Details hypotheekadviseur

Graafschap Hornelaan 140h
6004HT Weert
Telefoonnummer Hans Steijvers uw financiele coach
0495-525078
Hans Steijvers uw financiele coach kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 16 waarnemingen: 11 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

91% beveelt Hans Steijvers uw financiele coach aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

11 reviews voor Hans Steijvers uw financiele coach

Gesorteerd op
23 augustus 2017
oversluiten van de hypotheek in juli 2017

"zeer goed advies"

10
Hij verteld precies waar je aan toe bent. Als je een probleem hebt lost hij het zo snel mogelijk op. Duideluik advies en prijstechnisch krijg je waar voor je geld.
7 augustus 2017
afsluiten van een hypotheek in januari 2017

"Waardeloos als coach"

1
Erg laks, had het idee dat hij niet weet wat hij moet doen om tot een goed advies te komen
Reactie van Hans Steijvers uw financiele coach
Deze mevrouw heeft van mij het advies gekregen om tegen een boete de rente opnieuw vast te zetten en om extra af te lossen om in een lagere risicoklasse(=lagere rente) te komen. Uit de inventarisatie blijkt dat zij een defensief risicoprofiel heeft. Het verdere advies om een groot deel van de beleggingen op te heffen en extra af te lossen gaf geen gehoor bij deze relatie. Beleggen valt niet in haar risicoprofiel! Het traject van inventarisatie, doelstelling en wensen vastleggen, mogelijkheden in kaart brengen en uitvoeren heeft enige tijd in beslag genomen. Ook een tweede taxatie levert extra vertraging op. Overigens was er geen sprake van een "spoedklus". Klant was gefrustreerd in haar positie van werkloze en kon en heeft nog steeds geen aanbod van een nieuwe baan ontvangen. Bij sommige mensen ligt de schuld altijd bij iemand anders.
1 september 2014
aankoop van een ander huis in juli 2014

"Persoonlijke aandacht en deskundigheid!"

10
**** is een zeer deskundig adviseur die gericht op de persoonlijke situatie van de klant vakkundig maatwerk levert. Een financiële vakman die zeer goed op de hoogte is van de financiële wet- en regelgeving waardoor zijn klanten steeds het meeste voordeel behalen. Op een geduldige manier legt hij alles duidelijk uit. De belangen van klant staan bij **** steeds voorop. Zijn vakmanschap straalt vertrouwen uit. Kortom een echte coach!
19 augustus 2013
aankoop van een eerste huis in augustus 2013

"Eerlijk advies"

8
Doet goed zijn werk, is eerlijk ook wanneer er negatief bericht volgt. Legt de dingen goed uit, ook al vraag je steeds om hetzelfde. Na pittige gesprekken op normaal niveau kunnen blijven samen werken.
4 augustus 2013
aankoop van een ander huis in september 2012

"Goed en duidelijk advies"

8
Wat betreft de uitleg over diverse hypotheekvormen die voor mij van toepassing waren zijn uitgelegd en besproken zodat de keuze makkelijker werd. Je sluit niet dagelijks een hypotheek af en je wilt toch precies de voor en nadelen weten. Dit is in mijn geval goed gelukt en dit mede dankzij ****
7 oktober 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"zeer goed en eerlijk advies"

10
geeft heel klantgericht advies en komt altijd zijn afspraken na en ook de nazorg is perfect. al met al ben ik erg tevreden.
1 oktober 2012
verhogen van de hypotheek in augustus 2012

"Goed advies"

8
We kregen een goed advies mbt oversluiting en verhoging van onze hypotheek. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen en eisen.
12 oktober 2011
afsluiten van een hypotheek in januari 2011

"Durft kritische vragen te stellen"

10
Na een grondige inventarisatie van je wensen en uitgangspunten komt ***** met een aantal gerichte vragen en opmerkingen waardoor het vinden van het beste produkt eenvoudiger wordt. Hij komt zijn afspraken stipt na. De nazorg is ook perfect.
17 september 2010
oversluiten van de hypotheek in september 2010

"Super advies."

9
Alle zaken conform afspraak snel geregeld na echtscheiding.
8 mei 2010
aankoop van een ander huis in mei 2010

"Goede hypotheekbegeleiding."

8
Hij heeft ons erg goed begeleid in het uitzoeken van een hypotheek die bij ons past. Wij gaven van te voren onze wensen aan en daar ging hij mee aan de slag om de juiste hypotheek te vinden. Zeer vriendelijke man en we hebben de omgang als zeer prettig ervaren!
12volgende

Details

KvK-nummer
13032849
AFM-nummer
12008591

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag*
08:30 - 17:00
Donderdag*
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. J.M. Steijvers
Dhr. J.M. Steijvers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 95,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 500.000,-
€ 2.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 90,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor zelfstandigen geldt een vast tarief van € 3.000,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: