Details hypotheekadviseur

Fellenoordstraat 60
4811TJ Breda
Telefoonnummer Huis & Hypotheek De Baronie
076-5315550
Huis & Hypotheek De Baronie kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 219 waarnemingen: 173 reviews en 46 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (46 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Huis & Hypotheek De Baronie aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

174 reviews voor Huis & Hypotheek De Baronie

Gesorteerd op
20 november 2018nieuw!
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"Betrouwbaar, verantwoord en transparant "

9
Huis & Hypotheek de Baronie heeft ons een eerlijk en verantwoord advies gegeven bij beide hypotheken. Met oog voor de toekomstige ontwikkelingen binnen ons gezin.
1 oktober 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Efficient, zorgvuldig, geeft info over alle opties"

8
Prettige ontvangst, De adviseur vraagt goed door om een duidelijk beeld van onze wensen te krijgen. Wij zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze hypotheekaanvraag ende adviseur reageert altijd snel op vragen.
20 juli 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"We zijn heel fijn begeleid bij De Baronie"

10
We hebben onlangs onze hypotheek overgesloten en voor dertig jaar vastgezet tegen een super lage rente. De Baronie heeft ons op een hele prettige wijze begeleid. We zijn zeer tevreden!!!
24 juni 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Ik ben zeer tevreden! "

10
Gewoon zoals je mag verwachten geholpen. Snel, duidelijk, persoonlijke aandacht en professioneel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen
29 mei 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Betrokken, zakelijk, deskundig."

9
Zonder het zakelijke van het contact uit het oog te verliezen verloopt het gehele adviestraject prettig. Vooral geen tijdsdruk!
24 mei 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Goed, realistisch advies!"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat wij erg goed geholpen zijn door onze adviseur. Er is goed en passend advies gegeven. Geen poespas. Eerlijk, oprecht en betrokken. Ook zijn we zeer goed begeleid met financiële keuzes en de afwikkeling hiervan. Top adviseur en top kantoor!
23 mei 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"zeer goede service en duidelijk"

10
we zijn zeer tevreden over het advies en de uitvoering ervan niets is te veel gevraagd. een echte aanrader voor advies en afsluiten ook voor zzp ers zoals ik. top !!!
24 april 2018
oversluiten van de hypotheek in april 2018

"er was geen moeite te veel "

10
***** was erg behulpzaam en heeft echt alles uit de kast gehaald wat mogelijk was. Was ook heel erg duidelijk.
17 april 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"Maatwerk, persoonlijk en transparant advies"

9
Ik kan huis & hypotheek van harte aanbevelen. Er wordt zeer goed gekeken naar de persoonlijke wensen en de situatie. Tevens wordt er ruim de tijd genomen voor het advies en staan zij bij iedere vraag, hoe onbenullig ook, zo lang als nodig stil. Ze zijn bereid om verduidelijking te bieden en mee te denken. Ik heb het advies als zeer persoonlijk en vertrouwd ervaren en zou de adviseur dan ook aan een ieder aanbevelen.
16 april 2018
verhogen van de hypotheek in november 2017

"Zeer prettige en overzichtelijke advisering"

10
De adviseur heeft op rustige en overzichtelijk wijze een hypotheekaanvraag begeleid. De aanvraag van de hogere hypotheek behelsde tevens de omzetting van de bestaande hypotheek. Naast enkele gesprekken is de meeste correspondentie per mail verlopen en werd ik regelmatig geïnformeerd over de voortgang van de aanvraag bij de bank.
12345678918volgende

Details

KvK-nummer
20030766
AFM-nummer
120003828
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. S.P. van den Berg
Dhr. S.P. van den Berg
Hypotheekadviseur Dhr. P.J.W.J. Eversdijk
Dhr. P.J.W.J. Eversdijk
Hypotheekadviseur Dhr. R.W.  van de Sande
Dhr. R.W. van de Sande

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies is maatwerk. Afhankelijk van uw situatie, uw behoefte en uw wensen kunnen tarieven afwijken. Na een eerste kennismaking en een GRATIS QUICKSCAN krijgt u een passende aanbieding voor onze dienstverlening. Voor meer informatie, en onze dienstenwijzer, verwijzen wij u naar onze website: www.debaronie.nl. U BENT VAN HARTE WELKOM. BEL NU voor een afspraak: 076-5315550.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: