Details hypotheekadviseur

Beatrixplein 1
7031AJ Wehl
Telefoonnummer Kemperman Verzekeringen
0314-684141
Kemperman Verzekeringen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,8

Samenvatting

Prijs
€ 2.750 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 64 waarnemingen: 59 reviews en 5 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,5 (5 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Kemperman Verzekeringen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

59 reviews voor Kemperman Verzekeringen

Gesorteerd op
21 april 2017
aankoop van een ander huis in mei 2016

"Perfect, persoonlijk advies"

10
Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen. Duidelijk advies, goede vergelijkingen en goed meedenken in de situatie.
13 april 2017
oversluiten van de hypotheek in juni 2016

"goed en duidelijk advies"

10
kan het aanbevelen. goed kantoor niet te groot duidelijke en eerlijke uitleg, komen beloftes na, vriendelijke behandeling. Ook al onze verzekeringen hebben wij bij Kemperman. Handig alles bij een kantoor als je belt niets is een probleem, alles word snel afgehandeld, je word niet van het kastje naar de muur gestuurd. dat is tegenwoordig al heel veel waard!
13 april 2017
aankoop van een ander huis in april 2016

"Eerlijk / betrouwbaar advies"

10
Vanwege omstandigheden heb ik in korte tijd tot 2 keer gebruik moeten maken van de expertise van Kemperman Verzekeringen mbt hypotheekadvies. Beide keren ben ik geweldig geholpen met deskundig, eerlijk en vooral betrouwbaar advies. Ook al mijn verzekeringen zijn geregeld door Kemperman Verzekeringen, ook dit wordt prima voor je geregeld. Een absolute aanrader dus!
6 april 2017
aankoop van een eerste huis in april 2016

"Zeer tevreden over het persoonlijke advies."

10
Erg goed en persoonlijk geholpen.***** neemt echt de tijd voor je en je kunt ook altijd contact opnemen voor vragen en/of onduidelijkheden. Korte lijntjes en dat vonden wij heel prettig.
21 juli 2016
aankoop van een eerste huis in juli 2015

"Advies op maat!"

10
In een hectische periode van de aankoop van een huis en alles wat daarbij komt kijken wordt een persoonlijk advies geboden waarbij je de hectiek even los kunt laten. Het persoonlijke en laagdrempelige contact zorgt voor vertrouwen. Niets dan lof en zeker een aanrader!
17 maart 2016
aankoop van een eerste huis in september 2015

"Persoonlijk, op maat advies"

10
Ik september 2015 heb ik mijn eerste woning gekocht. Er komt veel op je af. De adviseur heeft mij hier helemaal doorheen geloodst. Helder, duidelijk en een op maat advies, maar met name heel erg persoonlijk. Ik kijk er prettig op terug.
10 januari 2016
aankoop van een ander huis in mei 2015

"Deskundig, persoonlijk en geduldig advies."

9
De adviseur van Kemperman Verzekeringen heeft ons tijdens het vinden van een passende hypotheek en verzekeringen op een zeer persoonlijke, geduldige manier geadviseerd. Zijn deskundigheid en geduld gaf ons een gevoel van vertrouwen, iets wat we in het verleden gemist hebben in adviseurs van concurrerende kantoren. Kan iedereen aanraden om gebruik te maken van de expertise van de adviseur van Kemperman Verzekeringen te Wehl.
6 januari 2016
aankoop van een eerste huis in januari 2016

"goede service, duidelijke uitleg, laagdrempelig"

9
Goede en duidelijke uitleg voor mij als starter. Ik kon alles vragen en kreeg goed advies. De adviseur is een zeer prettig en laagdrempelig persoon.
5 januari 2016
aankoop van een ander huis in april 2015

"Zeer professioneel, goed en duidelijk advies"

8
Wij zijn bij de adviseur terecht gekomen op advies van een familielid. Wij zijn door de adviseur zeer goed bijgestaan in onze keuze voor financiering, verzekering en aankoop huis. Daar wij niet met een aankoopmakelaar werkte hadden wij nogal eens wat vragen over aankoop van woning. We konden dan altijd voor advies of ruggespraak bij de adviseur terecht. Daarin is hij een grote hulp geweest. De adviseur heeft ons onafhankelijk geadviseerd in de financiering, dus ons niet gericht in een hypotheek bij een specifieke financieel instelling. Hij dacht met ons mee in de verschillende termijnen van vastzetten rentebedrag, aflossingsvrije deel meenemen uit oude hypotheek, hoogte bouwdepot etc. De adviseur ziet er op toe dat deadlines behaald worden (en tijdig eet uitstel wordt aangevraagd), kijkt en leest mee wanneer er stukken van de notaris komen en is bovenal altijd vriendelijk en geduldig. Mochten wij in de toekomst opnieuw hypotheek advies nodig hebben dan wenden wij ons zeker weer graag t
30 december 2015
aankoop van een eerste huis in oktober 2015

"Geen vast dienstverband toch een hypotheek"

9
Eind 2014 zijn mijn partner en ik bij Kemperman terecht gekomen om informatie te krijgen over het afsluiten van een hypotheek zonder vast dienstverband. Het leek ons in eerste instantie niet mogelijk maar de adviseur was er van overtuigd dat hij het voor elkaar zou krijgen. Altijd positief gestemd, gemoedelijk en ten alle tijden bereikbaar. Een fijne hypotheekadviseur die wij ieder kunnen aanbevelen.
123456volgende

Details

KvK-nummer
09170980
AFM-nummer
12016794
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag*
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Laurens Nijland
Laurens Nijland

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 1.000.000,-
€ 2.750,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: