Details hypotheekadviseur

Gladiolenstraat 35
8013ZA Zwolle
Telefoonnummer Provifin - Vervier
06-28951233
Provifin - Vervier kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 25 waarnemingen: 22 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

86% beveelt Provifin - Vervier aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

22 reviews voor Provifin - Vervier

Gesorteerd op
23 april 2015
aankoop van een eerste huis in april 2014

"Duidelijk verhaal, kennis van zaken"

10
De adviseur heeft een duidelijk verhaal, weet naar mijn idee van de hoed en de rand, hij zet net die extra stap om voor de client een goed resultaat te behalen. Kortom: Het was zeer prettig zaken doen met de adviseur
27 maart 2015
aankoop van een eerste huis in september 2014

"Prima gedaan "

7
Prima gedaan Zeer tevreden ik zou zo weer voor kiezen
6 maart 2015
aankoop van een eerste huis in december 2014

"Eerlijk, oprecht, bereikbaar. TOP!"

10
We hadden eerst een andere hypotheker via independer, helaas na bijna een jaar nog geen stap verder! Bij toeval zijn we in contact gekomen met Provivin - Vervier en vanaf onze eerste advies gesprek tot aan het kopen aan het huis is het plezierig verlopen. Altijd bereikbaar, eerlijk en doen echt hun best om alle puntjes op de i te krijgen. Geen valse beloftes, de situatie eerlijk toelichten en binnen 3 maanden is onze hypotheek toegekend. Het is niet in woorden te omschrijven voor ons omdat wij de hoop hadden opgegeven door valse beloftes van een andere hypotheker, hiervoor zijn wij zeer blij dat Provivin - Vervier ons uit de brand heeft geholpen aan een nieuwe woning. Niet genoeg woorden om de kwaliteit te benadrukken, super service, altijd bereikbaar en eerlijke adviseurs.
24 februari 2015
oversluiten van de hypotheek in januari 2015

"heel erg mee denkend . top bedrijf"

10
Ik heb ze aan aan een vriend voogesteld en die heeft nu ook een huis gekocht
4 februari 2015
aankoop van een eerste huis in december 2014

"Uitstekend advies"

10
Prima advies, duidelijk. Goede service en feedback ontvangen. Zeker aan te raden bij de aanschaf van je (eerste) koopwoning
30 januari 2015
aankoop van een eerste huis in september 2014

"Betrokken en begrijpelijk!"

10
De adviseur is een persoonlijk betrokken adviseur en heeft ons goed geholpen bij het vinden van een passende hypotheek voor onze eerste woning. Hij legde alles in begrijpelijke taal uit, zodat we wisten waarvoor we zouden tekenen. Hij heeft ons super geholpen met het regelen van alle documenten en nam zo alle zorg uit handen. Hij was constant op de hoogte en ging snel over tot actie als er onduidelijkheden waren.
24 december 2014
aankoop van een eerste huis in augustus 2014

"Handelen snel.Staan voor je klaar.Denken mee"

10
Ze nemen alle tijd voor je, niets is te veel. Zelfs ver na 18ur en in het weekend. Ik heb geen verstand van huizen kopen, was niet nodig want hun namen het heft in handen. Ze hebben alles geregeld en snel. Ik heb weinig hoeven doen. Ook denken ze met je mee en komen met de beste oplossingen. Altijd even vriendelijk en geïnteresseerd en me op mijn gemak laten voelen als ik weer bang was dat ik het niet rond zou krijgen. Komt er een volgend huis dan zou ik hun zeker weten weer inschakelen!!
14 december 2014
aankoop van een eerste huis in augustus 2014

"duidelijk en goed avies"

9
Ik beveel Profivin-Vervier zeker aan omdat ze de tijd voor je nemen en op zoek gaan naar de beste manier om je zo goed mogelijk te helpen. Voor vragen staan ze altijd voor je klaar en je wordt goed op de hoogte gehouden van alles.
12 december 2014
aankoop van een eerste huis in september 2014

"Goede, snelle en professionele adviezen"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ik goed geadviseerd ben zonder dat ik het gevoel kreeg dat de adviseur zijn zakken aan het vullen was. Eerlijke, snelle en professionele service. Altijd bereikbaar (zelfs op vakantie), en perfect geregeld
13 september 2014
oversluiten van de hypotheek in december 2013

"Zeer goed, behulpzaam, meedenkend"

10
**** heeft mij meer dan uitstekend geholpen met mijn hypotheek. Ik wilde na beëindiging van mijn relatie graag in de woning blijven wonen en dus de hypotheek in mijn eentje overnemen. Door de meer dan uitstekende hulp, advies en het snelle handelen van **** is dit allemaal gelukt. Ik zat nogal met wat vragen over de hele situatie, maar kon altijd bellen met vragen. Ik kan dus iedereen deze hypotheekadviseur aanbevelen! Zeer klantvriendelijk, ruime tijdsmogelijkheden met afspraken en contact via telefoon, komt afspraken 100% na en werkt snel. Als ik in de toekomst van huis of hypotheek wissel neem ik zeker weer contact op met ****.
123volgende

Details

KvK-nummer
8219845
AFM-nummer
12020444
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 21:00
Dinsdag*
09:00 - 21:00
Woensdag*
09:00 - 21:00
Donderdag*
09:00 - 21:00
Vrijdag*
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. F.I. Mulkens
Dhr. F.I. Mulkens

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: