Details hypotheekadviseur

Ampèrestraat 3
1817DE Alkmaar
Telefoonnummer SEDW Alkmaar
072-5408490
SEDW Alkmaar kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.499 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 26 waarnemingen: 22 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt SEDW Alkmaar aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
10,0 (1 review)

22 reviews voor SEDW Alkmaar

Gesorteerd op
25 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in oktober 2017

"Snel in reacties en zeer betrokken en betrouwbaar!"

10
De voetangels en klemmen die op dit pad ingegeven door de AMF (de toezichthoudende instanties op hypotheekverstrekkers) steeds opdoemen door sterk wijzigende regelgeving worden snel en adequaat opgepakt en desnoods in de avond en weekend opgelost! Een aangename en verrassende aanpak in tegenstelling tot ervaringen elders
4 april 2017
verhogen van de hypotheek in november 2016

"Advies heropname in bestaande hypotheek"

9
Op voorhand bestond geen zekerheid of hetgeen wij wilden ook gerealiseerd kon worden. *****t heeft toch volgehouden en er voor gezorgd dat wij straks van een mooie nieuwe keuken kunnen genieten
12 december 2016
aankoop van een ander huis in november 2016

"Goed advies mbt hypotheek met alle voor en nadelen"

8
Goede service, snel en deskundig geregeld en duidelijk objectief advies op maat!
10 november 2016
oversluiten van de hypotheek in oktober 2016

"Degelijk werk"

10
Niet alleen oversluiten hypotheek, ook afkopen van m'n woekerpolis. Een hoop gedoe; fijn dat deskundigen 't voor je regelen.
14 oktober 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Geweldige dienstverlening"

10
Kundig en vriendelijk personeel. Ik beveel dit bedrijf echt bij iedereen aan. Wij zijn heel erg goed geholpen door de adviseur en willen in de toekomst zeker weer van zijn diensten gebruik maken.
15 maart 2016
oversluiten van de hypotheek in februari 2016

"Zeer goed adequaat op maat advies"

10
Naast het oversluiten van onze hypotheek heeft de adviseur een op maat oplossing bewerkt die zeer naar onze tevredenheid is. De vasthoudendheid en het geduld waarmee dit gepaard is gegaan zijn voorbeeldig. Hartelijk dank voor de geleverde service en diensten. SEDW Alkmaar is een echte aanrader!
25 februari 2016
aankoop van een ander huis in augustus 2015

"Veel tijd en moeite gestoken in het advies"

8
De adviseur hield goed rekening met onze persoonlijke situatie en de bijbehorende wensen. Het contact is, op een kennismakingsgesprek na, vrijwel volledig via de mail verlopen vanwege verblijf in het buitenland. Zowel het advies tijdens de voorbereiding als het advies en de begeleiding tijdens de aankoop en het passeren is prima verlopen dankzij de actieve rol van SEDW.
11 december 2015
verlengen van de hypotheek in november 2015

"Prima en kostenbesparend advies"

10
Bij het aflopen van mijn rentevastperiode ben ik prima geadviseerd door de adviseur. Hij heeft met mij alle verschillende opties doorlopen, waarbij we uiteindelijk tot een significante kostenverlaging van mijn hypotheek zijn uitgekomen. Toen ik de bevestiging van de bank kreeg en daarin de absolute verlaging zag, heb ik de adviseur gebeld om hem nogmaals hartelijk te bedanken en te vragen wat de kosten waren voor zijn uren. Zijn antwoord was duidelijk; service van de zaak! Helemaal super dus!
17 oktober 2015
oversluiten van de hypotheek in augustus 2015

"Professioneel en snel"

10
Goed advies verstrekt, op vragen volgde altijd snel volledig antwoord. Het hele proces werd goed beleid.
3 april 2015
aankoop van een ander huis in december 2014

"Hypotheekadvies"

9
Wij wonen in het buitenland en wilden een nieuw huis kopen in Nederland, dat we wilden verhuren gedurende de periode dat we nog weg zijn (2 1/2 jaar). Wij hebben nog een huis in Nederland dat hypotheekvrij is en wordt verhuurd. Het bleek erg ingewikkeld om een hypotheek te krijgen voor dat nieuwe huis omdat de bank ons als beleggers zag. Dankzij een uitgebreide zoektocht van SEDW en daarna vasthoudendheid van hun zijde, is het ons toch gelukt om het nieuwe huis te kunnen kopen. Er zitten ondertussen huurders in en wij wonen, zorgenvrij, nog 2 1/2 jaar in het buitenland.
123volgende

Details

KvK-nummer
37095732
AFM-nummer
12008789

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Sandra  Singeling
Sandra Singeling
Hypotheekadviseur Dhr. R.J.M. de Wit
Dhr. R.J.M. de Wit

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 95,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
30 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 500.000,-
€ 2.499,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Onafhankelijke en Erkende Assurantie en Hypotheekadviseurs.
Lid van SEH en Adfiz.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: