Details hypotheekadviseur

Koestraat 144
2871DT Schoonhoven
Telefoonnummer Financieel Comfort
0182-820990
Financieel Comfort kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.800 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 129 waarnemingen: 112 reviews en 17 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,9 (17 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Financieel Comfort aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

112 reviews voor Financieel Comfort

Gesorteerd op
8 september 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2017

"Persoonlijk advies, Helder contact"

10
Financieel Comfort uit Schoonhoven heeft ons perfect geholpen met het uitkiezen van de best passende hypotheek, kijkend naar een aantal wensen en aspecten. Ze hebben ons ook geholpen met het advies voor de bijpassende verzekeringen om zo een goede en zorgvuldige start te kunnen maken. Het contact heb ik persoonlijk als fijn ervaren, formeel contact per e-mail en informeel contact via WhatsApp bij vragen oid. Nu de hypotheek geregeld is, staat Financieel Comfort nog steeds met open deur voor ons klaar voor vragen, advies of producten en dat is als starter hartstikke fijn. Eindstand; dikke 10+ voor de adviseur en zijn mede collega's.
4 september 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Persoonlijk en snel"

9
*** heeft ons geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Daar waren we toen zeer tevreden over dus toen we op zoek gingen naar een nieuw huis gelijk Martijn weer benaderd. Contact is persoonlijk en je krijgt snel en goed advies. Je kan er met al je vragen terecht.
25 juli 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Goed advies, paar zorgmomentjes gehad"

7
Hoewel het eerste advies goed en op maat was, heeft de uiteindelijke afronding de steeds gestelde termijnen zo dicht benaderd dat er wel wat spannende momenten in het traject hebben gezeten.
9 juni 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Super advies en een geweldige begeleiding"

10
Enthousiaste club met kennis van zaken. Het was zeer prettig voor ons om via Financieel Comfort de hypotheek voor ons nieuwe huis te laten regelen. Zonder enig probleem geregeld en de communicatie was top!
9 juni 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Open, vriendelijk, bereikbaar kantoor, goed gevoel"

10
Bij de eerste ontmoeting hadden wij beiden een goed gevoel bij *****. Hij nam alle tijd voor ons en legde de verschillende opties goed uit. We hadden regelmatig contact over het verloop en hij kon goed schakelen met het nieuwbouwproject. Dat was ook een groot voordeel.
4 juni 2017
aankoop van een ander huis in januari 2017

"Degelijk gebaseerd op ervaring"

8
Voor de bouw van onze nieuwe woning hadden wij behoefte aan een praktische begeleiding. Er zijn dan vele onzekerheden, kosten bouw, grond, verlening omgevingsvergunning etc. Tijdens onze langdurige zoektocht zijn we steeds met raad en daad ter zijde gestaan.
7 april 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Comfort op alle vlakken"

9
Het kantoor neemt echt de tijd voor je en doet zijn naam eer aan!
4 april 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"klantgericht en persoonlijk"

9
ik kan dit bureau aanbevelen vanwege het persoonlijk contact en het snelle handelen. Daarnaast is de informatievoorziening zeer fijn.
14 maart 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"Prima geholpen"

8
Prima geholpen, maar was naar mijn gevoel teveel ontduidelijk voor mij. Had liever meer op hoogte willen blijven aangaande stand van zaken.
8 februari 2017
aankoop van een ander huis in maart 2017

"Volledig ontzorgt bij de financiering van ons huis"

9
De adviseur neemt alle tijd voor vragen omtrent de financiering van een nieuwe woning. Je wordt als klant echt centraal gesteld. De hypotheek aanvraag met alle benodigde documenten werden snel en probleemloos geregeld. Ik zou financieel comfort aan ieder aanraden.
12345678912volgende

Details

KvK-nummer
27180723
AFM-nummer
12018149
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Snoeck
Dhr. M. Snoeck

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 110,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 550,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.800,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.