Details hypotheekadviseur

Rogier van der Weydestraat 4
1817MJ Alkmaar
Telefoonnummer Zorgeloosch
088-1661500
Zorgeloosch kantoorfoto
Klantcijfer: 8,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.450 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 846 waarnemingen: 555 reviews en 291 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (291 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag*
10:00 - 16:00
Zondag*
12:00 - 15:00
* = buiten openingstijden op afspraak
Independer hypotheekprijs
beste kantoor
In 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 winnaar in de regio Noord Holland Noord

94% beveelt Zorgeloosch aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

555 reviews voor Zorgeloosch

Gesorteerd op
6 oktober 2018
oversluiten van de hypotheek in mei 2018

"Zorgeloosch is Slapeloosch, amateurs."

0
Ga nooit met deze club in zee het zijn werkelijk amateurs. Eindeloosch broddelwerk. Voor veel geld (€3195,-)weinig service. Zeer arrogant en weinig kennis van zaken typeren Zorgeloosch.
18 juni 2018
oversluiten van de hypotheek in juni 2017

"Zeer nalatig met de nodige fouten"

4
Ik, toen nog wij zijn bij zorgeloosch terecht gekomen vanwege een scheiding en deze instantie zou alles regelen voor ons. Het mediation gebeuren hadden we wel redelijk van te voren zelf uitgezocht, maar qua hypotheek was het nog wel een dingentje vandaar dat we voor zorgeloosch kozen. Helaas was het alles behalve dit. Vanwege een starterslening en de vraag of ik deze kon houden moest ik op aanraden van zorgeloosch een aantal keer mijn hypotheek muteren. Hun hadden deze info weer vandaan bij de SVN. Dit alles zo gedaan. Helaas bleek na afloop van dit alles dat de SVN helemaal geen herkeuring ging houden waardoor dus al die mutaties voor niks zijn geweest. Met daarmee alle noodzakelijke kosten. Dit gelijk aangegeven, meerdere keren zelfs in mail en via telefoon. Ik heb hier nooit meer wat van gehoord. Dit heeft zo'n 10 maanden geduurd tot 2 weken geleden. Helaas is de kwestie nog steeds niet opgelost omdat de adviseur weigert fout te erkennen.
23 februari 2018
afsluiten van een hypotheek in februari 2018

"Niet nakomen van afspraken."

1
Heb service verleent zoals afgesproken, echter de afspraak betreffende de betaling van de factuur, is (nog) steeds niet nagekomen.
Reactie van Zorgeloosch
Hallo, Zou je persoonlijk contact met ons op kunnen nemen, zodat we het op kunnen lossen? We weten namelijk zo niet waar dit specifiek over gaat. Als je een mail zou kunnen sturen naar marketing@zorgelooschgroep.nl, dan gaan we er intern meteen mee aan de slag.
29 januari 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2017

"Echt zorgeloos want alles werd voor ons geregeld"

10
Zowel de adviseur alszijn collega hebben ervoor gezorgd dat wij onbezorgd, dus zorgeloos, konden slapen. Gedurende alle onderhandelingen, aankoop- en hypotheekfasen en notariele rompslomp stonden zij voor ons klaar met advies en vooral met daden. ****** bedankt voor al jouw goede adviezen. ******, jij was ons aanspreekpunt, steeds bereikbaar, heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. De firma Zorgeloosch mag trots zijn op deze medewerkers.
25 januari 2018
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Helder advies en perfecte service"

8
Zeer flexibel met afspreken buiten kantoor uren, heldere uitleg en vervolgstappen. Prima advies gekregen en de hypotheek offerte was waanzinnig snel binnen!
26 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Geweldig geholpen voor iedereen een aanrader "

10
Perfect geholpen bij het kopen van mijn eerste huis, waarbij ik ** en *** nog even wil noemen die heel prettig en kundig advies gegeven hebben en mij goed hebben begeleid in het proces!
17 oktober 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Onzorgvuldig, onvolledig, broddelwerk"

0
Ik kan Zorgeloosch niet aanbevelen. We hebben tijdens en na het advies veel onaangename verrassingen gehad. Een greep: drie dagen vóór passering kregen we via de notaris te horen dat we duizenden euro's meer eigen geld moesten inleggen dan daarvoor ingeschat. 4 maanden na passering krijgen we een betalingsherinnering (geen factuur gehad) van taxatiekosten en bouwkundig onderzoek, terwijl ons is verteld dat dit tijdens passering zou worden verrekend. Het hypotheekadvies kregen we pas ná passeren (???). Contactmomenten waren tegen het laks aan. De adviseur aanspreken op tekortkomingen richt niets uit, hij legt de schuld simpelweg ergens anders en onder de streep schiet je niets op Je betaalt aanzienlijk meer dan andere hypotheekadviseurs. Daarmee verwacht je toch iets van de diensten. Maar behalve administratieve handelingen valt dat tegen. Maak niet dezelfde fout als ons: Met de werkwijze van Zorgeloosch ben je beter af om het zelf te doen. Voorkom hoofdpijn!
18 september 2017
oversluiten van de hypotheek in mei 2017

"Gedegen en goed advies. "

8
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat ik heel goed advies gehad heb van *****. ***** weet precies wat bij je past en is bereid overal mee te helpen. Wat ook erg prettig is is dat je ***** ook gewoon kunt appen met vragen ( dat is toch helemaal anno nu :)!!) en de nazorg is ook fantastisch het feit dat je altijd weer terecht kunt bij ***** geeft mij een goed gevoel. Chapeau ***** blijf zo doorgaan met je knappe prestatie!!!
12 juli 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Sprakeloosch....."

9
Wauw.....wij zijn sprakeloosch!! Adviseur, ontzettend bedankt voor al jouw hulp met onze 'moeizame' hypotheek. Jij was bijna altijd bereikbaar zowel telefonisch als via Whatsapp. Indien je niet bereikbaar was, zorgde je ervoor dat we binnen mum van tijd weer contact hadden. Ook wordt jouw ' met ons meedenken' heel erg gewaardeerd. De adviseur is zelfs niet te beroerd om belangrijke documenten bij mijn werkgever op te halen. Dat noem ik echt hele goede service! Open en eerlijke communicatie. Willen jullie een zeer goede, aardige en deskundige financieel adviseur? Bel naar dit kantoor!
20 juni 2017
oversluiten van de hypotheek in februari 2017

"Zeer deskundige vrouw."

9
***** nam met ontzettend veel inzet een hoop zorgen weg. Ze besprak alle mogelijkheden en gaf mij in een erg onrustige periode een baken waar ik mij op kon richten.
12345678956volgende

Details

KvK-nummer
37120192
AFM-nummer
12018208
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag*
10:00 - 16:00
Zondag*
12:00 - 15:00
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Berry Achthoven
Berry Achthoven
Hypotheekadviseur Anne de Beurs
Anne de Beurs
Hypotheekadviseur Peter Boer
Peter Boer
Hypotheekadviseur Patrick Bok
Patrick Bok
Hypotheekadviseur Ernst Brandt
Ernst Brandt
Hypotheekadviseur Elles Donker
Elles Donker
Hypotheekadviseur Martine Glebbeek
Martine Glebbeek
Hypotheekadviseur Mia Gruijters
Mia Gruijters
Hypotheekadviseur Bertina van 't  Hazeveld
Bertina van 't Hazeveld
Hypotheekadviseur Robert Kant
Robert Kant
Hypotheekadviseur Christian Khouw
Christian Khouw
Hypotheekadviseur Marlies Klein
Marlies Klein
Hypotheekadviseur Wulfer van Kooten
Wulfer van Kooten
Hypotheekadviseur René de Kuijper
René de Kuijper
Hypotheekadviseur Tom van Loenen
Tom van Loenen
Hypotheekadviseur Sander de Loo
Sander de Loo
Hypotheekadviseur Amir Malekshahi
Amir Malekshahi
Hypotheekadviseur Olga Milders
Olga Milders
Hypotheekadviseur Jack van Oijhuizen
Jack van Oijhuizen
Hypotheekadviseur Dennis  Pureveen
Dennis Pureveen
Hypotheekadviseur Erik Scheffer
Erik Scheffer
Hypotheekadviseur Karin Teurlinx
Karin Teurlinx
Hypotheekadviseur Berdien Woudstra
Berdien Woudstra

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.450,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 75,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Onze richtprijs ligt op 2.450,- Uiteraard kan ons tarief van dienstverlening afwijken indien een zaak meer werkzaamheden heeft dan gemiddeld. Dit is op voorhand niet weer te geven in eenduidige staffels. Wel garanderen wij u dat we vrijblijvend en kosteloos werken, totdat u er van overtuigd bent dat Zorgeloosch uw aangewezen intermediair is. Het eerste gesprek is ALTIJD kosteloos en vrijblijvend. En voor bestaande klanten is een verhoging van de hypotheeksom kosteloos, mits er een serviceabonnement aanwezig is. De serviceabonnementen variëren in prijs. U kunt er altijd van uit gaan voordat u zaken met ons doet dat u van A-Z geïnformeerd bent over de mogelijkheden en kosten, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: