Details hypotheekadviseur

Buys Ballotstraat 2
1782HK Den Helder
Telefoonnummer BRS independent financial advice
0223-861425
BRS independent financial advice kantoorfoto
Klantcijfer: 8,3

Samenvatting

Prijs
€ 2.200 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,3. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 142 waarnemingen: 82 reviews en 60 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,3
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,2 (60 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt BRS independent financial advice aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
Overig

82 reviews voor BRS independent financial advice

Gesorteerd op
7 juni 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Super snelle service"

10
Ik ben super voorgelicht en had het gevoel dat hij echt een stapje extra deed. Ook omdat alles snel geregeld moest worden met mijn hypotheekaanvraag. Hij heeft van begin tot einde voor mij geregeld.
25 april 2018
aankoop van een ander huis in april 2018

"Vakkundig en passend geadviseerd door de adviseur"

10
Via independer bij brs terecht gekomen en dat bleek een juiste keus. Alles is erg duidelijk uitgelegd zodat het voor ons beide duidelijk werd,ook werd de hypotheek super snel geregeld waardoor wij ook snel konden schakelen met onze oude en nieuwe woning.
21 maart 2018
aankoop van een ander huis in maart 2018

"Hele duidelijke uitleg, professioneel."

10
De Adviseur de heeft ons uitstekend geholpen met de hypotheekaanvraag voor onze nieuwbouw woning en heeft ons zelfs duizenden euro's bespaard (ivm advies over bouwrente) Fijn dat de adviseur alles op zo'n manier uit kan leggen zodat ook mensen die er geen verstand van hebben het toch begrijpen! Ook fijn dat je altijd kan bellen met vragen en dat zowel beide adviseurs zeer vriendelijk en behulpzaam zijn.
18 februari 2018
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Kundig & duidelijk "

9
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de persoonlijk benadering mij erg is opgevallen. Alle tijd voor vragen. Uitgebreide uitleg. Alles is volgens mij mogelijk of er wordt naar de beste mogelijkheid gezocht. Alles in 1 keer goed geregeld door de goede voorbereidingen.
15 januari 2018
aankoop van een ander huis in juni 2017

"Klantgericht, goed en duidelijk advies "

9
Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat wij goed geholpen zijn door *****. ***** legt alles stap voor stap, en op een goed te begrijpen manier, uit. Het kantoor is verder goed te bereiken voor eventuele vragen.
8 januari 2018
aankoop van een ander huis in november 2017

"Goed en eerlijk advies,dat past bij de klant. "

9
Kantoor kan ik aanbevelen daar ze alle tijd voor je nemen en rekening houden met de situatie en leeftijd van de klant. Het advies heeft rekening gehouden met de situatie dat we een dochter in Canada hebben wonen, en die willen we blijven bezoeken.
5 november 2017
aankoop van een ander huis in augustus 2017

"Snel, flexibel, grondig"

9
Ik raad dit kantoor aan omdat het doelgericht maar toch persoonlijk is.
21 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Duidelijk, helder, passend en snel advies."

10
Advies op maat, er werd naar mijn situatie gekeken en diverse zaken werden meegewogen wat resulteerden tot een passend advies. Uitleg was duidelijk, voor vragen kon ik terecht. Er werd snel maar niet overhaast gehandeld.
30 juli 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Helder, duidelijk en eerlijk advies!"

10
Zeer te spreken over de begeleiding en het advies. De adviseur neemt de tijd voor je. Legt alles helder en goed uit. Heeft en geeft antwoord op al je vragen. Hij denkt en kijkt ook verder met je mee qua financiën in de toekomt, dan alleen de hypotheek zelf. Wat mij persoonlijk ook zeer goed bevallen is, is de vlotte manier van communiceren en handelen. Dit geldt ook voor de medewerker op kantoor. Alles was snel en goed geregeld in een kort tijdsbestek, wat voor ons perfect en noodzakelijk was. Een aanrader!
18 januari 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Vakkundig, betrokken en gespecialiseerd advies. "

10
Via de recensies van Independer gekozen voor BRS. Ons eerste contact voelde prettig aan en gaf een professioneel beeld van de adviseur. Altijd bereikbaar en afspraken konden snel gemaakt worden. De adviesgesprekken waren prettig en uitgebreid. Er wordt op meerder vlakken mee gedacht, realistisch en ook out of the box. Het was een prettige ervaring tijdens deze zeer spannende en stressvolle periode in ons leven. BRS heeft ervoor gezorgd dat het minder stressvol was, en wij nu een mooi huis met een goede hypotheek hebben! Wij zijn tevreden.
123456789volgende

Details

KvK-nummer
37134884
AFM-nummer
12016996
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:30
Dinsdag*
09:00 - 17:30
Woensdag*
09:00 - 17:30
Donderdag*
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Stefan Beers
Stefan Beers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.200,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 200,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 180,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: