Details hypotheekadviseur

Gildehauserstrasse 186
48599  Gronau
Telefoonnummer Euregio FinanzCenter GmbH
0537112424
Euregio FinanzCenter GmbH kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 59 waarnemingen: 54 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Euregio FinanzCenter GmbH aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

54 reviews voor Euregio FinanzCenter GmbH

Gesorteerd op
12 juni 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2016

"Prima ondersteuning en advies"

10
***** heeft alles voor ons geregeld: hypotheekaanvraag bij de bank, notaris, heeft zelfs nog inhoudberekeningen van het huis (die door de makelaar van de verkoper aangeleverd zouden moeten worden) laten maken. Alles prima geregeld, stond altijd klaar voor advies EN een heel sympathiek mens! Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!!
3 juni 2017
verhogen van de hypotheek in juni 2016

"De Duitsland man bij uitstek!"

10
***** heeft ons perfect geholpen bij het afsluiten van een financiering voor een verbouwing. Hij word vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Top gozer!
31 januari 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Geweldige adviezen goede begeleiding "

8
De adviseur heeft ons geweldig geholpen met het verkrijgen van een hypotheek voor ons huis in Duitsland. Laagdrempelig no nonsens.
17 januari 2017
oversluiten van de hypotheek in december 2016

"zeer tevreden goed snelle service"

10
Zeer goed contact met de adviseur. Hij is een zeer kundig en een betrokken persoon die de beste oplossing vind!!!
17 januari 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"Professionele begeleiding, gepast advies"

10
Wij hadden al 2 jaar moeite om een hypotheek rond te krijgen in Duitsland. Door onze makelaar, zijn we in contact gekomen met de adviseur van Euro Finanz Center in Gronau. Toen is alle in een sneltreinvaart gekomen. Door de zeer professionele begeleiding en kundigheid in het gehele proces (blijft ambtelijke taal), hebben we uiteindelijk een hypotheek kunnen krijgen om zo onze droom waar te maken.
14 januari 2017
aankoop van een ander huis in december 2016

"Toppie!!"

10
Bij de aankoop van ons huis in Duitsland heeft de adviseur de “ontzorging” van het financiële gedeelte op zich genomen, tot volle tevredenheid van onze kant! Betrouwbaar, betrokken zijn, altijd bereikbaar, snel reagerend……...een paar woorden over hoe wij ons contact met hem hebben ervaren. Mede dankzij de inspanningen van de adviseur is de aankoop in zeer korte tijd een feit geworden! heel erg bedankt voor je inzet welke door ons enorm wordt gewaardeerd!
21 september 2016
oversluiten van de hypotheek in augustus 2016

"fantastische behandeling en zeer betrouwbaar "

10
wij zochten als 70 jarigen een mogelijkheid om onze hypotheek van **** over te sluiten naar een duitse hypotheek ,we kwamen bij de adviseur terecht, die al onze wensen wist waar te maken geen moeite was hem teveel .ging overal met ons naar toe als dat nodig was en regelde zelfstandig heel veel waar we geen omkijken naar hadden hield zich perfect aan de afspraken. een top adviseur.
21 september 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Goed advies, altijd bereikbaar"

10
Goed advies in verband met onze verhuizing naar Duitsland. We hebben hem van alles kunnen vragen wat ons onduidelijk was. Ook nu nadat we in Duitsland wonen kunnen we nog bij hem terecht voor vragen. De hypotheek is verder allemaal super verlopen, het moest ineens allemaal erg snel gaan. Anders liepen we ons huis mis, maar het is de adviseur gelukt dit voor elkaar te krijgen!
20 februari 2016
oversluiten van de hypotheek in oktober 2015

"Deskundig,maatwerk,meedenkend, persoonlijk"

10
De adviseur verstaat zijn vak. Op basis van onze persoonlijke situatie en wensen heeft hij voor ons de juiste, meest gunstige hypotheekvorm gevonden. Hij straalt een betrokken, plezierige houding uit, neemt zijn verantwoordelijkheid in de contacten met de hypotheekverstrekker en de notaris. Hij biedt totale begeleiding, vanaf de voorlichting bij aanvang tot en met de totale afhandeling aan het eind. Ook daarna is hij vlot en gemakkelijk bereikbaar voor eventuele vragen, nog extra uitleg en advies etc. Omdat wij ook in het verleden (februari 2012) zeer tevreden waren over de deskundigheid/kwaliteiten van de adviseur, was het voor ons niet meer dan logisch, om weer gebruik te maken van zijn diensten. Het mag duidelijk zijn dat wij de adviseur met veel vertrouwen warm aanbevelen bij anderen. Mochten wij, mogelijk in de toekomst, weer gebruik maken van een adviseur, dan zullen wij zeker weer kiezen voor de adviseur. Alle lof!
3 februari 2016
aankoop van een ander huis in juni 2015

"Zeer deskundig en zeer betrokken."

10
De adviseur is zeer betrokken en ervaren, altijd bereikbaar en zeer slagvaardig; my kind of guy!
123456volgende

Details

AFM-nummer
12020184

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 18:00
Dinsdag*
08:30 - 18:00
Woensdag*
08:30 - 18:00
Donderdag*
08:30 - 18:00
Vrijdag*
08:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. F.  Ringsma
Dhr. F. Ringsma

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.