Details hypotheekadviseur

Botterweg 12
8042PA Zwolle
Telefoonnummer Geerlig Financieel Advies
038-4220812
Geerlig Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.125 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 163 waarnemingen: 144 reviews en 19 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (19 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Geerlig Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

144 reviews voor Geerlig Financieel Advies

Gesorteerd op
7 februari 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Snel, terzake, meedenken"

9
Het kantoor kan ik aanbevelen omdat het snel, terzake en kundig is, waarbij er goed geluisterd wordt naar je wensen. De aangeboden oplossing is helder, passend en betrouwbaar.
1 december 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Goede service!"

9
Goede deskundige service. Waar nodig worden de stukken in begrijpbare taal uitgelegd. Laagdrempelig contact, ook buiten kantooruren. Zeker aan te bevelen!
28 juni 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Professioneel en maatwerk"

10
***** is professioneel, goed te begrijpen en levert maatwerk. We hadden er alle vertrouwen in dat ***** ons de juiste hypotheekvorm aan zou bieden en wat een ontzorging, zo blij dat we hem hebben ingeschakeld!
19 juni 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Helder en goed advies"

10
Wij kunnen het kantoor aanbevelen omdat alles tot in de puntjes geregeld was. We moesten vrij snel handelen en alles verliep zonder problemen. ***** is goed bereikbaar en antwoord altijd snel en duidelijk.
23 maart 2017
aankoop van een ander huis in september 2016

"Deskundig, kwaliteit en vriendelijk in de omgang."

10
Hij heeft ons een goed en duidelijk advies gegeven. En heeft ook gekeken naar onze situatie. Legt alles duidelijk en overzichtelijk uit. Helemaal Super. Ik zou Geerlig Financieel Advies zeker aanbevelen bij vrienden, familie etc.
31 december 2016
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Zeer kundig en betrokken. "

10
Ik raad Geerlig finiancieel adviesbureau aan omdat het kantoor zeer kundig is en het product aanbiedt waar om gevraagd wordt. Zo is het mogelijk geweest binnen enkele dagen een Zeer goede hypotheek te verkrijgen tegen een scherp vast tarief. De adviseur biedt zekerheid en staat 24 klaar. Een bedrijf dat haar klant begrijpt.
22 december 2016
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Duidelijk, behulpzaam, pro-actief en betrokken"

10
De adviseur helpt je goed en snel. Legt uit in duidelijke bewoording uit wat alles betekent inclusief visuele weergave, dat is erg prettig. Zo is het begrijpelijk voor iedereen en kan je een goede keuze maken. Uitgebreid adviesrapport die je goed kan doornemen. De adviseur is pro-actief, denkt met je mee en is altijd bereid om dingen snel op te pakken. Controleert ook of het proces goed loopt en licht je meteen in als er extra informatie nodig is. Prettige adviseur zowel in advies als communicatie.
14 december 2016
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Goed duidelijk advies, fijne klantbenadering"

8
Houdt goed rekening met het kennisniveau van de klant. Prettig in het contact, duidelijk advies en snelle reactie op mail en vragen.
16 november 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Heel erg duidelijk verhaal! In het kort"

10
De adviseur legt op een fijne manier uit, in woorden uit die ik begrijp. En hij schat goed in of we het kunnen volgen. Je merkt echt dat je klant bent. En niet zo zeer dat hij per se iets wil verkopen. Hij is duidelijk en transpirant.
1 november 2016
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Snel en vakkundig geholpen"

10
We kregen op een prettige en vakkundige manier advies over een hypotheek en alle daar bij horende financiële zaken. We konden altijd bellen en kregen vlot antwoord. Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen!
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
39080518
AFM-nummer
12002962
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Wouter Geerlig
Wouter Geerlig

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.125,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Deze kosten variëren tussen de €. 1.500 en €. 3.500.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: