Details hypotheekadviseur

Assendorperdijk 1
8012EG Zwolle
Telefoonnummer Finzie Zwolle
06-40810456
Finzie Zwolle kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 1.649 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 21 waarnemingen: 20 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

90% beveelt Finzie Zwolle aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

20 reviews voor Finzie Zwolle

Gesorteerd op
6 december 2019nieuw!
oversluiten van de hypotheek in november 2019

". Overwaarde"

9
Geweldig advies en de maximale overwaarde er uitgehaald, hele correcte persoonlijke informatie tijdens het hele proces. TOP.
19 november 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Kundig advies, prettige samenwerking"

10
Kundig advies gecombineerd met een prettige manier van samenwerken. Daarbij ook snel en adequaat met betrekking tot doorzetten van de informatie naar de hypotheek verstrekker
12 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in september 2019

"Goede informatie"

9
Goede informatie en zeer onderlegd. Goed geholpen bij ,t achterhalen van alle benodigde stukken . Snelle afhandeling. Zeer tevreden.
10 september 2019
verhogen van de hypotheek in september 2019

"Adviesgesprek Ronald Waaijer"

9
Ik ben met een oriënterende vraag bij de adviseur terecht gekomen. De adviseur heeft alle tijd genomen om met mij mee te denken. Hij is een fijne gesprekspartner met veel kennis van zaken en een goed inlevingsvermogen. Uiteindelijk bleek het geen goed idee om mijn hypotheek op dit moment aan te passen. Daarin heeft hij mij van een eerlijk advies voorzien, ook al kon hij daardoor geen zaken met mij doen.
28 maart 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Deskundig en betrouwbaar!"

10
De adviseur is een uiterst geduldige en vriendelijke adviseur. Je kan hem ten alle tijde raadplegen en dat geeft een buitengewoon goed gevoel. Hij is deskundig, nuchter en denkt goed mee. Aanrader!
21 maart 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Plezierig contact en adequaat advies"

10
Eind vorig jaar met de adviseur in contact gekomen en dat was van meet af aan plezierig. Komt afspraken adequaat na, geeft duidelijk advies en zoekt naar een passende oplossing. Werkt meerdere alternatieven uit en wend eigen contacten en relaties aan om tot een goede aanbieding te komen van hypotheekaanbieders. Zeer tevreden en kan hem zonder meer aanbevelen.
3 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Fijne, transparantie en snelle samenwerking "

10
Ons eerste oriëntatiegesprek in december 2018 met de adviseur vonden wij erg prettig en transparant. Al vrij snel vonden wij een woning die wij wilden kopen en dit is met hulp van de adviseur op korte termijn gelukt, waardoor wij halverwege februari 2019 de overdracht van de woning hadden. De samenwerking verliep heel fijn, betrokken en vlot, waardoor alles snel is gelukt en dat alles voor een hele scherpe adviesprijs. Wij raden Finzie Zwolle dan ook zeker aan voor anderen.
4 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Kundig, klantgericht, gemotiveerd, meedenkend."

10
Een zeer kundige en ervaren adviseur die echt een stapje extra zet voor je. Hij is klantgericht en denkt met je mee. in het gehele traject heeft de adviseur op een zeer prettige wijze ons ondersteund. Hij was altijd goed bereikbaar, maakte tijd voor je en vanf het eerste monent merkte we dat hij zeer kundig was. Dit gaf ons veel rust. Je voelt en merkt dan dat het in goede handen is. Hij heeft ons echt goed geholpen, wij zijn zeer positief!
29 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in juli 2018

"Prettig en duidelijk in de communicatie. "

10
Goede begeleiding in de momenten van wanneer er weer iets moest worden ingestuurd waardoor alles volgens plan kon verlopen.
7 oktober 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Op een prettige manier een goed advies gekregen."

10
De adviseur werd ons aanbevolen door één van onze kinderen. Dat was niet geheel onterecht. Het eerste gesprek was bij ons thuis daarna zijn we een keer in Zwolle bij hem op kantoor geweest. Het leidde tot een gedegen en duidelijk financieel advies en voorstel voor een hypotheek. Nu het allemaal rond is kijken we met veel plezier terug op deze periode.
12volgende

Details

KvK-nummer
67646557
AFM-nummer
12043831

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Ronald Waaijer
Ronald Waaijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.649,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Tarieven hypotheekadvies:

Eerste hypotheek totaal: € 1.399,- waarvan advies: € 899,- en bemiddeling (incl. alle verzekeringen): € 500,-. Inclusief 1 jaar Best Uit Garantie t.w.v. € 299,-

Volgende hypotheek totaal: € 1.899,- waarvan advies: € 1299,- en bemiddeling (incl. alle verzekeringen): € 600,-Inclusief 1 jaar Best Uit Garantie t.w.v. € 299,-

Maatwerk toeslag*: Advies per uur: € 100,- *Het is mogelijk dat je hypotheekadvies meer tijd kost. Misschien omdat je zelfstandig ondernemer bent, of bijvoorbeeld gaat scheiden. In de meeste gevallen kost dit niet meer dan 3 uur. Je financieel coach vertelt je van tevoren waar je aan toe bent op basis van jouw persoonlijke situatie.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: