Details hypotheekadviseur

Tilburgseweg 88
5051AJ Goirle
Telefoonnummer Appels Financieel Advies
013-5342155
Appels Financieel Advies kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.666 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 23 waarnemingen: 23 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Appels Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

23 reviews voor Appels Financieel Advies

Gesorteerd op
1 oktober 2019
afsluiten van een hypotheek in augustus 2019

"Breed deskundig advies"

8
Wij kwamen voor pensioenadvies. De adviseur nam echter ruim de tijd om verschillende opties duidelijk uit te leggen en te bespreken, waardoor we met een veel breder advies weggingen. Het is heel verhelderend om je financiele plaatje in zijn geheel te kunnen bekijken. En daar acties op uit te kunnen zetten die inspelen op je doelen gedurende heel je leven. Niet alleen na je pensioen. Daarbij is de adviseur prettig om mee te werken, ze is betrokken, accuraat en deskundig.
14 juli 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Geweldige dienstverlening!!"

10
Omdat wij met onze vorige hypotheekverstrekker de financiering van onze nieuwe woning niet rond kregen, moesten we heel snel schakelen om alles te regelen. De adviseurs hebben ons toen zo goed geholpen en hebben direct ontzettend daadkrachtig en behulpzaam gehandeld. Ze hebben echt het stapje extra gezet om ons te helpen, hebben een hele heldere en fijne communicatie en we konden altijd terecht voor vragen etc. Door hun expertise, goede advies en uitzonderlijke inzet gaan we nu naar ons droomhuis toe! Dankjewel!
1 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in juni 2019

"Deskundig /betrokken adviseur hypotheek+testament"

9
Hypotheken Het benutten van de overwaarde van ons appartement (we zijn senioren) brengt ons in de gelegenheid met meer financiële ruimte ons leven in te richten bij gelijkblijvende maandelijkse lasten. Testamenten De waarde van een goed testament wordt door veel mensen onderschat. Het feit dat veel testamenten van voor de veranderde wetgeving in 2013 niet meer up-to- date zijn, wordt door veel mensen te weinig gerealiseerd Door het opstellen van een goed testament zorg je er voor dat je wensen goed vastgelegd zijn en dat er mogelijk een besparing in belasting en eigen bijdrage zorg bij opname in een verpleeg- of verzorgingshuis gerealiseerd kan worden. Dit kan je nabestaanden mogelijk veel geld schelen, iets wat veel mensen zich niet realiseren. Leven testament Veel mensen gaan er vanuit, dat omdat ze getrouwd zijn ook namens hun partner kunnen handelen maar dat is niet het geval. Door het opstellen van een leven testament kun je dit oplossen.
26 mei 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2019

"Op maat, deskundig beste advies."

10
Het oversluiten van onze hypotheek vereiste veel papier en zoekwerk, maar was zeer de moeite waard hierdoor heeft Ulrike de beste op maat voor hypotheek eruit kunnen halen. De adviseur gaat voor de beste deal. Ze zoekt alles tot de bodem uit en haalt het onderste uit de kan. Mijn vrouw heeft een vaste baan, maar ik ben ondernemer en heb dus net dat extraatje nodig! We kregen de beste deal en waar voor ons geld. Bedankt Appels Fin advies
17 januari 2019
verhogen van de hypotheek in november 2018

"geweldig advies."

9
ik kan dit kantoor bij iedereen aanbevelen. Wij kwamen in eerste instantie voor een aankoop van een ander huis. Dit is niet doorgegaan, maar in overleg met de adviseur wel alle zaken bekeken. nu hebben we een verhoging van de hypotheek en ook een testament laten maken. In allebei de zaken heeft de adviseur alles tot op de bodem uitgezocht. zo zijn we gekomen tot de meest gunstigste hypotheek voor ons. Ook de punten die wij in het testament wilden hebben zijn vooraf goed doorgesproken. Zonder dit advies was het ons nooit gelukt. Kortom:Een aanrader.
13 augustus 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"Geweldig advies en zeer persoonlijk"

10
Als er 'n hoger cijfer bestond dan 'n 10, zouden wij dat aan de adviseur geven, want het was geweldig.
4 mei 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Perfecte mix van kennis/aandacht voor de mens"

10
Als professional in de financiële dienstverlening had ik de beslissing kunnen nemen om alles zelf te willen regelen. Maar 95% kennis is niet voldoende. Het gaat om die 100%. Dus op zoek gegaan naar een echt goede adviseur. Binnen ons netwerk. En dat is de adviseur geworden. Al bij 1e gesprek blij met deze keuze. Goede advisering geven inzake financiele planning is topsport. En de adviseur is die topsporter!!
4 april 2018
oversluiten van de hypotheek in maart 2018

"Advies op maat"

9
Wij zijn met onze vragen over een senioren hypotheek en begeleiding mbt testamenten erg goed geadviseerd. Inmiddels zijn onze wensen volledig doorgevoerd en danken wij onze adviseur voor de vriendelijkheid en de doeltreffende manier waarop zij ons hierin begeleid heeft.
28 maart 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Professioneel diepgaand advies voor ondernemers"

10
De adviseur gaat voor de beste deal. Ze zoekt alles tot de bodem uit en haalt het onderste uit de kan. Mijn vrouw en ik zijn beide ondernemers en hebben dus net dat extraatje nodig! We kregen de beste deal en waar voor ons geld. Bedankt Appels Fin advies
21 maart 2018
afsluiten van een hypotheek in maart 2018

"Profesioneel en kundig advies"

9
Bij de afwikkeling van vermogensbemiddeling zijn wij op een vriendelijke en meedenkende manier geholpen. Het werd op een duidelijke en begrijpelijke manier aan ons uitgelegd. Ook de afhandeling was snel en correct.
123volgende

Details

KvK-nummer
61435422
AFM-nummer
12043107
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 18:00
Dinsdag*
09:00 - 18:00
Woensdag*
09:00 - 18:00
Donderdag*
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Mevr. U.C.A. Geerlings
Mevr. U.C.A. Geerlings

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.666,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: