Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 172 waarnemingen: 144 reviews en 28 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,8 (28 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

144 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
25 juli 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"deskundig, snel, voordelig, persoonlijk"

10
Zeer deskundig, handelt dingen buitengewoon snel af (dat vind je niet vaak in deze markt, waar iedereen zo onbetrokken en laks lijkt). De voordeligste die ik heb kunnen vinden, maar desondanks super geholpen. Gesprekken met de adviseur voelen persoonlijk, ipv een adviseur in pak.
4 juli 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Crisp sharp advice"

10
Precise advice! Takes time to explain in detail but works very fast through the process. The entire process from intake to advise to mediation to offer took 4 weeks.
3 juli 2018
verhogen van de hypotheek in juni 2018

"Goed verhaal, Snelle service."

8
Somers Hypotheken gekozen vanwege de positieve independer recenties en de lage kosten. Waarom kunnen andere adviseurs niet dezelfde kosten voeren? Somers hypotheken werkt snel en met korte lijnen, geeft netjes aan wat haalbaar is en wat niet en dat allemaal via de webcam. Somers hypotheken ga zo door
23 juni 2018
aankoop van een ander huis in februari 2018

"Deskundig, efficiënt en snel"

9
De adviseur heeft ons deskundig, snel en efficiënt geholpen. Op korte termijn afspraken kunnen maken en snel daarna een offerte gekregen van een hypotheekaanbieder. De adviseur heeft zich ingespannen om een gunstige rente te realiseren. Content met het resultaat!
20 juni 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"werd even spannend voor ons maar TOP geregeld"

10
Hij weet waar hij het over heeft, en wat hij moet doen, is erg stellig in bepaalde zaken maar dat geeft uiteindelijk een goed resultaat. ik als zelfstandige moest natuurlijk door de mangel maar hij heeft het met veel volharding en toe wijding voor mekaar gekregen dat wij een voor ons goede hypotheek hebben nu voor ons huisje waar we zo graag naar toe willen verhuizen. En dat is hem gelukkig voor ons gelukt, wij zijn zeer tevreden.
18 mei 2018
aankoop van een eerste huis in juni 2018

"goede adviseur, goedkoop en snel geregeld"

9
Makkelijk via de webcam een afspraak gemaakt. Zo ook alle informatie gekregen. Je hoeft dus niet naar een kantoor. De adviseur heeft alles snel en goed geregeld.
10 mei 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Aanrader! "

10
De adviseur heeft ons geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Dit deed hij deskundig, vriendelijk en de hypotheek was snel geregeld. Enkel online contact was geen probleem voor ons. Het was juist handig dat hij ook in de avonduren beschikbaar was. De adviseur is goed bereikbaar, reageert snel op mails en belletjes en gaat echt tot het uiterste voor de klant. En dat voor deze prijs. Notaris dacht zelfs dat het een vriendendienst was. Houd rekening met een tikje chaos, heb een enkele keer een mail gehad die niet voor mij bestemd was bijvoorbeeld.
8 mei 2018
aankoop van een eerste huis in februari 2018

"Snelle afhandeling"

8
Fijn contact gehad met *****, hij kon snel tijd vrijmaken in zijn agenda (waar wij veel geluk bij hadden). Soms telefonisch wat moeilijker bereikbaar, maar via de mail bijna altijd dezelfde dag nog reactie.
4 mei 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Deskundige hypotheekadviseur"

10
Ik twijfelde of ik zonder advies zelf mijn nieuwe hypotheek zou regelen, of toch via een adviseur. Ik dacht dat ik er zelf voldoende verstand van had. Ben toch blij dat ik uiteindelijk mijn hypotheek met advies via Somers heb geregeld. Ik heb er zeker wat van geleerd. Geeft goed advies en is betaalbaar. Ik raad hem aan.
15 april 2018
oversluiten van de hypotheek in maart 2018

"Betaalbaar en goed advies!"

10
De adviseur legt zaken goed en helder uit zonder veel onnodige poespas. Hij reageert daarnaast snel op vragen. Aanrader wat mij betreft.
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: