Details hypotheekadviseur

De Eglantier 656
7329DP Apeldoorn
Telefoonnummer RSH Financieel Advies
0555431207
RSH Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,9

Samenvatting

Prijs
€ 2.450 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 100 waarnemingen: 94 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt RSH Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

94 reviews voor RSH Financieel Advies

Gesorteerd op
12 september 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Een echte aanrader"

10
Ik heb inmiddels meerdere hypotheekadviseurs gehad door de jaren heen door mijn diverse koopwoningen en daarbij sprong deze adviseur er voor mij uit. Het verschil zit hem met name in zijn kennis en de ongedwongen manier van advies geven en uiteindelijk zijn we tot een mooie offerte gekomen welke ook is afgesloten. Daarbij houden ze je goed op de hoogte van de tussenstand en komen zij hun afspraken na. Dit in het verleden al bij diverse kantoren heel anders gezien. Tevens bij hetzelfde kantoor de hulp gekregen voor verkoop oude woning en aankoop nieuwe woning. Echt een aanrader!
10 september 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"persoonlijke dienstverlening"

10
Goede en duidelijke uitleg bij het uitzoeken van de hypotheek. Korte lijnen, en een persoonlijke touch.
5 september 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"Review"

8
Duidelijk en flexibel. Prima aankoopmakelaar en hypotheek adviseur
15 augustus 2019
oversluiten van de hypotheek in juli 2019

"Kennis van zaken, vrolijk en vlot"

8
Vrolijk, vlot en open. Dat waren de gesprekken met deze adviseur. Prima sfeer, goede kennis van zaken en snelle, adequate reacties op vragen en suggesties. Prima samengewerkt!
11 augustus 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Alles op één plek geregeld "

10
Tijdens het eerste gesprek was voor ons al duidelijk wat de mogelijkheden waren voor ons. We hadden ook al een ander huis op het oog Via één kantoor hebben wij met de makelaar (van RSH Financieel Advies) de verkoop van ons eigen huis geregeld en de aankoop van ons nieuwe huis en waren we ook in onderhandeling voor onze nieuwe hypotheek. Het contact ging vlot, duidelijk en alle zaken werden voor ons gedaan. Zo hebben wij in een korte tijd een huis gekocht en een nieuwe hypotheek gesloten. Top geregeld.
29 juli 2019
aankoop van een eerste huis in juni 2019

"goede Service"

10
Zeer tevreden met de hypotheek begeleiding alles verliep heel snel, duidelijke en transparante communicatie ! en de medewerkers zijn zeer professioneel en betrokken. Ik zou hun zeker aanbevelen!
26 juli 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Vriendelijk, behulpzaam"

10
Dit is een fijn persoon om mee te werken. Is vriendelijk en behulpzaam, denkt mee met verschillende situaties en legt alles duidelijk uit. Niet teveel formeel geneuzel (waarschijnlijk wel wanneer het nodig is). Wij voelen ons thuis bij RSH
24 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in juli 2019

"Goed geholpen echt een aanrader "

10
Goed en deskundig advies ook aanbevolen bij mijn vrienden en kennissenkring
6 juli 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Goed en duidelijk advies"

9
Prettig en vriendelijk persoon. Heel toegankelijk, niets is teveel. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en wensen. Kortom helemaal tevreden.
3 juli 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Er wordt de tijd voor genomen, niets is teveel"

9
Goede communicatie, snel ook als er aanvullende documenten naar de geldverstrekker moesten worden gestuurd. Mooi kantoor erg stijlvol ook. Nodigt uit om erheen te gaan
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
69128235
AFM-nummer
12045085
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
11:00 - 15:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. D. van Arendonk
Dhr. D. van Arendonk
Hypotheekadviseur Mevr. M Derickx
Mevr. M Derickx
Hypotheekadviseur Dhr. D. Hendriksen
Dhr. D. Hendriksen
Hypotheekadviseur Dhr. S. Hendriksen
Dhr. S. Hendriksen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.450,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
De tarieven zoals hierboven genoemd gelden niet voor zelfstandigen. Het aanvragen van een starterslening wordt ook apart gefactureerd.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: