Details hypotheekadviseur

Melkmarkt 43
8011MB Zwolle
Telefoonnummer De Hypotheker Zwolle
038-4215710
De Hypotheker Zwolle kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.990 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 85 waarnemingen: 50 reviews en 35 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (35 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

82% beveelt De Hypotheker Zwolle aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

50 reviews voor De Hypotheker Zwolle

Gesorteerd op
30 april 2017
aankoop van een eerste huis in maart 2017

"Zeer goed advies"

9
De hypotheekadviseur heeft ons vanaf het begin goed geholpen met het advies voor de hypotheek en aanvraag van de hypotheek. De status van de aanvraag kon eenvoudig worden gevolgd via de website van de Hypotheker. De benodigde documenten die nog ingeleverd moesten worden werden op de website gevraagd en de status van elk document kon ook gevolgd worden, bijvoorbeeld of deze in behandeling was of opgestuurd moest worden door de Hypotheker. Daarnaast heeft de Hypotheker ons goed begeleid in het verkrijgen van een hypotheek, waarbij werd berekend met een contract van toekomstig dienstverband.
24 maart 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Helder en transparant"

8
Van begin tot het eind goede begeleiding gehad van de adviseur
3 februari 2014
oversluiten van de hypotheek in november 2013

"fantastisch geholpen"

9
Alle tijd, gedegen advies, gedegen werk om het voor elkaar te krijgen, hulde!
2 januari 2013
oversluiten van de hypotheek in september 2012

"Goed advies, veel opties doorgerekend."

8
Goed advies. Geen gevoel dat je iets wordt opgedrongen. Meerdere opties doorgerekend en bij vragen duidelijk antwoord gekregen. Erg flexibel in tijden voor afspraken.
3 december 2012
aankoop van een eerste huis in november 2012

"Duidelijke uitleg van alles in begrijpelijke taal"

9
Afspraak gemaakt met nul kennis van de zaken, de Hypotheker heeft mij duidelijk gemaakt wat voor mij mogelijk is, wat mij dit gaat kosten, en dit alles precies binnen de grenzen die ik heb aangegeven.
5 november 2012
aankoop van een eerste huis in maart 2012

"Opzich netjes, maar met schoonheidsfoutjes"

7
Netjes behandeld en in ons geval de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar er werden wel foutjes gemaakt. Een paar keer tijdens de procedure ben ik opgebeld met het verhaal dat e.e.a. niet goed gegaan was en dat de premie met de paar tientjes omhoog ging en dat het nog weer een paar werkdagen langer zou gaan duren voordat alles rond was.
28 september 2012
aankoop van een ander huis in juli 2012

"Meedenken en eerlijk"

8
In een kort tijdsbestek een bij ons passende hypotheek [advies] gekregen, zonder gouden bergen te beloven. Helder en duidelijk uitgelegd wat onze mogelijkheden waren en waar de grens lag. Alternatieven voorgelegd, en tijd gegeven om hierover na te denken.
23 september 2012
verhogen van de hypotheek in juni 2012

"Verhoging hypotheek tgv echtscheiding."

10
Vanaf het eerste gesprek had ik een heel goed gevoel bij ****.Hij kwam heel kundig over, en gaf meteen een heel duidelijk advies en kwam betrokken over. Ook de volgende gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast vond ik de overige collega's zeer behulpzaam. Ik ben ****heel dankbaar voor zijn professionele manier van werken.
11 maart 2012
aankoop van een eerste huis in november 2011

"Vriendelijk, duidelijk, betrouwbaar"

10
Ik ben erg goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar een ingewikkelde hypotheek (de woning valt onder gereglementeerd eigendom en een erfpacht constructie). Men heeft voor mij een hypotheek weten te vinden met gunstige voorwaarden en heeft het gehele aanvraag proces tot in detail begeleid en elke stap duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren en waarom. Ook was men open en eerlijk over alle voorwaarden en het eigen voordeel bij het afsluiten van een hypotheek. Men was erg vriendelijk en altijd bereidwillig om advies te geven op allerlei gebied.
31 januari 2012
aankoop van een eerste huis in januari 2012

"Vriendelijk, geïnteresseerd, oplossingsgericht"

7
Bij het eerste gesprek goede voorlichting gehad over opbouw van hypotheek en verschillende berekeningen laten zien. Ook bijv. invloed op aflossingsvrije gedeelte op maandlasten in verhouding tot totale kosten. En is veel ruimte voor stellen van vragen en wordt tijd genomen voor goed antwoord, zodat je ook daadwerkelijk begrijpt wat er bedoeld wordt. Mijn aankooptraject verliep enigszins afwijkend, doordat aankooptraject en hypotheek parallel liepen, maar door goed meedenken welke stappen te nemen, goed de vaart er in kunnen houden en uiteindelijk alles goed af kunnen ronden.
12345volgende

Details

KvK-nummer
05070980
AFM-nummer
12010105
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. R. Janssens
Dhr. R. Janssens
Hypotheekadviseur Dhr. P. Kauffeld
Dhr. P. Kauffeld
Hypotheekadviseur Dhr. R. Slomp
Dhr. R. Slomp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.990,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Je individuele situatie bepaalt de werkwijze en het bedrag gezamenlijk. Je weet bij ons van te voren waar je aan toe bent. De Hypotheker zoekt voor jou de meest optimale hypotheek met de scherpste prijs en we regelen alles voor je. Dit hebben we ook vertaald in onze 7 Jazekerheden:1. Hypotheekadvies wat exact past

2. Volkomen onafhankelijk

3. Duidelijk en transparant

4. We zoeken jouw optimale hypotheek met de scherpste prijs

5. Wij regelen alles voor je

6. Maximale zekerheid

7. Wij controleren jouw hypotheek voortdurend
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: