Details hypotheekadviseur

Nieuwe Maat 9
7131EK Lichtenvoorde
Telefoonnummer OK Hypotheken en Financieringen
0544-371979
OK Hypotheken en Financieringen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 62 waarnemingen: 55 reviews en 7 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (7 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt OK Hypotheken en Financieringen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

55 reviews voor OK Hypotheken en Financieringen

Gesorteerd op
10 april 2017
aankoop van een ander huis in mei 2016

"prima en helder"

10
ze leggen precies uit wat de mogelijkheden zijn. ze denken goed met je mee en laten je niet zo in een financiële val lopen. ze hebben ons super geholpen met de aankoop van ons tweede huis
3 februari 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Goed en helder advies en uitstekend bereikbaar"

10
Ontzettend goed geholpen door de adviseur met prima advies. De adviseur was snel te bereiken en wanneer het er om ging werd alles uit de kast gehaald om het goed en op tijd rond te krijgen. De adviseur legt alles duidelijk uit en als het niet in een keer duidelijk is legt hij het gewoon nog een keer uit totdat alles helder is!
10 september 2015
oversluiten van de hypotheek in september 2015

"goed en betrouwbaar"

10
een duidelijk maar vooral eerlijk advies, geen gladde verkoper
2 juni 2015
aankoop van een eerste huis in januari 2015

"prima onafhankelijk en duidelijk verhaal"

9
De adviseur heeft ons bij de aankoop van onze eerste huis prima geholpen met een onafhankelijk advies. Wij wisten zelf al wel heel goed wat wij zelf wilden. We hebben nu dan ook een hypotheek die prima bij ons past. We konden bij hem terecht met alle vragen waar je mee zit als je voor het eerst een huis koopt en de adviseur wist deze vragen in duidelijke taal uit te leggen. Het was een prima advies.
22 mei 2015
verlengen van de hypotheek in mei 2015

"Prima advies"

10
De adviseur was zeer duidelijk zonder moeilijke woorden, hij nam ook alle tijd voor ons! Hebben zijn advies opgevolgd en hebben er een goed gevoel aan over gehouden!Kan de adviseur aan ieder aanbevelen! Wij komen er dan ook zeker terug als dat nodig mocht zijn
10 februari 2015
aankoop van een ander huis in november 2014

"Goed, kundig, snel, meedenkend en humor."

9
De adviseur is voor ons geen onbekende, heeft 4 jaar geleden ook onze hypotheek geregeld. Huurwoning werd koopwoning. Dacht toen al toekomst gericht mee. Nu 4 jaar later, een nieuwe woning, weer het hypotheekgebeuren. In duidelijke taal, zelfs getekende uitleg. Nee, deze adviseur, prima adviseur. Het is toch geen dagelijkse ding, die hypotheek. Dan wil je wel een vertrouwd gevoel hebben. Dank je wel.
22 januari 2014
aankoop van een eerste huis in december 2013

"Helder, deskundig, open"

10
Voor mij als starter een uitkomst: korte lijnen, eerlijk en goed advies, prettig contact, uitstekende nazorg. Kortom, een aanrader!
12 januari 2014
aankoop van een eerste huis in oktober 2013

"Super! "

10
Wij wilden onze hypotheek zo snel mogelijk rond krijgen, dit is gelukt dankzij onze adviseur! We vonden het fijne en duidelijke gesprekken en met elke vraag konden en kunnen wij nog steeds terecht. Kortom: We zijn zeer tevreden en zouden iedereen Dhr. ******* aanraden.
24 november 2013
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Prima advies"

9
Een heel goed advies gegeven, legt het makkelijk en leuk uit. Neemt alles stap voor stap met je door. Als je vragen hebt krijg je altijd een antwoord, wanneer dan ook. Alle afspraken worden nagekomen, en alles word snel geregeld. Een echte aanrader dus.
14 november 2013
aankoop van een ander huis in november 2013

"Uitstekende dienstverlening!"

9
Ik heb de samenwerking met zowel de hypotheekadviseur als de makelaar als zeer goed en zinvol ervaren. Met hun deskundigheid, snelle manier van meedenken, hier en daar een kwinkslag, krijg je het gevoel dat ze alles voor je uit de kast halen. Dat is heel prettig. Ze zijn erg toegankelijk en dat maakt het contact zo fijn. Ook na de aankoop kun bieden ze hulp bij de afhandeling van allerhande zaken. SUPER! Bij een eventuele volgende koop zou ik weer van hun diensten gebruik maken.
123456volgende

Details

KvK-nummer
09156286
AFM-nummer
12016031
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Emil  Kolkman
Emil Kolkman

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 85,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
40 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 250.000,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 250,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: