Details hypotheekadviseur

Julianastraat 50
2411CV Bodegraven
Telefoonnummer Freek Hypotheek Bodegraven
0172-617907
Freek Hypotheek Bodegraven kantoorfoto
Klantcijfer: 8,2

Samenvatting

Prijs
€ 2.835 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 260 waarnemingen: 233 reviews en 27 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,2
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (27 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Freek Hypotheek Bodegraven aan.

Beoordeling adviseur

Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

233 reviews voor Freek Hypotheek Bodegraven

Gesorteerd op
5 december 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Laagdrempelig, fijn, behulpzaam"

9
Ze hebben ons op een laagdrempelige manier wegwijs gemaakt in de wereld van de Hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Ook in combi met mijn eigen onderneming konden ze advies geven op maat
3 december 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Persoonlijk, betrokken, deskundig en snel advies"

9
Freek Hypotheek is een fris bedrijf die weet hoe ze de cliënt moeten behandelen. Ze zorgen voor: - Overzicht van de te nemen stappen tot aankoop huis. - Snelle respons op vragen - Persoonlijke benadering en inleving in persoonlijke situatie - Toegewijd tot aan het laatste moment. Weten precies wat de staat is van het traject en wat ze er nog voor moeten doen. - De betrouwbare experts die ik nodig had voor de aankoop van mijn eerste woning! :)
29 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Goed en duidelijk advies, snelle response-tijd"

10
We hebben voor Freek Hypotheek gekozen als adviseur omdat we van vrienden hebben vernomen goed te zijn geholpen bij de aankoop van een eerste woning. Wij zijn doorstromers naar een nieuwbouwwoning waar weer andere hypotheek-elementen naar voren komen dan bij de aankoop van een eerste woning. Freek Hypotheek gaf bij iedere afspraak/contactmoment duidelijk aan in welke fase van het proces we zaten en wat er nog nodig was vanuit onze kant. Een toch complex proces hebben ze gedurende onze contactperiode vereenvoudigd. Complimenten voor het continue meedenken en snelle reactie-tijd op vragen.
13 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Super goed geholpen"

8
Heel goed geholpen om de juiste keus welk soort hypotheek het beste bij ons past. Buiten kantoor tijden terecht kunnen voor een gesprek wat heel fijn is.
13 november 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Uitgebreid advies en meedenkend"

9
Er werd ruim te de tijd besteed aan het advies, waar aandacht was voor onze wensen. Duidelijke uitleg over verschillende zaken. Prettig contact.
12 november 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Wat een geweldige begeleiding!"

10
Op aanraden van vrienden hebben we gekozen voor Freek Hypotheek. Wat een geweldige hypotheekadvies kregen wij en een hele goede begeleiding. Er werd serieus meegedacht. Als je een mailtje stuurde kreeg je dezelfde dag nog een reactie, zelfs in het weekend! Als je ze belde, en ze waren niet bereikbaar, werd je vanzelf teruggebeld. Freek hypotheek zullen wij iedereen aanraden. Wij kwamen uit Gouda speciaal naar Freek hypotheek, en daar hebben wij geen spijt van gehad.
9 november 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Hoogstaande en excellente dienstverlening!"

10
De adviseur is een ware expert op het gebied van financiële dienstverlening en heeft ons bij het adviseren voor een hypotheek voor ons nieuwe huis volledig bij de hand genomen. Geen vraag was hem te veel en geen detail ontging hem. Met groot geduld heeft hij ons alles uitvoerig toegelicht en wanneer wij spoedeisende vragen hadden voor en tijdens het biedingstraject en de financiering, kregen wij altijd heel snel antwoord, zelfs soms nog buiten normale kantoortijden om. Ook wees hij ons op belangrijke zaken waar wij nooit rekening mee hadden gehouden. Dankzij Freek zijn wij fantastisch geholpen met de complexe financiële regelgeving en hebben wij onze hypotheek op de beste en meest betrouwbare wijze kunnen verkrijgen.
8 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Goed uitgebreid advies en uitleg gekregen!"

9
Goede toelichting en begeleiding vanaf begin tot het einde. Bij vragen altijd snel een reactie gehad die op dat moment dringend waren.
25 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Naar wens geholpen"

10
Prima, goed en snel geholpen. Reageert snel op emails. Geeft updates gelijk door. Heel prettig allemaal. Toffe peer die ***** als hypotheekadviseur!
18 oktober 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Professioneel, rustig en helder in alles"

9
Wij bevelen Freek zeker aan. De adviseur heeft ons heel fijn geholpen. De lijnen zijn kort, wat heel fijn is in zo'n spannende periode. Alles word heel helder, open en duidelijk uitgelegd.
12345678924volgende

Details

KvK-nummer
27370843
AFM-nummer
12004567
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Gerben Jan van der  Lugt
Gerben Jan van der Lugt
Hypotheekadviseur Ellen van Meijeren
Ellen van Meijeren

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 135,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
17 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
22 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.835,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Freek Hypotheek werkt op uurbasis. Tijdens de eerste, voor u kosteloze oriëntatiefase, kunnen wij met u het aantal uren vaststellen en daarmee een vast bedrag afspreken. In een normale situatie besteden wij 21 uur, hetgeen neer komt op 2.835 euro. In bepaalde situaties kan het aantal uren lager of hoger uitvallen en daarmee het bedrag afwijken. Dit is bijvoorbeeld het geval indien u zelfstandig ondernemer of expat bent, één of meer bestaande verzekeringen of overwaarde inbrengt, een overbruggingskrediet of startersregeling nodig heeft. Of als u gaat scheiden, een BKR heeft of gaat verbouwen. Uiteraard maakt onze adviseur daar vooraf duidelijke afspraken over met u.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.