Details hypotheekadviseur

Assenstraat 12
7411JT Deventer
Telefoonnummer Vos & Vreeken
0570-615050
Vos & Vreeken kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 51 waarnemingen: 42 reviews en 9 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (9 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

86% beveelt Vos & Vreeken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

42 reviews voor Vos & Vreeken

Gesorteerd op
2 januari 2012
aankoop van een ander huis in oktober 2011

"Absoluut NIET mee in zee gaan!"

0
In het begin leek alles goed, totdat wij een afrekennota van de notaris ontvingen van ruim € 20.000,-. Meneer bleek de hypotheek verkeerd afgesloten te hebben. Hij vond het vervolgens niet nodig om te komen en te zoeken naar een oplossing met ons. Zeer onprofessioneel en meneer is niet capabel. Wij raden dit kantoor absoluut niet aan behalve als je te veel geld hebt en hier graag van af wilt.
18 juli 2011
oversluiten van de hypotheek in mei 2011

"Correct, integer en geen poespas"

10
Doe wat je zegt en zeggen wat je doet, ***** heeft verstand van zaken en komt zijn afspraken op een goede manier na.
22 maart 2011
aankoop van een eerste huis in augustus 2009

"Prettig kantoor"

10
Buiten het regelen van de hypotheek, kun je hier ook voor alle andre financiele zaken terecht.Erg prettig.
27 februari 2011
aankoop van een eerste huis in februari 2011

"deskundig, persoonlijke benadering, fixed fee"

8
Mijn ervaring met Vos & Vreeken is positief, met name door de persoonlijke benadering, aandacht voor het proces en vragen die je hebt. Fixed fee -basis beschouw ik als een voordeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding van de geleverde dienst.
26 februari 2011
aankoop van een ander huis in januari 2011

"Uitstekend advies, snel resultaat"

10
De aanbeveling geld vooral voor de manier van benaderen naar mij en mijn vrouw toe. Er word gevraagt wat is de wens, daarna gaan ze aan de slag en komen binnen korte tijd terug met de mogenlijkheden. Zo ook de afronding naar de gewenste oplossing word snel en goed afgewerkt. Er gaat geen tijd verloren aan allerlei "dingen die je ook nodig hebt" aan te bieden, uiterst tevreden met genoten advies, duidelijk 10 waard.
19 februari 2011
aankoop van een eerste huis in december 2010

"Eindelijk een keer duidelijk advies, klasse"

10
de heer *** neemt echt de tijd voor je.Bekijkt alle mogelijkheden. Keuze uit bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen, geweldig. En dat voor een heldere vaste prijs. Echt een kantoor waar je geweest moet zijn.
12 februari 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2010

"Eerlijk en onafhankelijk advies"

9
Er wordt echt geluisterd naar wat je als klant wil. Op advies van een goede vriend een afspraak gemaakt en er geen moment spijt van gehad. We hebben nu een hypotheek met veel zekerheid en een laag risico, precies zoals wij wilden.
10 februari 2011
aankoop van een eerste huis in oktober 2010

"Onwaarschijnlijke service"

9
Onze hypotheekvragen zijn niet zo voor de hand liggend. Als startende ondernemer is het verkrijgen van een hypotheek zo mogelijk nog complexer dan bij een aanvraag met twee vaste inkomens. Desondanks heeft ******* ons uitgebreid te woord gestaan tijdens onze oriëntatie. Er was voor hem op korte termijn duidelijk niets te halen bij onze situatie, maar toch hebben we alle tijd en aandacht gekregen. Bovendien is hij er in geslaagd om met de beperkte cijfers van mijn onderneming een betere hypotheekdeal te krijgen dan wanneer we uitsluitend op het salaris van mijn vriendin zouden rusten. Het is al moeilijk genoeg om alle hypotheekaanbieders te overzien, zeker in deze bijzondere situatie. ****** pakte het op als een ware uitdaging en maakte er voor ons het beste van. De duidelijke beloningsstructuur van Vos en Vreeken biedt ongeacht de hoogte van de hypotheek duidelijkheid en zekerheid. Na aftrek van hun vaste fee is de rest van de provisie direct de korting op onze maandlasten!
3 januari 2011
oversluiten van de hypotheek in april 2009

"Onafhankelijk advies."

7
Het kantoor werd als onafhankelijk aanbevolen door Independer.
27 november 2010
afsluiten van een hypotheek in oktober 2010

"Duidelijk en onafhankelijk!"

10
Na een gesprek met meerdere adviseurs kwam Vos en Vreeken met het duidelijkste verhaal. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Ook met vragen achteraf kon ik zonder problemen bij ze terecht. Een prettig gevoel, ook voor de toekomst!
12345volgende

Details

KvK-nummer
08169730
AFM-nummer
12017615

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.W. Vos
Dhr. J.W. Vos
Hypotheekadviseur Dhr. V.M. Vreeken
Dhr. V.M. Vreeken

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: