Details hypotheekadviseur

Lage Doelen 1
7772BL Hardenberg
Telefoonnummer Vericon
0523-272726
Vericon kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 186 waarnemingen: 114 reviews en 72 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (72 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011 en 2016 winnaar in de regio IJsselland

100% beveelt Vericon aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

114 reviews voor Vericon

Gesorteerd op
12 april 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Professioneel, vakkundig en klantvriendelijk"

10
Ik heb een zeer prettige ervaring opgedaan bij Vericon Advies met de aankoop van mijn eerste huis. De adviseur heeft alle tijd genomen om mij te voorzien van de nodige informatie. Hij kan lastige begrippen en procedures eenvoudig uitleggen. Al met al een zeer prettige ervaring!
9 maart 2017
aankoop van een eerste huis in februari 2017

"Goede dienstverlening en fijn advies op maat. "

9
Tijdens de gesprekken die we hebben gehad werd duidelijk de tijd voor ons genomen. Alle vragen die we hadden zijn beantwoord. Ook werden verschillende opties langs gegaan, we werden goed betrokken bij de verschillende keuzes die we hadden. Uiteindelijk vrij snel tot een mooi advies gekomen.
16 februari 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Deskundig advies gericht op onze mogelijkheden"

10
Tijdens het eerste gesprek zijn onze wensen en mogelijkheden besproken ten aanzien van de aankoop van onze eerste woning. Vervolgens is er zowel telefonisch als op kantoor van Vericon contact gehouden over de voortgang. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en daarnaast werd er goed antwoord gegeven op onze gestelde vragen. Het gegeven advies sloot perfect aan op onze wensen en mogelijkheden. We zijn van A tot Z goed geholpen.
14 februari 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2016

"deskundig en eerlijke adviseur, uitstekend advies "

10
Prima kantoor met goede mensen die nog aandacht hebben voor de mensen waar het om gaat. Onze adviseur is deskundig, open en eerlijk en adviseert uitstekend. Zowel bij het eerste initiatief tot het kopen van de woning tot en met de advisering over de nieuwe financiële situatie als gevolg van de nieuwe hypotheek altijd deskundig advies en aandacht voor de klant.
13 februari 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat"

10
Vericon is een professionele organisatie met een persoonlijke benadering. Ze leveren hypotheek advies op maat en denken met je mee. Alle mogelijke opties worden duidelijk uitgelegd en als onafhankelijke partij zoeken ze het beste aanbod voor jou uit. Als eindresultaat ontvang je een professioneel adviesrapport waarin je alles nog eens rustig na kan lezen.
23 januari 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2016

"Goede service en goede begeleiding"

8
Ze hebben ons goed geholpen en begeleid in het hele proces. Het advies was goed.
16 januari 2017
aankoop van een eerste huis in november 2016

"Fantastisch advies, erg goed onderbouwd"

10
Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. Goed advies gehad en we konden contact opnemen wanneer we wilden. Kan dit bij iedereen aanbevelen!
3 januari 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Persoonlijk, korte lijnen, transparant, meedenkend"

10
Zeer goed bereikbaar, geïnteresseerd en duidelijk.
30 december 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Zeer klantvriendelijk en duidelijk."

9
Vanwege de persoonlijke en onafhankelijke benadering, snelle antwoorden op vragen en pro-actieve communicatie. Vericon is ons zeer goed bevallen en dat zal het hopelijk blijven doen!
29 december 2016
aankoop van een ander huis in november 2016

"zeer goed advies en begeleiding"

10
Wij kunnen Vericon Hardenberg aanbevelen omdat wij alleen maar goede ervaringen hebben met dit kantoor. In een stress-situatie konden wij dezelfde dag terecht, er werd goed geluisterd naar onze situatie en wensen. Onze situatie was niet doorsnee en het was niet eenvoudig een hypotheek te verkrijgen voor het gewenste huis. Alles is door extra inzet van de adviseur toch soepel en snel verlopen.
12345678912volgende

Details

KvK-nummer
05085640
AFM-nummer
12016816
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J Otten
Dhr. J Otten
Hypotheekadviseur Dhr. A.J. Veurink
Dhr. A.J. Veurink

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 725,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 144,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Vooraf wordt dit duidelijk besproken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: