Details hypotheekadviseur

Noordzijde Zoom 32
4613AB Bergen Op Zoom
Telefoonnummer Financieel Wijzer
0164-854391
Financieel Wijzer kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 243 waarnemingen: 131 reviews en 112 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (112 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Financieel Wijzer aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

131 reviews voor Financieel Wijzer

Gesorteerd op
25 augustus 2019
aankoop van een ander huis in april 2018

"90% goed."

6
Het advies was goed alleen hier en daar was er een kleinigheidje dat over het hoofd was gezien. Dit was niets ernstigs, maar het was een kleine verassing.
25 augustus 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Perfectie tot in de "puntjes"."

10
Ik beschouw mijzelf als kritisch in beoordelingen, echter over Financieel Wijzer ben ik alleen maar positief! Financieel Wijzer is ontzettend dienstverlenend. De adviseur bij je thuis, wat ontzettend handig is bij het opzoeken van diverse (oude) documenten. Adviseur neemt alle tijd om een compleet beeld van je financiële positie op te bouwen. Hiervan wordt een compleet document samengesteld, wat verder gaat dan alleen je hypotheek. Ze biedt zeer professioneel advies. Is goed op de hoogte van financiële zaken die spelen voor specifieke beroepsgroepen. De adviseurr is ontzettend betrouwbaar in het na komen van haar afspraken. Alles waarvan ze belooft je nog te informeren, krijg je binnen korte tijd teruggekoppeld. Vlotte en accurate afwikkeling van de aanvragen. En dit gebeurt zeker! Alle werkzaamheden worden vriendelijk van je overgenomen. Het voelt of dat een personal assistent continue voor je aan het werk is. Kortom uitstekende service en kwaliteit!
24 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Helder en duidelijk advies gekregen."

10
Ik beveel financieel wijzer aan, omdat je hier erg goed geholpen word. Ik als ‘leek’ op de woningmarkt heb door duidelijke uitleg goed inzicht gekregen hoe alles in zijn werk gaat omtrent de aankoop van een eerste woning. Adviseurr heeft alles netjes op een rijtje gezet, zodat je in een oog opslag ziet wat een hypotheek financieel inhoud. Erg fijn dat het op een informele manier kan met een bakje koffie. Eeen adviseur die haar vak heel goed verstaat en je echt op weg helpt om je droomhuis te realiseren.
16 september 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Prima advies. Duidelijke uitleg"

9
De adviseur nam de tijd om alles duidelijk toe te lichten en uit te leggen. Ze heeft alles goed uitgezocht. Goed overzicht en laag benaderbaar
13 september 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Vriendelijke en duidelijke uitleg."

10
Ze nemen de tijd voor je en leggen alles duidelijk uit. Ook kan je ze altijd bellen of mailen met vragen, je krijgt dan gelijk een helder antwoord.Als je ergens niet uitkomt, dan begeleiden ze stap voor stap. Wij zijn zeer te spreken over Financieel Wijzer.
23 april 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Super advies!"

10
In onze zoektocht naar ons dromhuis zijn wij door Financieel Wijzer, de adviseurs, super begeleid. Bij elke stap die wij namen waren zij er om ons te helpen, met snel en vooral duidelijk advies. Maandag een vraag is maandag een antwoord, en een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets mee kan. Dames super bedankt voor alle goede hulp!!
19 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Zeer deskundig, toekomstgericht en scherp aanbod"

10
Erg blij met de dienstverlening van ***. Niet alleen was ze flexibel in het maken van de afspraken. Daarnaast nam ze de tijd alles uit te leggen maar ook onze toekomst wensen door te nemen en dit te vertalen naar een passend advies. Daarnaast verrast met het competitieve aanbod, waarmee we voor langere tijd zekerheid hebben over onze maandlasten
8 juli 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Uitstekend advies gekregen!"

10
Onze hypotheek is goed geregeld en alles werd altijd duidelijk besproken. Advies aan huis en in de avonduren is ook zeer fijn.
29 april 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Gedegen, vlot en persoonlijk advies"

10
Tijd genomen om persoonlijke situatie en wensen in kaart te brengen. Het advies was deskundig, en prima onderbouwd. Follow-up werk na de gesprekken werd vlot uitgevoerd. Bij vragen konden we altijd terecht, en kregen snel antwoord. We zijn al met al prima geholpen.
20 april 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2016

"Helder en begrijpelijk."

10
Ik zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen, omdat er vanaf het begin af aan goed met je mee gedacht wordt en elke vraag wordt z.s.m. beantwoord. Het advies zelf is helder en ook begrijpelijk voor leken.
12345678914volgende

Details

KvK-nummer
17276211
AFM-nummer
12020752
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Esther Kneepkens
Esther Kneepkens

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: