Details hypotheekadviseur

L van Dalelaan 23
2015ER Haarlem
Telefoonnummer RDVA Hypotheekadvies en financiële planning BV
06-31644410
RDVA Hypotheekadvies en financiële planning BV kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 1.395 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 98 waarnemingen: 56 reviews en 42 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,1 (42 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag*
09:00 - 23:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt RDVA Hypotheekadvies en financiële planning BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
10,0 (1 review)

56 reviews voor RDVA Hypotheekadvies en financiële planning BV

Gesorteerd op
19 maart 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Snel en efficiënt"

9
Snel en efficiënt advies, goed bereikbaar, snel antwoord op vragen, prettige omgang.
15 maart 2017
aankoop van een eerste huis in maart 2017

"Deskundig advies en goede bemiddeling"

9
De adviseur is een vakman met een zeer deskundig advies en oog voor detail. Hij legt duidelijk het proces uit, neemt je mee in de keuzes die mogelijk zijn, weegt de voor- en nadelen goed af en handelt de aanvraag snel en kundig af. Mails worden snel beantwoord en doorgezet naar de aanbieder. De hypotheek was na het eerste gesprek binnen 1,5 week helemaal geregeld!!!
12 maart 2017
aankoop van een ander huis in januari 2017

"Zeer goede en betaalbare hypotheekadviseur. "

10
Ik kan deze adviseur ten zeerste aanbevelen, omdat hij alles duidelijk uitlegt, de tijd neemt, goede adviezen geeft en niet onbelangrijk het advies is zeer betaalbaar is t.o.v. bv. de hypotheker of andere kantoren. Zeer goede ervaring.
26 januari 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"Goed en gedegen advies"

10
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat de service heel hoog is, er snel en gedegen advies wordt gegeven. Mijn hypotheek was binnen drie weken rond. En dat alles voor een heel schappelijke prijs.
8 augustus 2016
aankoop van een ander huis in juli 2016

"Very good and flexible, very reasonable fee "

10
We are very glad we chose RDVA to help us with mortgage for our Nieuwbouw. He gave us very honest and good advise, and also helped us with some other issues. Flexible to meet us in evenings, and as independent adviser he could get us a good deal for the mortgage. Also good explaining things for us, especially as we are not native Dutch speakers. Absolutely no complaints, and would definitely recommend him for friends and family.
10 juli 2016
oversluiten van de hypotheek in juli 2016

"Zeer aan te bevelen, prima prijsstelling"

8
Deskundig advies,kort en duidelijk handelen,snelle afhandeling, uitstekende communicatie
31 mei 2016
aankoop van een eerste huis in mei 2016

"Snel en deskundig"

10
Wij zijn goed geholpen, geïnformeerd en ondersteund bij de hypotheekaanvraag en alles wat er verder nog bij komt kijken. Alles werd duidelijk uitgelegd en e-mails waren snel beantwoord. Super blij met deze adviseur! Zeker een aanrader!
27 mei 2016
aankoop van een eerste huis in mei 2016

"Erg goed advies, vakkundig, snel en duidelijk"

10
Ik heb de dienstverlening van de adviseur als zeer prettig ervaren. Er werd altijd zeer snel en accuraat op mijn vragen gereageerd, zijn uitleg is altijd zeer duidelijk en ik heb snel een product naar mijn wens af kunnen sluiten.
24 mei 2016
aankoop van een eerste huis in april 2016

"**** is betrouwbaar, werkt snel en is kundig."

10
Als geen geen aanstelling heeft bij een geldverstrekker dan regelt hij deze. Verder rekent hij schappelijke advieskosten en zorgt hij ervoor dat alles snel wordt geregeld. Hij is eerlijk en betrouwbaar en beter geschoold dan andere adviesseurs.
24 november 2015
aankoop van een eerste huis in november 2015

"Goed advies met een persoonlijke touch"

10
Na eerdere positieve ervaring van mijn ouders, hebben wij de adviseur zelf ook ingeschakeld om ons te adviseren bij de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Wat direct opviel is de grote flexibiliteit om het geheel tot een goed einde te brengen. We hebben altijd snelle en goede antwoorden mogen ontvangen op onze vragen. De adviseur heeft korte lijnen met de hypotheekverstrekker die wij gekozen hebben waardoor ons traject van tekenen van de voorlopige koopakte tot acceptatie slechts 4 weken heeft geduurd! Dit zou best wel eens een record kunnen zijn.... Chapeau!
123456volgende

Details

KvK-nummer
32151638
AFM-nummer
12019332
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 23:00
Dinsdag*
09:00 - 23:00
Woensdag*
09:00 - 23:00
Donderdag*
09:00 - 23:00
Vrijdag*
09:00 - 23:00
Zaterdag*
09:00 - 23:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. R. de Vries
Dhr. R. de Vries

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 995,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.395,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 50,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies vanaf € 995,- (bijv. senioren). De prijs is afhankelijk van de situatie. Na een eerste orienterend gesprek kunnen wij de exacte prijs afgeven. De prijs is niet afhankelijk van de hoogte van het te lenen bedrag maar van het te verwachten aantal uren werk. Indien er sprake is van specifieke fiscale en juridische zaken (bijv. (echt)scheiding of een zelfstandige) dan kan het tarief ook afwijken. Dit uiteraard in overleg met de klant. Alleen bemiddeling ook mogelijk: € 895,- (onder voorwaarden). Zie onze site "execution only".
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: