Details hypotheekadviseur

Brusselsestraat 32-34
6211PE Maastricht
Telefoonnummer Gilissen Finance
0648364770
Gilissen Finance kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 1.998 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 21 waarnemingen: 18 reviews en 3 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (3 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Gilissen Finance aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

18 reviews voor Gilissen Finance

Gesorteerd op
10 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"aanrader! "

10
Snel, onafhankelijk, meedenkend, ruimdenkend, veelzijdig: aanrader!
19 december 2018
aankoop van een eerste huis in december 2018

" Advies passend bij je persoonlijke situatie "

10
Als starter is het kopen van een woning best spannend en lastig. Ben eerst bij een aantal banken langs gegaan, daar werd vooral uitgegaan van wat er niét kan, Gilissen Finance daarentegen gaat uit van wat er wél kan, en zei al gelijk dat het kopen van de gewenste woning in mijn specifieke situatie zou lukken. Dit gaf veel geruststelling. Gedurende het traject is er veel contact geweest per telefoon/app/mail om zo de voortgang van het traject inzichtelijk te houden. Vragen van mij werden vrijwel direct beantwoord, (ook buiten kantoortijden). Indien nodig wordt er snel overgeschakeld naar een plan B om zo toch het gewenste resultaat te behalen. Gilissen Finance is heel flexibel in dat opzicht in de zin van dat 'er niet op een paard gewed wordt', maar dat er meerdere opties open blijven om de hypotheek te krijgen. Gelet op bovenstaande kan ik Gillissen Finance aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een onafhankelijk financieel adviseur.
21 september 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Flexibel en deskundig"

9
Wij, als starters, hadden geen idee wat wij konden verwachten bij de aankoop van ons eerste huis. De adviseur heeft ons duidelijk advies en uitleg gegeven waar wij veel aan hebben gehad. Communicatie verliep soepel en op flexibele tijdstippen. Wij raden iedereen Gilissen Finance aan!
19 september 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"Vakman"

9
Uitstekend advies binnen korte tijdspanne op basis van grote kennis van (hypotheek)zaken
5 juli 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Persoonlijk, professioneel advies "

10
Deskundig advies, duidelijk uitgelegd en een persoonlijke benadering.De adviseur is Flexibel in het maken van afspraken en bij vragen krijg je bijna altijd direct antwoord!
26 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"professioneel, kundig, betrouwbaar en betrokken"

10
Als ouder echtpaar en niet meer up to date bekend met alle veranderingen op hypotheek gebied en alles wat daarbij komt kijken was en is de adviseur van Gilissen Finance voor ons onmisbaar. Hij doet zijn werk zeer grondig en professioneel. Hij houdt zich aan zijn afspraken en geeft direct antwoord op vragen waar je mee zit. Daardoor ben je en blijf je precies op de hoogte van de gang van zaken. Daarbij is hij zeer correct en prettig in de omgang. Voor ons was de adviseur zeer waardevol wij bevelen hem zeker aan en wij zullen ook in de toekomst indien nodig hem zeker voor andere financiële zaken weer benaderen.
8 juni 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"Persoonlijk, duidelijk en vooral geruststellend!"

10
Als starter is alles nieuw en spannend, de adviseur weet deze spanning goed weg te nemen en maakt het een ontspannen traject. Zeker als starter is het persoonlijk contact fijn: ook in de avonduren direct antwoord op je vraag en daarmee een betere nachtrust. Professioneel waar nodig, gemakkelijk in de omgang en zeer benaderbaar!
6 juni 2018
aankoop van een ander huis in mei 2018

"Advies op maat, flexibel en prettig in de omgang."

9
***** heeft hart voor zijn werk en cliënten. Hij is onafhankelijk en zoekt naar de hypotheek die het beste bij jou en je situatie past. Hij kan ook voor leken in Jip en Janneke taal duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn en stelt je hierdoor in staat een goede keuze te maken. Wij zijn echt heel fijn geholpen en hebben hierdoor ons droomhuisje kunnen kopen zonder daarvoor maandelijks crackers te moeten eten. Wij raden ***** bij iedereen aan!
7 maart 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"uitgebreid begrijpelijk advies, erg persoonlijk"

10
Als leken zonder economische achtergrond zochten we iemand die de tijd voor ons nam en alles in een begrijpelijke manier stap voor stap zou uitleggen, en daarnaast naar onze persoonlijke situatie zou kijken. Dit vonden we niet bij de grote hypotheekverstrekkers, maar wel bij Gilissen Finance. De flexibiliteit qua afspraken maken stelden we erg op prijs. Ook de ondersteuning voor financiele planning op lange termijn sprak ons erg aan. Naast de uitleg en persoonlijke adviezen, vond ook de afhandeling van de hypotheek (binnen 1 week een bindende offerte!) erg vlot plaats. Al met al zijn we zeer tevreden over de verrichte dienstverlening en zouden wij deze zeker aanraden!
2 maart 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Zeer kundig advies"

10
De adviseur geeft kundig en duidelijk advies. Staat "dag en nacht" voor je klaar. Hij is prettig in de omgang, geeft je een onafhankelijk en eerlijk visie.
12volgende

Details

AFM-nummer
12044831
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag*
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Christian Gilissen
Christian Gilissen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.998,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Uitgebreide tarievenkaart

Op de uitgebreide tarievenkaart kan je zien wat je de hypotheekadviseur moet betalen als je bijvoorbeeld advies wilt bij scheiding, als zelfstandige of een aanpassing wilt doen op je hypotheek.

Klik op de link 'downloaden', dan wordt dit document geopend en weergegeven op je scherm.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor ondernemers geldt een opslag van € 500,-
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: