis van maatwerk aangeboden.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: