Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 155 waarnemingen: 129 reviews en 26 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,9 (26 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

129 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
15 december 2017
afsluiten van een hypotheek in december 2017

"Zeer meedenkend, flexibel, kundig en snel. "

9
In een buitengewone situatie heeft ***** mij werkelijk heel goed geholpen. Flexibel, professioneel, snel, open en transparant en beter dan ik bij mening ander heb mogen ervaren. ***** is betrouwbaar, helder en eerlijk. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.
15 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Alles goed gegaan, gewoon doen"

10
Aardige jongeman die alles goed heeft geregeld. Mailtjes soms wat kortaf maar doet niet onder aan kwaliteit. Zorg zelf dat je van te voren al je hele hebben en houden hebt aangevraagd bij alle instanties, dit voorkomt een hoop stres. ***** heeft ons heel goed geholpen en de korte deadline weten te behalen.
15 november 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"prima werk geleverd"

9
Somers levert prima werk en denkt goed mee. Zijn hypotheekadvies was anders dan wij eerst in gedachten hadden maar zijn voorstel pakt beter uit. Ook spande hij zich in om vergoeding te krijgen voor een fout in de berekening door de hypotheekverstrekker.
6 november 2017
oversluiten van de hypotheek in september 2017

"Praktisch, deskundig, duidelijk "

9
Ik kan deze hypotheekadviseur aanbevelen, omdat hij de beloftes nakomt zoals hij zich presenteert op zijn website. En dit ook in de praktijk waarmaakt. Aardig, deskundig, rustig, meedenkend, adviserend zijn kenmerkend voor deze hypotheekadviseur zoals ik hem in het proces heb ervaren. Hij is helder en duidelijk, ook overtuigend, in de mogelijkheden en onmogelijkheden in mijn proces van oversluiten. De volgende keer vraag ik dhr. Somers opnieuw om advies als het nodig mocht zijn.
20 oktober 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Prettig contact, snel reagerend en tomeloze inzet"

10
Doordat wij een huis lieten bouwen in eigen beheer, ons eigen huis nog niet hadden verkocht en een gedeeltelijk inkomen als zzp'er hebben, was een hypotheek niet zomaar geregeld. Maar de adviseur gaat er helemaal voor en weet ook precies de juiste manier om het allemaal toch voor elkaar te krijgen. Zeer goed bereikbaar via de mail en telefoon, ook in het weekend. Wat erg fijn is, omdat je toch iedere keer weer met vragen zit. Het feit dat Somers-Hypotheken een adviseur op afstand is, hebben wij totaal niet als een nadeel beschouwd.
17 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Behulpzaam persoon, goed advies"

10
De adviseur heeft mij goed geholpen en alles goed uitgelegd. Stap voor stap op weg naar een goed advies. Ik ben erg blij met zijn hulp! En de prijs is natuurlijk erg goed!
15 oktober 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Goed grondig en eerlijk advies"

10
Soms tot vervelens aan toe vragen om details waarvan je denkt 'is dat nou wel echt nodig'? Maar eenmaal alle documenten verzameld hadden we geen prbleem om de hypotheek door de bank goedgekeurd te krijgen. Erg bevlogen en gaat daardoor soms iets te snel voor iemand die geen verstand heeft van hypotheken. In dat geval kun je *** het best even afremmen.
22 augustus 2017
verhogen van de hypotheek in augustus 2017

"prima advies"

10
Adviseur voelt uitstekend de persoonlijke situatie aan voor een duidelijk en eerlijk advies op maat
25 juli 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

" goeie prijs kwaliteit verhouding"

8
De adviseur was vriendelijk, legde goed de zaken uit, was goed bereikbaar via de mail in ieder geval en kwam heel correct terug op een vergissing. Verder was hij echt goedkoop en ben ik blij met het advies. Het is wat mij betreft geen tien omdat ik hem - mogelijk door de snelheid van werken - soms als wat slordig heb ervaren.
16 juli 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"goedkoop is duurkoop"

2
Ik kan dit kantoor niet aanbevelen. De gehele afhandeling, waarbij er geen rekening werd gehouden met onze voorwaarden (bijv geen ING en dan ING adviseren; hypotheek adviseren waarbij verlening niet mogelijk is), vragen niet of niet correct werden beantwoord (twee vragen stellen, slechts een antwoord per email krijgen), verwarring met andere client, heeft er toe geleid dat we uiteindelijk (in veel stress) zelf een hypotheek hebben gezocht en wekte de indruk dat de adviseur het gezien zijn goedkope tarief het veel te druk heeft.
Reactie van Somers-Hypotheken
Beste Frits, Helaas herkennen wij ons niet in uw verhaal en vinden het echt jammer dat u het wel zo ervaren heeft. Wij hebben het dossier doorgenomen. In het door u zelf getekende rapport is geen advies van ING naar voren gekomen. In de meerdere berekeningen, die wij voor u hebben gedaan, zat idd 1x ING tussen, maar dit is was niet uiteindelijk het advies van ons. Wij hebben u alleen meerdere keuzes gegeven van verschillende partijen. Ons advies was dus anders dan ING en die partij voldeed aan alle voorwaarden en wensen van u. Dat u daarvan afwijkt, mag en kan juist bij ons kantoor. Als we het mail verkeer doorlezen komen we niks van stress tegen bij u. Als u dit eerder had aangegeven dan hadden we bij wellicht het nare gevoel weg kunnen nemen. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Mocht dat bij u zijn gebeurd, dat we een keer u verward hebben met een ander dossier, dan bieden wij oprecht ons excuus voor dit aan.
12345678913volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.