Details hypotheekadviseur

Van Eedenstraat 7
8044PK Zwolle
Telefoonnummer Financieel Adviesbureau Zwolle
038-7779825
Financieel Adviesbureau Zwolle kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.350 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 15 waarnemingen: 15 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

100% beveelt Financieel Adviesbureau Zwolle aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

15 reviews voor Financieel Adviesbureau Zwolle

Gesorteerd op
10 september 2016
afsluiten van een hypotheek in augustus 2016

"Helder en welgemeend"

9
De adviseur heeft ons goed geholpen bij het inventariseren van de mogelijkheid onze rentevast periode te beëindigen bij Obvion.
23 januari 2016
aankoop van een eerste huis in december 2015

"1 woord: TOP!"

10
Absoluut een aanrader! De adviseur heeft mij uitstekend geholpen met advies en het afsluiten van de hypotheek. Zeer vriendelijk en er werd heel goed geluisterd maar mijn wensen! Hypotheekadvies werd heel duidelijk en uitgebreid verteld, en als ik toch vragen had kon ik altijd bellen EN deze vragen werden ook gelijk goed beantwoord! Om deze redenen kan ik iedereen aanraden om bij de adviseur langs te gaan voor financieel advies! Mvg een heel tevreden klant!
9 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in oktober 2015

"Goede begrijpelijke uitleg en goed begeleid"

8
De adviseur heeft ons goed begeleid, zodat we de juiste keuze hebben kunnen nemen
2 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in juni 2015

"Zeer goede en professionele service."

10
De adviseur heeft verstand van zaken en komt in een persoonlijk gesprek met goede adviezen. In mijn geval was het een ingewikkelde zaak waarbij verschillende partijen niet echt opschoten. De adviseur heeft hier veel energie ingestoken met als uiteindelijk resultaat dat de financiering rond is gekomen. Hij heeft heeft hier veel werk voor verzet en was bereid om verder te gaan dan andere adviseurs. Ik ben heel erg tevreden over zijn manier van werken en de persoonlijke benadering en zou hem zeker willen aanbevelen bij anderen.
25 september 2015
verlengen van de hypotheek in september 2015

"Prima advies. Toegespitst op onze situatie. "

10
Ik zou dit adviesbureau adviseren om zijn prettige manier van werken. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de client, waardoor het advies daar prima op aansluit .
27 augustus 2015
aankoop van een eerste huis in mei 2015

"Duidelijk advies "

9
Ik ben bijzonder tevreden met de service van FAZ, de adviseur. Hij was altijd bereikbaar, ik kon zelf op z'n vakantie of in het weekend bellen bij dringende zaken. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van wat er nog diende te gebeuren en wat er al afgerond was. Zijn service raad ik dan ook zeker aan anderen aan!!
18 augustus 2015
aankoop van een eerste huis in november 2014

"Een zeer betrouwbare en professionele partij"

10
Financieel Adviesbureau Zwolle heeft ons erg goed geholpen en geadviseerd. We hebben een erg uitgebreid hypotheekadvies gekregen voor de aankoop van ons eerste huis. Ook alle benodigde verzekeringen etc. hebben we afgesloten met behulp van dit bureau. Verder werd er alle tijd genomen voor al onze vragen ,zowel in het gesprek als later via e-mail.
20 juli 2011
aankoop van een eerste huis in maart 2008

"Een bedrijf waar je op kan rekenen"

10
Wij worden altijd heel goed geholpen door *****. Eerlijk, betrouwbaar en passend advies. Hij staat altijd voor ons klaar en komt altijd met een oplossing! Hij is onze redder in nood. Gewoon een topper!
15 juli 2011
verlengen van de hypotheek in juli 2011

"DIRECT EN ZEER PRETTIG CONTACT "

10
IK KAN DIT KANTOOR AANBEVELEN OMDAT HET PRETTIGE MENSEN ZIJN WAAR JE JE ONMIDDELIJK BIJ THUIS VOELT. ZE NEMEN ALLE TIJD OM NAAR JOUW WENSEN TE LUISTEREN EN SAMEN MET JOU DAAR EEN PASSEND PRODUCT BIJ TE VINDEN.BIJ VRAGEN HEB JE DIRECT CONTACT MET DIEGENE DIE JE NODIG HEBT, DUS GEEN KASTJE NAAR DE MUUR VERHAAL.ER WORDT IN DUIDELIJKE TAAL GESPROKEN EN GOED UITGELEGD WAT VOOR JOU VAN BELANG IS.ALLES WORDT CORRECT EN MET GEVOEL VOOR DE CLIENT AFGEHANDELD,HIER TEL JE ALS MENS MEE!!
10 juli 2011
aankoop van een eerste huis in juni 2011

"Zeer goed en vakkundig geholpen"

10
***** is ons aangereaden door familieleden, we hebben hier tot op heden zeker geen spijt van. zaken waar wij totaal geen verstand van hebben worden uit handen genomen en we krijgen daar een goed en uitgebreid advies in. wij zijn zeer teverden over *****.
12volgende

Details

KvK-nummer
58887709
AFM-nummer
12018957
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Martijn Meijer
Martijn Meijer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.350,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: