Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 188 waarnemingen: 159 reviews en 29 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,8 (29 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

96% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

159 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
16 januari 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in december 2018

"Bekwame, duidelijke, gedreven adviseur "

9
Doel van samenwerking met deze externe hypotheek adviseur was om een onafhankelijk advies te krijgen voor een nieuwe hypotheek (ipv een adviseur bij de bank). Daarnaast was de vergoeding ook aanzienlijk lager dan bij een reguliere bank. Na een vlot, zakelijk introductie gesprek (via webcam) liet adviseur via email weten wat de benodigdheden waren voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek. Bij een 2e gesprek (via webcam) werden alle bijzonderheden/wensen doorgesproken. Alles verliep op een normaal, vriendelijke doch zakelijke wijze. Daarna werden de adviezen uitgewerkt en tijdens een 3e telefonisch gesprek doorgenomen. Het gehele traject duurde slechts een 2,5-3 weken totdat er een hypotheekaanvraag naar de gewenste hypotheek verstrekker ging. De hypotheek was binnen een maand rond. Job well done !!
8 januari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Super snel! "

10
Duidelijk advies, houdt je bij de les, snelle afhandeling, goed bereikbaar, bedankt!
21 december 2018
afsluiten van een hypotheek in december 2018

"gedreven en snel"

9
Voor de tweede keer zaken mee gedaan na goede ervaring eerder. Goed advies in een ingewikkelde situatie (uitkopen ex, diverse betrokken banken en partijen), zit er bovenop en schakelt snel. Tijdens de eerste gesprekken wordt alles goed uitgelegd; daarna verloopt contact vrijwel helemaal per email , die hij ook snel beantwoordt. Zit er bovenop bij de banken als zaken lang duren of er fouten worden gemaakt. Enig minpuntje dat ik kan noemen is dat door die snelheid soms vragen over zaken die tijdens het traject naar boven komen enigszins in steno stijl worden beantwoord maar daar kom je verder ook wel uit. Al met al zeer tevreden. Volgend huis weer!
20 december 2018
aankoop van een ander huis in december 2018

"Top - Efficiënt no-nonsense advies/bemiddeling"

10
Martin van Somers-Hypotheken heeft mij fantastisch geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek. Hij werkt en schakelt zowel snel als efficiënt. Hij verkoopt geen nonsens en zorgt ervoor dat je zelf weinig tijd kwijt bent voor het regelen van je hypotheek.
2 december 2018
aankoop van een eerste huis in juli 2018

"Uitstekend advies en service!"

10
Bij de aankoop van mijn eerste huis door de adviseur geholpen bij het afsluiten van de hypotheek en bijbehorende verzekeringsproducten. Snel, efficiënt en toch met de beste kwaliteit en zorgvuldigheid die je hoopt te krijgen van je hypotheekadviseur. Is echt bereid zich in te zetten voor de klant en daarbij worden tijd noch moeite gespaard. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, ook tijdens zijn vakantie werden mijn e-mails met vragen de volgende dag al meteen volledig beantwoord. Toen we een dag voor het ondertekenen van het hypotheekaanbod bij een laatste controle er achter kwamen dat een andere hypotheekaanbieder door zeer recente ontwikkelingen net een betere optie was geworden heeft de adviseur direct en zonder problemen een compleet nieuwe hypotheekofferte bij die andere aanbieder laten opstellen. Hij is echt pas tevreden als jij als klant ook tevreden bent en de beste hypotheek hebt gekregen. Ik heb nu mijn huis, Mijn aanbeveling voor deze adviseur in deze 10 als beoordeling!
12 november 2018
aankoop van een ander huis in juli 2018

"super service en vakkundig advies"

10
De adviseur zou van mij hoger dan een 10 krijgen indien dit mogelijk zou zijn geweest. De service was geweldig, hij kan goed, snel en vakkundig advies geven en was altijd bereikbaar. Ik zou geen enkel negatief punt kunnen noemen. Ik zat in een zeer complexe situatie en dankzij zijn advies en support heb ik de hypotheek kunnen krijgen. Ik ben hem er zeer dankbaar voor.
9 november 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Goed advies"

8
Goed advieswerk en tevens prettig in omgang. Geeft je het gevoel dat je niet slechts een nummer bent.
4 november 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Prima advies voor een scherp tarief!"

10
We zaten niet in de meest gebruikelijke situatie, maar de adviseur hield vol en heeft het toch voor elkaar gekregen.
23 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2018

"Snelle, vakkundige afhandeling van de hypotheek"

9
Het was weer fijn samenwerken met de adviseur. Begin dit jaar de hypotheek voor onze zoon geregeld, die een starter is op de woningmarkt. Nu voor ons als doorstromers de hypotheek geregeld.
23 oktober 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Snel en doeltreffend geholpen"

10
Het lijkt erop dat de adviseur dag en nacht bezig is. Ik weet niet hoeveel ballen hij tegelijkertijd in de lucht houdt maar het gaat in ieder geval erg snel en goed(zeker als je zelf je gegevens bij de hand hebt). Kan hem dus van harte aanbevelen.
12345678916volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: