Details hypotheekadviseur

Punterdiep 87
8032TT Zwolle
Telefoonnummer Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
038-4543335
Van Jaarsveld Assurantiën & Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.495 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 63 waarnemingen: 39 reviews en 24 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (24 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:00
Dinsdag*
09:00 - 20:00
Woensdag*
09:00 - 20:00
Donderdag*
09:00 - 20:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Van Jaarsveld Assurantiën & Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

39 reviews voor Van Jaarsveld Assurantiën & Advies

Gesorteerd op
8 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Doelgericht en uitermate klantgericht"

10
Doelgericht en zet net dat stapje extra om alles tot in de puntjes voor je uit te zoeken. Heb nog geen moment meegemaakt dat er geen tijd voor mij was (met zowel verzekeringen als hypotheek). Altijd een fijne communicatie en snel antwoord op je vragen.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste heer Tuinman, Geweldig dat we je hebben kunnen helpen met de financiering van je woning. Er moesten inderdaad de nodige stappen worden gezet, en dat doen we met plezier. Tijd is betrekkelijk en dat hindert ons niet in onze dienstverlening. Sterker nog, we doen alsof er geen tijd bestaat, juist daardoor kunnen wij snel handelen en alle tijd voor de klant nemen. Dat werpt zijn vruchten af getuige uw review. Wij wensen u een fijne toekomst en veel woonplezier toe. En bedankt voor uw beoordeling. Met hartelijke groet, Frans & Sophia van Jaarsveld.
21 september 2019
aankoop van een eerste huis in september 2019

"Advies hypotheek starter"

10
Snelle, duidelijke en prettige samenwerking gehad met de adviseur van Van Jaarsveld. We wisten snel hoe we de financiering gingen aanpakken en net zo snel dat hij rond was. de adviseur bewaakt het proces en stimuleerde ons om ook snel alles aan te leveren, waardoor we alles ruim op tijd rond en compleet hadden.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Dag Bart en Eline, Het adviseren en bemiddelen in een hypotheek en vervolgens aanvragen en documenten aanleveren is veelal voor de aanvragers redelijk stressvol. Jullie hebben snel de gevraagde documenten aangeleverd, daardoor was het al snel duidelijk of de financiering door ging. Inderdaad een plezierige samenwerking, dank jullie wel voor de snelle aanlevering van de gevraagde documenten waardoor de aanvraag al snel akkoord was. En daarnaast natuurlijk dank jullie wel voor de opdracht die ons kantoor mocht uitvoeren en voor de review. Met vriendelijke groet Frans van Jaarsveld.
12 augustus 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Gehoord worden als consument "

8
Het is heel prettig als iemand die tegen over je zit je verhaal aanhoord en probeert te begrijpen zonder eigenbelang
10 juni 2019
oversluiten van de hypotheek in april 2019

"Betrouwbaar en dienstverlenend."

10
De adviseur adviseert je en staat je van het begin tot het eind bij met het kiezen van de juiste hypotheek en andere financiële zaken. Je kunt hem bij wijze van spreken dag en nacht bereiken als je nog vragen hebt. Hij is betrouwbaar en zal altijd handelen uit naam van de klant. Wij zijn al ruim 20 jaar een vaste klant van deze adviseur op het gebied van financiële dienstverlening en hopen nog jaren gebruik te kunnen maken van zijn diensten.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste Robbin & Chaja, Nu het gehele hypotheektraject achter de rug is wil ik jullie bedanken voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen, niet alleen nu maar ook over de afgelopen 20 jaar. Daar komen nog de nodige jaren bij waarbij wij altijd het klantbelang voorop zullen plaatsen. Alleen op die manier krijg je langdurige relaties waarbij beide partijen tevreden zijn, en daar gaat het om. Met hartelijke groet, Frans van Jaarsveld.
7 april 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"Heldere communicatie"

10
Op basis van onze wensen en mogelijkheden heeft de adviseur voor ons zijn best gedaan een passende hypotheek te vinden. Hoewel het proces niet aktijd van een leien dakje ging, hadden we geen moment het idee dat het niet ging lukken. Gedurende het traject neemt de adviseur waar dat kan, werk uit handen en houdt constant de vinger aan de pols. We hebben net deze week de akte getekend, en zijn zeer erkentelijk voor zijn grondige en heldere aanpak.
23 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in december 2018

"Duidelijk. Dekundig"

10
De adviseur zoekt alles tot in de puntjes aan toe uit. Hij is deskundig en duidelijk.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste Ramon, Dank je wel voor jou beoordeling en super dat we je hebben kunnen helpen. Wij wensen jou veel profijt van je nieuwe hypotheek. Met hartelijke groet, Frans van Jaarsveld.
13 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Deskundig, korte lijnen en onafhankelijk advies"

9
Eind vorig jaar heb ik mijn hypotheek laten oversluiten bij van Jaarsveld. Ik was al een tijdje op zoek naar een andere hypotheekadviseur omdat ik niet tevreden was over de adviseur die ik destijds had; contact ging altijd heel moeizaam, e-mail werd niet of onvoldoende beantwoord en als er wel contact was snapte ik veel van wat gezegd werd niet door vaktechnisch jargo en had het gevoel een nummer te zijn...helemaal onderaan een dikke stapel papier. Niks van dit alles bij deze adviseur. Het eerste contact verliep prima in een gemoedelijke en ontspannen sfeer, gewoon bij hem thuis. Hij is makkelijk benaderbaar en luistert goed naar je wensen en weet ingewikkelde materie duidelijk uit te leggen aan leken als ik. Verder weet hij, in het proces van verzamelen van stukken voor de hypotheekverstrekker, de vaart er goed in te houden zonder het gevoel te krijgen door hem op de huid te worden gezeten. Al met al ben ik erg tevreden met mijn keuze voor deze adviseur en mijn nieuwe hypotheek.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste FvdH, Geweldig hoe je onze dienstverlening ervaart en fijn dat we je hebben kunnen helpen en je het gevoel hebben kunnen geven dat wij er voor jou zijn. Niets of niemand komt bij ons op de stapel. Wij hebben geen 8 tot 5 mentaliteit en zijn zeer goed bereikbaar en houden inderdaad in alles de vaart erin, geen wachttijden of toets een 1 en dan een 2 of 3, 4, 5. Nee rechtstreeks de persoon in kwestie aan de lijn, dat is hoe wij werken en het is super om te horen dat gewaardeerd wordt. En dank je wel dat we er weer een zeer tevreden klant bij hebben. Dank je wel voor jou beoordeling. Met hartelijke groet, Frans van Jaarsveld.
24 december 2018
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"Tiptop in orde!!"

10
Van Jaarsveld assurantien benaderd om het hoofdelijk ontslag te regelen nadat ik gescheiden ben.. na redelijk wat vijfen en zessen toch gelukt om het huis op mijn naam alleen te krijgen, vele hobbels moesten overwonnen worden en dat is gelukt door de professionele kennis van de adviseur!! Ten zeerste aan te raden voor iedereen!! Een man die zijn vak bestaat en zeer klantbewust informatie verschaft!! Geen onzin maar recht door zee!! Die duidelijkheid kan ik zeer waarderen!!
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste Frank, Super dat alles op zijn pootjes terecht is gekomen en dat je client van ons kantoor bent geworden. Dank je wel voor jou beoordeling. Frans & Sophia van Jaarsveld.
11 november 2018
oversluiten van de hypotheek in februari 2018

"Goed passend advies op maat"

10
Neemt ruim de tijd voor je. Heldere en duidelijke communicatie.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste Anoniem, Fijn dat ik jullie verbouwings wensen met een nieuwe hypotheek heb kunnen bewerkstelligen. Meer ruimte d.m.v. dakkapellen en een lagere maandlast met een langere zekerheid. Fijn dat de volledige aanvraag tot afwikkeling vloeiend is verlopen. Dank jullie wel voor de beoordeling. Met hartelijke groet, Frans van Jaarsveld.
8 november 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Vriendelijk, open, eerlijk"

8
Je word goed ingelicht. Kijkt naar mogelijkheden en houd je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Prettig in omgang. Weet wat ik aan hem heb.
Reactie van Van Jaarsveld Assurantiën & Advies
Beste Anoniem, Het is altijd super om te vernemen dat het advies goed wordt ontvangen, daar doen we het immers voor tevreden cliënten en een lange termijn relatie opbouwen, fijn dat we je hebben kunnen helpen, en dank je wel voor de beoordeling en het vertrouwen in ons kantoor.
1234volgende

Details

KvK-nummer
05060708
AFM-nummer
12003217
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:00
Dinsdag*
09:00 - 20:00
Woensdag*
09:00 - 20:00
Donderdag*
09:00 - 20:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Frans van Jaarsveld
Frans van Jaarsveld

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 95,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.495,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Ons kantoor rekent vaste tarieven voor hypotheken ongeacht het aantal werkzame uren. Daarmee heeft u duidelijkheid ongeacht de tijdsduur. Het 1e uur oriënterend gesprek is gratis, de extra uren worden in rekening gebracht tegen een uurtarief. Als cliënt besluit om gebruik te maken van onze dienstverlening t.b.v. van een hypotheek, dan is het vaste fee tarief van toepassing.
In onze tarieven zit tevens advies en bemiddeling betreffende een overlijdensrisicoverzekering en een woonlastenbeschermer.

VIA EEN SERVICEPROVIDER KUNNEN WIJ PRAKTISCH VOOR IEDERE AANBIEDER ADVISEREN EN BEMIDDELEN.
Daardoor heeft u een zeer groot aanbod van geldverstrekkers tot uw beschikking wat veelal de laagste rente tot gevolg heeft. De kosten van de serviceprovider € 395,- komen voor rekening van de aanvrager van de hypotheek evenals overige kosten zoals notaris, taxatierapport, eventueel een bankgarantie of een inkomensverklaring voor zelfstandigen etc.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: