Details hypotheekadviseur

Charles Stulemeijerweg 19
5026RS Tilburg
Telefoonnummer Blank Advies verzekeringen-hypotheken
013-5431040
Blank Advies verzekeringen-hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,4

Samenvatting

Prijs
€ 1.975 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,4. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 88 waarnemingen: 66 reviews en 22 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,4
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,2 (22 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

97% beveelt Blank Advies verzekeringen-hypotheken aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

66 reviews voor Blank Advies verzekeringen-hypotheken

Gesorteerd op
2 februari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Goed advies"

8
Duidelijk advies, neemt de tijd, goed bereikbaar, veel ervaring
4 januari 2018
aankoop van een ander huis in november 2017

"Goed advies echt een aanrader"

10
Geeft goed advies, luistert naar wat je wensen zijn en komt zelf met dingen waar je niet aan gedacht hebt. Dat heb ik niet veel eerder gezien. Daarnaast goede snelle opvolging in de contacten en vriendelijk advies.
3 januari 2018
aankoop van een ander huis in december 2017

"Prettig en snel advies"

10
Omdat ik bezig was met de aankoop van een huis heb ik Blank Advies ingeschakeld, mede vanwege de goede beoordelingen en omdat ze vlak bij mijn werk zitten. Prettig en persoonlijk advies, duidelijke uitleg en binnen no-time was de offerte rond!
30 december 2017
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Uitstekende en snelle service."

10
Wij raden dit kantoor aan omdat wij een zeer complexe situatie hadden waardoor het moeilijk was om een hypotheek aan te vragen. Dit is toch gelukt! Bedankt hiervoor!
23 december 2017
afsluiten van een hypotheek in december 2016

"Door scheiding geen documenten gekregen"

0
Ik ben jaren klant geweest, maar door de scheiding was de adviseur niet onpartijdig. Hij zag mijn ex als zijn klant en ik kreeg geen documenten (ook niet voor de advocaat). Terwijl wij in gemeenschap van goederen getrouwd waren en ik alle verzekeringen en de hypotheek bij hem had geregeld!
Reactie van Blank Advies verzekeringen-hypotheken
Beste Anoniem. De doelstelling van ons kantoor is om bij echtscheiding geen partij te kiezen. Wij zijn ermee gebaat om dit soepel te laten verlopen. Dit komt de snelheid van afwikkeling van zaken ten goede. Helaas wordt een echtscheiding wel eens een Vechtscheiding. Wij mogen dan niet zomaar inzicht geven in persoonlijke zaken van een aanstaande ex-partner. Als bijvoorbeeld de vrouw in de woning blijft wonen en wij moeten haar hypotheek regelen dan kunnen wij de aanstaande ex-man geen informatie verstrekken over haar hypotheek. Als wij dit doen dan krijgen wij grote problemen. Maar volgens mij kan ik me uw situatie nog herinneren. Deze zaak speelde ongeveer 10 jaar geleden. Het spijt me dat u dit nog zo dwars zit.
7 december 2017
aankoop van een ander huis in april 2017

"Uitermate goede dienstverlening"

10
Duidelijke en eerlijke adviezen. Goede begeleiding gedurende het gehele traject. Bemiddeling bij aankoop en onderhandeling. Snelle terugkoppeling over de voortgang van het traject. Zeer goede en snelle afwikkeling van de gehele aankoop.
15 november 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Kundig, duidelijk, betrokken en behulpzaam"

10
Vanaf de start hadden wij een goed gevoel bij Blank Advies en onze adviseur. We werden op ons gemak gesteld, kregen duidelijke uitleg en wisten hierdoor waar we aan toe waren en wat er mogelijk was. Tijdens onze zoektocht naar een huis is de adviseur ook altijd betrokken gebleven en stond hij altijd voor ons klaar als we vragen hadden. Bij de uiteindelijke aankoop heeft onze adviseur ook een belangrijke en ondersteunende rol gehad. Wij zijn zeer tevreden en blij met hoe dit gelopen is, en gaan mede dankzij Blank Advies en de adviseur komend jaar van ons nieuwe huis genieten. Onze complimenten voor de goede hulp.
10 augustus 2017
oversluiten van de hypotheek in november 2016

"zakelijk en vertrouwd"

9
Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat het het kundige en zakelijke to-the- point aanpak van een groter kantoor combineert met de vertrouwdheid van een klein kantoor.
2 juni 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"persoonlijk advies, men neemt de tijd voor je."

8
Dit kantoor neemt de tijd voor je om zodoende tot een goed advies te komen. Ze houden terdege rekening met je persoonlijke situatie en vooral ook je wensen voor de toekomst. Ook doen ze, als je dat wilt de onderhandelingen met de verkoper. Ik ben op een prettige manier geholpen en kan Blank Advies dan ook zeker aanraden.
30 mei 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Persoonlijke benadering "

9
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ze op een fijne manier met je om gaan en alles goed en duidelijk uitleggen
1234567volgende

Details

KvK-nummer
69106827
AFM-nummer
12045087
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Leon Blank
Leon Blank
Hypotheekadviseur Dhr. D. Rovers
Dhr. D. Rovers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.975,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Gratis bemiddeling bij de aankoop van de woning. Bespreking van de koopakte met u en de verkopend makelaar
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.