Details hypotheekadviseur

IJsselkade 9
7001AN Doetinchem
Telefoonnummer Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
0314-394444
Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.650 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 78 waarnemingen: 61 reviews en 17 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,8 (17 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

98% beveelt Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
10,0 (1 review)

61 reviews voor Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies

Gesorteerd op
29 mei 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Advies op maat"

10
Door helder advies dat is afgestemd op onze eigen situatie zijn wij meer dan goed geholpen. Er wordt goed gekeken naar de eigen situatie en wensen. Op basis hiervan wordt een goed en aansluitend advies gegeven. Er wordt goed meegedacht en meegeleefd. Ook na het hypotheekadvies blijven ze betrokken meedenken.
24 februari 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Goed en prettig advies!"

10
Er werd de tijd genomen om ons te voorzien van goed advies. Wat in ons geval erg belangrijk is geweest bij de aankoop van ons huis is dat Gevana erg flexibel was door op onverwachte momenten en op korte termijn te overleggen en mee te schakelen.
3 september 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2018

"Uitgebreid en duidelijk advies"

9
Hij neemt echt tijd voor je en luistert goed naar je wensen, je kennis en wat je nodig hebt. Heel prettig om iemand te treffen die de tijd neemt om het uit te leggen en een goed advies uit te brengen.
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Fijn om te horen dat jullie onze manier van werken waarderen. Het is ons doel je zodanig te adviseren dat je echt maatwerk krijgt en met de geadviseerde hypotheek nog voldoende maandbudget overhoudt om het dagelijkse leven leuk te houden. Ook bij jullie lijken we daarin weer geslaagd te zijn.
23 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Top service"

10
Wanneer je zelf geen verstand van cijfers hebt, de financieel adviseur alles in Jip en Janneke taal uit kan leggen, scoort dit heel veel punten Ze hebben altijd de tijd genomen, je kon zo naar binnen lopen voor vragen. Altijd bereikbaar
25 december 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Heel erg prettig"

10
Ben heel erg fijn geholpen, kon met al mijn vragen terecht. Niks was raar. Er werd tijd voor je genomen, alles werd goed uitgelegd en zo nodig nog een keer. Je werd altijd op je gemak gesteld wat erg prettig was. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen.
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Dankjewel Mylaine, fijn dat je onze hulp zo hebt gewaardeerd. Wij vonden het ook heel plezierig samenwerken. We wensen je heel veel woonplezier toe en nogmaals complimenten voor deze mooie stap in je leven. Knap werk!
30 september 2017
aankoop van een eerste huis in augustus 2017

"Vriendelijk, professioneel en persoonlijk"

10
We zijn erg goed geholpen tijdens de aankoop van ons eerste (nieuwbouw)huis. Voor ons was dit een eerste kennismaking met het afsluiten van een hypotheek en alles wat hierbij komt kijken. Tijdens dit proces zijn wij geweldig geholpen door de adviseurs. De uitleg was helder en duidelijk en de adviseur nam de tijd om alle opties en mogelijkheden te bespreken. Geen vraag was teveel! Ook de tussentijdse contacten met kantoor waren erg prettig en persoonlijk. Uiteindelijk hebben wij een op maat gemaakt advies gekregen, afgestemd op onze situatie. De keuze voor een financieel adviseur is wat ons betreft helemaal juist geweest. Bedankt voor alle goede zorgen!
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Goed om te vernemen dat je blij bent met je keus voor ons kantoor. Altijd erg fijn om te lezen dat we naar verwachting hebben gepresteerd. Zulke berichten motiveren ons enorm. Dank je! Omgekeerd vonden we het ook plezierig om jullie van dienst te mogen zijn. Heel veel geluk gewenst op jullie nieuwe stek. Bij vragen, of voor zomaar een gezellig praatje zijn jullie ook in de toekomst van harte welkom.
9 juli 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Goed en op persoon"

10
Openlijke gesprekken, scherp op risico's en mogelijkheden gericht op klant
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Bedankt voor uw waardering. Stellen we bijzonder op prijs.
30 mei 2017
aankoop van een ander huis in februari 2017

"Doortastend en meedenkend"

10
Ergens halverwege januari wilden we advies over de aankoop van een nieuwe woning. Na een zoektocht op het internet, waarbij ik me vooral liet leiden door positieve recensies, kwam ik bij *****Huis en Hypotheek in Doetinchem uit. Omdat ik twaalf jaar geleden -totaal onvoorbereid- een ongunstige hypotheek heb afgesloten, heb ik me dit keer goed voorbereid in de hypotheekmaterie. Ik wist exact hoeveel ik wilde lenen, bij welke bank en tegen welke looptijd. Eigenlijk ging ik met dat verhaal naar ***** toe.***** stemde grotendeels in met mijn verhaal, maar wees me toch op enkele belangrijke zaken.***** heeft een uitgebreide vergelijking gemaakt van de drie gunstigste partijen en deze met mij uitvoerig besproken. Nog geen drie weken later, was de nieuwe hypotheek een feit. Niet alle lof gaat naar*****. Het overige personeel is ook bijzonder vriendelijk, attent en professioneel. Huis & Hypotheek voelde als een warm bad en ik kan het iedereen aanraden.
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Wat een leuke reactie zeg! Daar zijn we erg blij mee. Fijn dat jullie onze dienstverlening zo positief hebben ervaren. Omgekeerd vonden het ook erg plezierig om met jullie samen te werken. We wensen jullie veel woonplezier in de nieuwe woning. Bij vragen weten jullie ons weer te vinden, maar ook voor een kop koffie staat bij ons de deur open.
22 mei 2017
oversluiten van de hypotheek in februari 2017

"Fantastisch goed geholpen erg gedreven team."

10
Dankzij een accurate en doorpakkende manier van werken is het oversluiten van mijn hypotheek uiteindelijk toch mogelijk geweest. Het was een lang traject mede omdat van mijn kant de benodigde informatie maar moeizaam aangeleverd kon worden. Met name ***** hebben voor mij veel betekend. De communicatie met geldverstrekker en zelfs mijn werkgever is door hun tactvol en effectief uitgevoerd. Zonder hun kennis en meedenken was dit nooit gelukt. Goed adviesbureau!
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Het was inderdaad niet heel eenvoudig, maar dat heeft ons juist gemotiveerd. Als het zo simpel was, had je ons niet nodig gehad, toch?! We zijn blij voor je dat het nu is afgerond en dat je weer bezig kunt met de zaken in het leven waar het echt om gaat. Een hypotheek is per slot van rekening slechts een middel, niet het doel. Dankjewel dat we je mochten helpen.
12 juli 2016
aankoop van een ander huis in april 2016

"Hoe hoger de berg, hoe groter het feest!"

10
Hoe hoger de berg, hoe groter het feest! ;-) In het begin denk je misschien een adviseur, nergens voor nodig. Wij zijn er achter gekomen dat je er zeker veel aan kunt hebben, vooral als het niet allemaal loopt zoals je hoopt dat het zal lopen. Het was een lastig pakket met veel hobbels en obstakels maar de adviseurs hebben ons daarmee uitstekend geholpen! Zonder deze deskundige hulp hadden wij niet geweten hoe wij alle lastige kwesties op hadden moeten pakken. Professioneel en persoonlijk advies met ondersteuning van A tot Z daarvoor kan je zeker bij hen terecht! :-) Echt een aanrader!
Reactie van Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
Het verliep allemaal inderdaad wat gecompliceerder dan verwacht, maar samen hebben we de hobbels overwonnen. Uiteindelijk konden jullie daardoor toch de sleutels van jullie droomhuis in ontvangst nemen. Behalve dat jullie daarmee erg blij waren, waren wij ook erg gelukkig met het resultaat. Heel veel succes gewenst met jullie project. Maak er wat moois van!
1234567volgende

Details

KvK-nummer
53398831
AFM-nummer
12040355
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Gerbrand van Aalst
Gerbrand van Aalst
Hypotheekadviseur Mevr. M Barel
Mevr. M Barel
Hypotheekadviseur Mevr. E. Docter
Mevr. E. Docter

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.650,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 155,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor het onderhoud van je financiële situatie werken wij met SeeF. Met SeeF van Huis & Hypotheek geniet je altijd van financiële zekerheid, voordeel en overzicht.
http://www.huis-hypotheek.nl/wat-is-seef

In ons dienstverleningsdocument zie je een indicatie van onze tarieven. Onze tarieven zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de tijd die wij verwachten hiermee bezig te zijn. Tijdens ons persoonlijk gesprek zullen wij onze tarieven met je bespreken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: