Details hypotheekadviseur

Sterrenkroos 47
8043ND Zwolle
Telefoonnummer JFTA
038-4214457
JFTA kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 89 waarnemingen: 83 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

88% beveelt JFTA aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

83 reviews voor JFTA

Gesorteerd op
16 augustus 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2019

"Loze beloftes"

0
Belt niet terug, appt niet terug en mailt niet terug. Jammer dat je zo met bestaande klanten omgaat die extra diensten hadden willen afnemen. Sinds mei pogingen gedaan om contact te krijgen via 06, zijn eigen mail en de centrale info mailbox.
4 december 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"Super slecht ben al twee jaar bezig"

0
Service is super slecht, er is geen controle. je wordt nooit teruggebeld door een adviseur, of de directeur die tevens van alles beloofd. Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld.
31 januari 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2017

"uitstekend advies"

9
Ik kan dit kantoor aanbevelen vanaf ons eerste adviesgesprek tot mijn hypotheek afgesloten was , 1 geweldig advies 2 topbegeleiding om alles in orde te krijgen voor de akte bij de notaris passeren zou, 3 hypotheekadviseur kon ik altijd bellen voor advies en begeleiding, 4 geen hypotheekadviseur die ging opdringen om te verkopen dus dit is een aanrader voor die een hypotheek wil afsluiten
26 januari 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"alles prima geregeld"

9
ik heb hele goede gesprekken met meneer honders gevoerd verder was alles prima geregeld geen enkel probleem gehad
18 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"goed onderbouwd en persoonlijk advies "

10
***** , gaf ons een goed onderbouwd en deskundig advies. Met dit advies hebben we heel duidelijk inzicht gekregen in de mogelijkheden maar ook in wat hij ons afraad om te doen. Een waardevolle eyeopener. ***** nam ook de moeite om de gevoeligere financiële zaken in zijn advies mee te nemen waardoor we overall een veel beter inzicht hebben gekregen in onze financiële situatie. Plezierig persoon!
14 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Perfecte dienstverlening met creatieve ideeën"

10
***** is een zeer vakkundige adviseur die zaken eenvoudig kan uitleggen en creatieve ideeën heeft. Daarnaast is hij zeer prettig in de omgang en nam hij ruim de tijd voor ons. Ook de prijsstelling is goed gezien het hoge kwaliteitsniveau. Het klinkt cliché, maar ik zou niet weten hoe het beter zou moeten.
1 december 2017
verhogen van de hypotheek in oktober 2017

"snel, correct , betrouwbaar"

9
correcte snelle en eerlijke afhandeling, weet wat de klant wil en staat voor je klaar. is een betrouwbaar persoon
28 november 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Expensive for simple service"

0
Too expensive for simple mortgage application. Competitors can do the same for waaaaaay cheaper.
3 september 2017
afsluiten van een hypotheek in juli 2017

"Outstanding service provivded. "

10
Fantastic advice given in a sensitive situation. The advisors were outstanding in their help & advice. No questions were too much & they were always fast with answers & providing help. This was the third time in 10 years returning to De Financiele Alliantie for a hypoteek. Always professional service finding the best offer & getting everything completed in a timely manner. Not only for hypoteek advice but all financiele advice, nothing is too much for De Financiele Alliantie.
1 augustus 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Fijne, betrouwbare adviseur en snel geregeld!"

10
Binnen 1,5 week had ik mijn hypotheek rond! Echt fantastisch. Ik wilde heel graag snel de hypotheek rond omdat de behoud van financiering bijna af liep. In die 1,5 week werd ik continue goed geinformeerd over status van de aanvraag. Ik heb de adviseur ook al bij verschillende vrienden aanbevolen.
123456789volgende

Details

KvK-nummer
08166207
AFM-nummer
12017795
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Lody Jenezon
Lody Jenezon

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: