Details hypotheekadviseur

Keizerstraat 17
7411HC Deventer
Telefoonnummer Pol Hypotheken
0570-610555
Pol Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 61 waarnemingen: 35 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Pol Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

35 reviews voor Pol Hypotheken

Gesorteerd op
7 maart 2012
afsluiten van een hypotheek in januari 2012

"kantoor met ruime ervaring en klant staat centraal"

9
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze zeer onafhankelijk zijn en altijd het het belang van de klant voorop zetten. Daarnaast adviseren zij ons al jaren om de hypotheek optimaal te houden en passend bij de veranderernde situatie.
28 november 2011
aankoop van een ander huis in juni 2011

"Professioneel,Betrokken,Accuraat"

10
Zeer duidelijke uitleg over de bestaande hypotheken.Door zijn ruime ervaring, zakelijk inzicht en betrokkenheid in onze leefsituatie werd er een passende hypotheek geadviseerd. Tijdens en na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd alles zeer accuraat nagekeken en behandeld, juiste en professionele dossiervorming, en zonder enige vorm van problemen afgehandeld met de geldverstrekker. Zeer positief!!
28 oktober 2011
verlengen van de hypotheek in september 2011

"Kundig en betrokken"

9
Geeft een goed en betrouwbaar advies. Onze rentevasteperiode liep af en door omstandigheden hadden we nog maar korte tijd van handelen. ***** pakte het snel en adequaat op en bezorgde ons op tijd een bij ons passende oplossing. Toont interesse voor persoonlijke situatie en wensen om tot een juist besluit te komen.
2 september 2011
oversluiten van de hypotheek in juli 2011

"Goed en betrouwbaar"

10
Wij hebben al 2 x zaken gedaan met Pol Hypotheken. De 1e keer was toen wij ons eerste huis kochten en nu, de 2e keer bij het oversluiten van de huidige hypotheek. Wij wilden graag wat extra geld voor onze verbouwing. Alles wordt keurig op een rijtje gezet. Er wordt gekeken naar pensioen en kosten in de toekomst. Erg prettig dat ze non profit werken. Eerlijk advies dus. Zowel telefonisch als via de mail goed bereikbaar en altijd wel even tijd voor je vrijmaken als je nog met vragen zat. De afwikkeling is verder prima verlopen. Er wordt veel voor je geregeld. Wij zouden zeker Pol hypotheken aanbevelen aan anderen.
6 juli 2011
aankoop van een ander huis in maart 2011

"Betrouwbaar, vakkundig, persoonlijk"

9
***** gaat heel persoonlijk te werk en is goed op de hoogte. Hij geeft je het gevoel dat je alles aan hem kan overlaten. Hij geeft ook een eerlijk advies.
29 juni 2011
oversluiten van de hypotheek in april 2011

"professioneel advies met kennis van zaken"

10
13 jaar geleden zijn wij bij de aankoop van ons eerst huis bij ***** terecht gekomen via een (tevreden) familielid. ***** heeft ons goed geadviseerd ten aanzien van onze hypotheek in die tijd. Onlangs hebben we wederom advies ingewonnen vanwege het oversluiten en aanpassen van onze hypotheek. ***** denkt mee en heeft naast de kennis van zaken en overzicht van de mogelijkheden op het financiële vlak oog voor de persoonlijke situatie en wensen en kan hierin goed meedenken. Ook verstaat hij de kunst de situatie op een heldere en duidelijke manier uit te leggen. Daarbij kan je altijd met je vragen bij ze terecht en leveren ze prima service. Kortom wij zijn erg tevreden en bevelen Pol graag aan!
14 juni 2011
aankoop van een ander huis in september 2010

"Deskundig en een zeer op maat advies"

9
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat ik uitermate goed geadviseerd ben en me bij Pol hypotheken erg op mijn gemak voelde.
16 mei 2011
aankoop van een ander huis in mei 2011

"snel, efficient en to-the-point"

9
Prima adviseur. Ruime kennis aanwezig. Schakelt snel en efficient en heeft, volgens mij, voldoende en goede connecties om daar waar nodig vlot de zaken gedaan te krijgen. Daarnaast prettig in de omgang.
4 mei 2011
aankoop van een ander huis in april 2011

"Duidelijk en deskundig verhaal."

10
We zijn goed en voortvarend geholpen. Duidelijk en deskundig verhaal. Vriendelijk in de omgang. Prettige persoonlijkheid.
6 april 2011
aankoop van een eerste huis in december 2010

"voor ons goed"

10
wij zijn tevreden over het advies en hulp van Pol Hypotheken.
1234volgende

Details

KvK-nummer
38023831
AFM-nummer
12002662

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M.T.P. Pol
Dhr. M.T.P. Pol
Hypotheekadviseur Dhr. A. Pol
Dhr. A. Pol

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Eerste gesprek
gratis
Verhoging hypotheek
€ 500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 9.999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: