Details hypotheekadviseur

Fellenoordstraat 60
4811TJ Breda
Telefoonnummer Huis & Hypotheek De Baronie
076-5315550
Huis & Hypotheek De Baronie kantoorfoto
Klantcijfer: 8,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.500 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 233 waarnemingen: 184 reviews en 49 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,3 (49 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Huis & Hypotheek De Baronie aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

184 reviews voor Huis & Hypotheek De Baronie

Gesorteerd op
24 december 2019
aankoop van een ander huis in november 2019

"Advies op Maat"

10
Mijn hypotheek aanvraag was zeker niet één die valt onder de categorie van 13 in een dozijn. De wilskracht en vastberadenheid van de adviseur om de aanvraag tot een succes te laten komen, was groot. De adviseur heeft er erg veel tijd aan besteed. Uiteindelijk is er maatwerk geleverd. Top. Niet onbelangrijk in een dergelijk proces is het persoonlijk contact. Naast een grote deskundigheid is sfeer en communicatie zeer prettig verlopen. Al jaren vertrouw ik mijn verzekeringszaken toe aan Koeman de Baronie. Een zeer betrouwbaar kantoor en wat mij betreft een 'begrip' in Breda. Fijne feestdagen voor iedereen.
2 oktober 2019
afsluiten van een hypotheek in september 2019

"Pro-actief meedenken"

10
Drie jaar geleden hadden we onze tweede hypotheek afgesloten tegen 30 jaar rentevast vanwege de aantrekkelijke rente bij Aegon. In september liet Aegon weten te stoppen met rentemiddeling. De adviseur heeft uit zichzelf uitgerekend wat het voor ons nog zou opleveren om van de laatste mogelijkheid gebruik te maken, Dat scheelde dik 70 euro per maand en dat voor een gezin met 2 kinderen! Top dank voor het meedenken!
22 augustus 2019
verhogen van de hypotheek in juli 2019

"Goede service, snelle reacties"

10
Wij worden altijd netjes geholpen door steven, niets is te gek en elke vraag wordt snel beantwoord. hierdoor weer veel sneller dan verwacht onze verbouwingsplannen handen en voeten kunnen geven.
24 juni 2019
aankoop van een ander huis in juni 2019

"Goed advies en stap extra!"

10
Ivm een zelfstandige situatie was het een lastig dossier. Door alles spoedig aan te leveren en duidelijke communicatie, was het even spannend maar is het uiteindelijk heel snel gelukt. Ik kan iedereen het advies van Huis & Hypotheek de Baronie aanraden.
14 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"duidelijk uitgelegd, neemt de tijd, geduldig"

9
We hebben een hele fijne ervaring gehad met de adviseur. Hij heeft ons duidelijk, geduldig en op een prettige wijze geholpen met de financiering van een andere woning. Een hoge mate van kennis van zaken en heldere manier van uitleg geeft ons veel vertrouwen. Dank je wel aan de adviseur.
26 februari 2019
aankoop van een ander huis in december 2018

"goed advies, persoonlijke benadering"

8
Fijn kantoor de adviseur denkt mee en geeft uitgebreid advies.
7 februari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"vertrouwd en gedegen advies"

9
ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan het advies wat mij gegeven is. mijn dank gaat uit naar huis en hypotheek de Baronie.
26 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"highly satisfied"

9
For an expat it s difficult to understand Dutch rules regarding mortgages. The advisor did help me through all the way, even in clear English. Thank you so much. I would recommand the advisor to help you as well.
24 januari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Zeer tevreden"

10
Ik kocht mijn eerste woning en had geen flauw idee hoe alles geregeld moet worden. De adviseur heeft mij hier uitstekend bij geholpen en advies in gegeven. Problemen worden moeiteloos opgelost en je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van je dossier. Zonder hem was het mij niet gelukt!
22 november 2018
oversluiten van de hypotheek in november 2018

"goed bereikbaar, snel, duidelijk"

9
na via de chat met elkaar gesproken te hebben is er zeer snel opvolging gegeven en alles in zeer korte tijd goed en degelijk geregeld. Fijn om mee samen te werken!
12345678919volgende

Details

KvK-nummer
20030766
AFM-nummer
120003828
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag*
08:30 - 17:30
Donderdag*
08:30 - 17:30
Vrijdag*
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. S.P. van den Berg
Dhr. S.P. van den Berg
Hypotheekadviseur Dhr. P.J.W.J. Eversdijk
Dhr. P.J.W.J. Eversdijk
Hypotheekadviseur Dhr. R.W.  van de Sande
Dhr. R.W. van de Sande

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies is maatwerk. Afhankelijk van uw situatie, uw behoefte en uw wensen kunnen tarieven afwijken. Na een eerste kennismaking en een GRATIS QUICKSCAN krijgt u een passende aanbieding voor onze dienstverlening. Voor meer informatie, en onze dienstenwijzer, verwijzen wij u naar onze website: www.debaronie.nl. U BENT VAN HARTE WELKOM. BEL NU voor een afspraak: 076-5315550.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: