Details hypotheekadviseur

Gildehauserstrasse 186
48599  Gronau
Telefoonnummer Euregio FinanzCenter GmbH
0537112424
Euregio FinanzCenter GmbH kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 72 waarnemingen: 67 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Euregio FinanzCenter GmbH aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

67 reviews voor Euregio FinanzCenter GmbH

Gesorteerd op
17 februari 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"super goed geholpen"

9
Altijd goed contact neemt ook echt de tijd voor je onder het genot van een kopje koffie. met vragen kan je hem ook altijd bellen of appen en je krijgt ook meteen antwoord
31 januari 2019
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Geweldig advies!"

10
Mijn makelaar adviseerde mij om de adviseur te bellen voor advies bij de aankoop van een ander huis in Duitsland. Beste advies ooit! Super geholpen,niks was teveel.(y) (y)
30 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Omdat het een top Bedrijf is"

10
Van af het begin Haden Wij al een goede Klik De adviseur staat altijd voor je klaar als Wij er even Niet uikwamen dan mailed of belde Wij hij belde ook snel weer terug deze man ver staat zijn werk goed Wij zijn heel blij met hem echt een aanrader.
14 maart 2018
oversluiten van de hypotheek in maart 2017

"Alle verwachtingen waargemaakt. "

10
De adviseur heeft ons heel goed geholpen met het afsluiten van een nieuwe hypotheek en ook nog eens boetevrij weg gekregen bij de ING. Hij neemt alle tijd voor je en onderneemt altijd snel actie wanneer nodig. Zeer betrouwbare en vriendelijke man met veel verstand van zaken. Wij kunnen hem alleen maar aanbevelen.
21 februari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Fantastisch doen wat ze vertellen."

10
Vanaf de eerste kennis making en de jij en jouw benadering een goed gevoel over dit kantoor.Hij is ons aanbevolen door een andere partij en hebben daar zeker geen spijt van , en zullen hem ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.Ook nu nog na de aankoop van onze woning krijgen nog steeds razend snel antwoord op onze vragen en eventueel de hulp die we daarbij nodig hebben .kortom een top kantoor.
16 februari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Super begeleid!"

10
Van A tot Z super begeleid! Bij aankoop heeft ***** ons al super geholpen, flink wat van de vraagprijs afgehaald! ook samen naar de bank en de notaris. Nazorg was ook toppie, echt een aanrader voor mensen die in Duitsland een huis willen kopen.
14 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2017

"Goed duidelijk advies"

8
Advies was duidelijk en bij vragen achteraf was de adviseur altijd bereid dit opnieuw uit te leggen en nam daarvoor ruimschoots de tijd. Ook was hij altijd aanwezig bij bezoek aan de notaris en waren de bescheiden volledig ingevuld.
14 februari 2018
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Heel goed en realistisch advies gekregen."

10
Vooral alles rondom Duitse wet-en regelgeving uitgebreid besproken en advies over gekregen! Bovendien op een deskundige, gemoedelijke, vriendelijke manier. Frans heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleidt.
13 februari 2018
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Duidelijk en transparant. Gevoel was gewoon goed."

8
We zijn verhuisd van Nederland naar Duitsland en zijn begonnen met het inwinnen van advies bij een van de Euregio kantoren. Daar verwezen ze ons naar het Eueregio Finanzcenter in Gronau. Het hypotheekadvies dat we hier kregen was duidelijk en transparant. Het gevoel was meteen goed. Er was direct vertrouwen. Als het om de aankoop van een huis gaat is dat natuurlijk belangrijk en helemaal om de aankoop van een huis in het buitenland. We werden van begin tot eind begeleid, zelfs bij de notaris. Dat laatste was is wel heel erg handig, omdat de koopakte is geschreven in ambtelijk Duits, wat toch wel wat anders is dan normaal Duits. Ook hier goede tips en adviezen. Wij kunnen Eueregio Finanzcenter alleen maar aanbevelen.
13 februari 2018
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Super advies, door zeer snelle interactie"

10
Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen, heeft gedegen kennis van zaken en komt afspraken altijd stipt na
1234567volgende

Details

AFM-nummer
12020184

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. F.  Ringsma
Dhr. F. Ringsma

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: