Details hypotheekadviseur

Coenecoop 711
2741PW Waddinxveen
Telefoonnummer NHP
088-4954000
NHP kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 1.739 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 658 waarnemingen: 574 reviews en 84 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,2 (84 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2014 winnaar in de regio Hollands Midden en 2016 winnaar in de categorie thuisadviseur

92% beveelt NHP aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

575 reviews voor NHP

Gesorteerd op
11 oktober 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Incapabel en inflexibel"

1
Wij hadden positief advies voor hypotheek. Daarna contact met de adviseur, erg inflexibel en weinig kennis van zaken. We waren geen standaard aanvragers (nog 2 verhuurde woningen in bezit, ondernemer), waar men niet mee om kon gaan. Op dag van overdracht hypotheek nog steeds niet rond. We hebben nog 1,5 week kunnen uitstellen. adviseur vond het niet nodig om er spoed achter te zetten, want volgens haar was het onze eigen schuld en had ze al meer dan genoeg tijd aan ons besteed en had ze nog meer te doen!!! NHP gaf telefonisch afwijzing, zonder toelichting. We konden schriftelijk reageren en dan zou de daarna dag eea door een adviseur bekeken worden en naar Woonfonds doorgestuurd. De bureaucratie ten top!!! Op dat moment stonden wij met onze rug tegen de muur, nog 2 dagen om alles rond te krijgen, geen medewerking om de aanvraag alsnog rond te krijgen. Wij konden niets anders dan de koop laten ontbinden. Appartement kwijt, dochter geen woning en 41.000 euro kwijt!
9 oktober 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"advies gesprek"

9
Zeer vriendelijk te woord gestaan, deskundige en duidelijke uitleg. ging in op persoonlijke situatie, het gespreksverslag en advies is direct via de mail toegestuurd
4 oktober 2019
verhogen van de hypotheek in september 2019

"zeer goed"

10
Zeer kundig goede uitleg Alle tijd voor je Alle lof voor de adviseur.
24 september 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Een zeer tevreden klant"

10
Het in zee gaan met NHP is een goede keus geweest. De samenwerking met de betreffende adviseur(s) was uitstekend, vriendelijk en heel duidelijk. Mijn complimenten naar NHP.
13 september 2019
oversluiten van de hypotheek in september 2019

"Precise, correct /accurate Hypotheek adviseur."

10
Great supprot and professinal advise regarding mortgage situtation. Highly recommend!
14 augustus 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Vriendelijk invoelend meelevend"

9
Ik moest snel een hypotheek hebben Daar is snelen efficient voor gezorgd.Ik moest veel stukken digitaal aanleveren en ik ben daar niet echt handig in.Ze hebben meegezocht naar oplissingen en hoe het voor mij eenvoudiger te maken.Ook wisten ze snel een overbrugging te regelen voor mijn nieuwe huis.Top dus dit alles
8 juli 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Uitstekend contact gehad."

10
De adviseurs bij NHP waren objectief, bereikbaar en oplossingsgericht. Ik ben heel tevreden met hun bemiddeling/ondersteuning.
9 juni 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Goede start maar onduidelijke communicatie"

6
Een uitkomst telefonisch telefonisch hypotheekadvies voor de situatie van mij en mijn partner. Het advies was zeer uitgebreid en goed. Gedurende de verdere uitwerking werd het steeds onduidelijker over de overbruggingsperiode (door slechte of onduidelijke communicatie van zowel NHP als makelaar(s)). De inside assistente heeft ons ook vaak niet duidelijk beantwoord, of we moesten er zelf achteraan (denk aan aflopen financiele deadline). De afhandeling, de kosten van de geboden diensten...niet heel gladjes en zeker niet transparant.
4 juni 2019
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"Zeer tevreden alles naar wens"

10
Alles goed geregeld mooie rente percentage en altijd makkelijk bereikbaar en goed en duidelijk advies
28 mei 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Heel meedenkend en pratend in heldere taal"

8
De adviseur (van NHP) heeft me heel goed geholpen in het uitzoeken van mijn eerste hypotheek. Ze neemt heel erg de tijd om te zorgen dat ik een goede keuze kan maken, bijvoorbeeld door de zaken helder uit te leggen en de benodigde adviezen te geven. Ik zou haar zeker aanraden! Ook het op afstand krijgen van advies werkte goed voor mij. Dit bijvoorbeeld doordat we onze schermen konden delen. Richting het einde van het hypotheek-uitzoekproces leek het wel vooral te gaan om de snelheid en voortgang, terwijl ik toen nog wel wat andere vragen had (na nieuwe inzichten vanuit mijn kant). Maar dat dit zo werkt vanuit hun kant snap ik ook wel, want dat zal nodig zijn om de kosten zo laag te houden.
12345678958volgende

Details

KvK-nummer
29035532
AFM-nummer
12007646
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Angela Boonstoppel-Faber
Angela Boonstoppel-Faber
Hypotheekadviseur John Esser
John Esser
Hypotheekadviseur Marianne van der Heijden
Marianne van der Heijden
Hypotheekadviseur Marc Strootmann
Marc Strootmann
Hypotheekadviseur Ronald Vleeming
Ronald Vleeming
Hypotheekadviseur Yann-Erik Wientjes
Yann-Erik Wientjes

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.190,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.590,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 149,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
NHP geeft hypotheekadvies ‘op afstand’. Dat is hypotheekadvies zoals u gewend bent, maar dan per telefoon en e-mail. Daarbij heeft u altijd contact met uw eigen gecertificeerde hypotheekadviseur. Wanneer u dat wilt. Met uiteraard een uitgebreid persoonlijk adviesrapport en een selectie van de beste hypotheek in uw situatie. NHP verzorgt het gehele traject van advies tot aan het tekenen bij de notaris bij de notaris.

Een starter betaalt bij NHP slechts € 1.390,- voor het complete hypotheekadvies en bemiddeling. Heeft u al een koopwoning (gehad) of wilt u uw hypotheek oversluiten? Dan betaalt u € 1.790,- voor advies en bemiddeling.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: