Details hypotheekadviseur

Kennemerstraatweg 1
1814GA Alkmaar
Telefoonnummer GeldXpert Alkmaar Centrum
072-5201362
GeldXpert Alkmaar Centrum kantoorfoto
Klantcijfer: 8,0

Samenvatting

Prijs
€ 2.567 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 68 waarnemingen: 56 reviews en 12 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,7 (12 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

91% beveelt GeldXpert Alkmaar Centrum aan.

Beoordeling adviseur

Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
10,0 (1 review)

56 reviews voor GeldXpert Alkmaar Centrum

Gesorteerd op
28 november 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"goede service en behulpzaam nemen de tijd voor je"

10
goede service behulpzaam zorgvuldig en laten je uitpraten en zijn er goed met advies
31 oktober 2017
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Duidelijke uitleg mogelijkheden"

8
Daarop een goed advies gemaakt en snel afgehandeld
30 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"goed advies "

8
Aanbevolen door*****, zit in hetzelfde pand, korte lijnen makelaar en hypotheekadvies.
31 augustus 2017
oversluiten van de hypotheek in juni 2017

"Heel goed geholpen, en is het geld zeker waard!"

9
De adviseuse heeft een transparante opstelling gemaakt voor onze hypotheek met meerdere keuze mogelijkheden. Samen met ***, die ons constant op de hoogte hield van het hele proces, is dit een topteam gebleken. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld. We zijn erg blij dat we naar GeldExpert Alkmaar zijn gegaan, dit was het geld zeker waard.
24 augustus 2017
aankoop van een ander huis in juli 2017

"Vlot en duidelijk advies"

10
Kantoor goed bereikbaar en altijd netjes te woord gestaan. Niets wat ik vroeg was te veel en het werd duidelijk uitgelegd .
26 juli 2017
aankoop van een eerste huis in mei 2017

"Goed advies!!"

10
Een stel, eerste koophuis en totaal geen verstand van hypotheek. Na ons eerste gesprek bij de geld expert waren we goed op de hoogte van de gang van zaken. Alles werd duidelijk uitgelegd, dit gaf een fijn gevoel. We waren altijd welkom om te bellen of langs te komen als we iets niet meer wisten of iets wilde weten. Afspraken werden nagekomen en we werden goed op de hoogte gehouden wat er allemaal speelde. Zeker aan te bevelen!
24 juni 2017
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Goed geholpen, duidelijke communicatie"

9
Geldexpert de Mare werd ons aangeraden door onszelf makelaar naar aanleiding van de aankoop van onze nieuwe woning. De introductie als zeer prettig ervaren, we kregen een duidelijk advies mee. Gekozen voor hypotrust vanwege goede rente en voorwaarden. Helaas bleek het proces bij hypotrust onnodig gerekt te worden, waardoor we genoodzaakt werden om opmeet laatste moment voor een andere bank te kiezen. Geldexpert heeft steeds continu boven op ons dossier gezeten, geadviseerd en ons gerustgesteld. Toen we op het laatste moment voor een andere bank, gezien de tijd, voor een andere bank moesten kiezen, heeft geldexpert heel snel kunnen schakelen met twee andere banken, waardoor we dezelfde dag nog (dag van aanleveren dossier) een akkoord kregen. De communicatie met zowel ***** als ***** verliep heel prettig. We zouden de volgende keer weer voor geldexpert kiezen!
15 juni 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Vriendelijk en heel duidelijk"

10
duidelijke uitleg gekregen over de hypotheek en het gevoel dat je zelf hebt gekozen voor de hypotheek die bij je past, natuurlijk nav de duidelijke uitleg. Staan voor je klaar als je vragen hebt en reactie op mail of chat laat nooit lang op zich wachten.
5 juni 2017
aankoop van een eerste huis in april 2017

"Goede hulp, Duidelijk,klantvriendelijk"

10
ik kan dit kantoor aanbevelen omdat je er super geholpen word. tevens word alles uitgelecht op een manier dat je het zelf begrijp.en krijg je antwoord op al je vragen.
12 mei 2017
aankoop van een eerste huis in mei 2017

"Goede service, snelle reactie"

8
Wij hebben ons eerste huis via de Geldxpert geregeld. Wij vonden het erg prettig dat zij duidelijk alles voor ons uitlegde en altijd klaar stonden voor vragen. Het is een erg toegankelijk kantoor, het is nooit een probleem om even naar binnen te lopen.
123456volgende

Details

KvK-nummer
37142179
AFM-nummer
12018322

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Geert Bruin
Geert Bruin
Hypotheekadviseur Mevr. E. Gieling
Mevr. E. Gieling
Hypotheekadviseur Remco Steijlen
Remco Steijlen

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.567,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Het aangegeven vaste bedrag voor de hypotheek is inclusief de kosten voor overlijdensrisicoverzekering. In uw specifieke situatie kan de prijs hiervan afwijken.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: