Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 162 waarnemingen: 135 reviews en 27 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,9 (27 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig

135 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
15 april 2018nieuw!
oversluiten van de hypotheek in maart 2018

"Betaalbaar en goed advies!"

10
De adviseur legt zaken goed en helder uit zonder veel onnodige poespas. Hij reageert daarnaast snel op vragen. Aanrader wat mij betreft.
13 april 2018nieuw!
aankoop van een ander huis in september 2017

"Super to the point hypotheekadvies"

10
Geen fysiek gesprek maar via videochat. Alles goed uitgevraagd door de adviseur. Niet te bijdehand maar goed luisterend naar wat wij als klant wilden. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. De adviseur is bovendien zeer goed bereikbaar bij vragen. Tenslotte ook nog heel attent na afloop op eigen initiatief de hypotheekbank checkend of onze geruisloze voortzetting wel goed is gegaan. Overtreft de verwachtingen!
9 april 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Snel en flexibel"

9
De adviseur heeft ons goed en snel geholpen met de aanvraag van onze eerste hypotheek. We moesten snel alles rond maken en de adviseur heeft ervoor gezorgd dat dit is gelukt!
4 april 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Van goede wil, maar vrij chaotisch"

6
De adviseur is absoluut van goede wil. Licht goed voor en gaat er helemaal voor, dus daar absoluut geen klagen over. Wat wel lastig is, is dat er verschillende keren om dezelfde documenten gevraagd wordt, vragen soms lastig te begrijpen zijn waardoor het proces vertraging oploopt. Het zou fijn als het proces iets meer gestructureerd zou zijn.
Reactie van Somers-Hypotheken
Beste Mevrouw/meneer, bedankt voor uw beoordeling, daar kunnen we wat mee. We weten alleen nu niet over welk dossier het gaat. We werken juist gestructureerd, anders kan het ook niet onze service voor zo'n laag bedrag aanbieden. Helaas heeft u dit anders ervaren blijkbaar. Daar gaan we zeker wat mee doen, om die beleving anders te laten lijken. Aangeleverde stukken gaan gelijk in uw dossier, wij vragen alleen meerdere malen om dezelfde stukken als blijkt dat het niet goed is aangeleverd. Elk dossier hebben wij echt van het begin tot het einde goed onder controle en verliezen nooit het overzicht daarop. Zodat het zonder problemen kan passeren. Nogmaals dank voor uw beoordeling, deze stellen we zeer op prijs!
15 februari 2018
aankoop van een eerste huis in november 2017

"behulpzaam, deskundig, beste prijs kwaliteit"

10
*** is een deskundige hypotheek adviser wie biedt een goed sevice tegen laage prijs. Hij is druk maar met goed plannen, de klant kan goed advies krijgen, hij is meestal bereikbaar via emeil en soms via telefon. Al met al vindt hij de beste oplossing voor uw hypotheek / verzekeringsbehoeften
30 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Prijs-kwaliteit prima in orde"

9
In december 2017 bij Somers-hypotheken een hypotheek via hypotrust afgesloten. De hypotheekadviseur heeft ons prima geholpen en reageert adequaat en snel. In verband met een wat bijzondere situatie (bouwkavel + huis bij andere aannemer), en de vertragingen bij hypotrust ons goed geholpen bij het verkrijgen van de hypotheek. De hypotheekadviseur is scherp qua prijs, dus verwacht dat je wel iets meer moet doen/aanleveren dan de reguliere hypotheekketens (bijv zelf regelen taxatierapport bij je woning e.d.). Enfin € 2500 voordeel tov de grote ketens is dan zo verdiend en het advies en de hypotheek zijn minstens net zo goed. Ik kan hem prima aanbevelen en zou de volgende keer zonder problemen hem weer benaderen voor een hypotheek te regelen.
15 december 2017
afsluiten van een hypotheek in december 2017

"Zeer meedenkend, flexibel, kundig en snel. "

9
In een buitengewone situatie heeft ***** mij werkelijk heel goed geholpen. Flexibel, professioneel, snel, open en transparant en beter dan ik bij mening ander heb mogen ervaren. ***** is betrouwbaar, helder en eerlijk. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.
15 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Alles goed gegaan, gewoon doen"

10
Aardige jongeman die alles goed heeft geregeld. Mailtjes soms wat kortaf maar doet niet onder aan kwaliteit. Zorg zelf dat je van te voren al je hele hebben en houden hebt aangevraagd bij alle instanties, dit voorkomt een hoop stres. ***** heeft ons heel goed geholpen en de korte deadline weten te behalen.
15 november 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"prima werk geleverd"

9
Somers levert prima werk en denkt goed mee. Zijn hypotheekadvies was anders dan wij eerst in gedachten hadden maar zijn voorstel pakt beter uit. Ook spande hij zich in om vergoeding te krijgen voor een fout in de berekening door de hypotheekverstrekker.
6 november 2017
oversluiten van de hypotheek in september 2017

"Praktisch, deskundig, duidelijk "

9
Ik kan deze hypotheekadviseur aanbevelen, omdat hij de beloftes nakomt zoals hij zich presenteert op zijn website. En dit ook in de praktijk waarmaakt. Aardig, deskundig, rustig, meedenkend, adviserend zijn kenmerkend voor deze hypotheekadviseur zoals ik hem in het proces heb ervaren. Hij is helder en duidelijk, ook overtuigend, in de mogelijkheden en onmogelijkheden in mijn proces van oversluiten. De volgende keer vraag ik dhr. Somers opnieuw om advies als het nodig mocht zijn.
12345678914volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.