Details hypotheekadviseur

Beatrixstraat 41-43
1781EM Den Helder
Telefoonnummer SNS Bank
0223-610492
SNS Bank kantoorfoto
Klantcijfer: 7,5

Samenvatting

Prijs
€ 2.295 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,5. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 24 waarnemingen: 22 reviews en 2 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,5
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (2 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:30 - 17:30
Dinsdag*
09:30 - 17:30
Woensdag*
09:30 - 17:30
Donderdag*
09:30 - 17:30
Vrijdag*
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt SNS Bank aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

22 reviews voor SNS Bank

Gesorteerd op
12 januari 2017
aankoop van een ander huis in november 2016

"incompleet advies"

3
Dit kantoor is overgenomen en werkt samen met dat in Schagen. Huidige hypotheek was volledig afgelost. De aankoop ging aan onze neus voorbij omdat we een overbrugging credit nodig bleken te hebben??? We blijven voorlopig maar gewoon te ruim wonen.
Reactie van SNS Bank
Beste meneer Gorter, wat vervelend om dit te lezen. Aan de hand van uw reactie hebben wij geprobeerd telefonisch te benaderen, helaas is ons dat tot op heden nog niet geluk. Aan de hand daarvan willen wij u vragen zelf even contact met ons op te nemen om het een en ander door te spreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0223-610492 alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Rinus de Vrieze SNS Den Helder
15 mei 2014
aankoop van een eerste huis in april 2014

"Overzichtelijk en ondersteunend"

9
Ik kreeg een net en leesbaar overzicht van mijn mogelijkheden. De bemiddeling ging erg goed en ik werd erg goed geïnformeerd over de loop van zaken.
6 maart 2014
aankoop van een eerste huis in oktober 2013

"Uitstekend en snel advies"

10
Ik kan het kantoor aanbevelen omdat wij een goed en vertrouwelijk advies kregen. De communicatie tussen ons en de adviseur was goed en de afspraken werden keurig op tijd gemaakt. Vaak werden wij op de hoogte gesteld van de status van de offerte. Uiteindelijk hebben wij een hypotheek afgesloten die ons veel geld en zorgen bespaart en een hypotheek die bij ons past.
6 februari 2014
aankoop van een eerste huis in november 2013

"duidelijk advies en veilig gevoel"

9
Nadat ik bij bij verschillende hypotheekadviseurs ben geweest bleef ik zitten met een gevoel dat ik niet wist wat de bedoeling precies was. Toen hebben mijn schoonouders mij aangeraden om eens een gesprek aan te vragen met ****. Ik had meteen na het eerste gesprek een heel goed gevoel en dat is later ook niet meer verandert. Het was meteen allemaal duidelijk en ik heb uiteindelijk **** alles laten regelen. Tijdens die periode en nu nog steeds, kan ik gewoon binnen lopen met wat voor vraag je ook hebt en er wordt altijd tijd voor je gemaakt. Ik ben erg tevreden over de hele gang van zaken en zit nu in het huis, wat ik eigenlijk niet had durven dromen maar nu wel realiteit is geworden. **** en **** bedankt.
22 maart 2013
oversluiten van de hypotheek in december 2012

"Goede service"

8
Ik zou dit kantoor aanbevelen omdat wij zeer goed geholpen zijn met onze hypotheek en verzekeringen. Mensen zijn niet bezig met provisie, maar vragen voor hun services een vaste prijs.(geen verborgen kosten) Zoeken goed uit wat voor en nadelen zijn met bepaalde hypotheekvormen en geven een gedegen advies. Als er nog vragen zijn maken ze altijd alle tijd voor je.
5 november 2012
aankoop van een eerste huis in september 2012

"Uitgebreid advies"

8
Zeer duidelijk en uitgebreid advies gehad. Altijd tijd om een nieuwe afspraak te maken en nogmaals uitleg te geven. Helaas wel rommelig verlopen tijdens de vakantieperiode. Verder absoluut aan te raden!
8 oktober 2012
aankoop van een eerste huis in augustus 2012

"Zeer duidelijk."

8
Zeer duidelijk advies en snel antwoord op je vragen. Wegens vakantieperiode werd ik overgedragen van de ene adviseur naar de andere, maar dat verliep vlekkeloos.
18 september 2012
oversluiten van de hypotheek in juli 2012

"een fantastische advies"

9
Gastvrij en klantvriendelijk. Goed geadviseerd in het oversluiten van de hypotheek. Direct klaar staan voor de klant met zijn vragen.
4 september 2012
oversluiten van de hypotheek in mei 2012

"prima,open en vriendelijk"

9
prima kantoor goede uitleg dus jip en janneke taal wat we allemaal begrijpen prima begelijding,alles netjes afgehandeld en duidelijke afspraken en wat erg belangrijk is elk jaar ff nakijken of alles nog aan de wensen voldoet
25 juli 2012
aankoop van een eerste huis in juli 2012

"Geven goed advies, Doen heel nauwkeurig der werk."

9
Ik heb mijn hypotheek afgesloten bij de Sns bank. Na met eerst met verschillende, geld verstrekkers mijn optie,s te hebben bekeken. Had ik er het beste gevoel, en natuurlijk vertrouwen in. DE verschillend gesprekken heb ik altijd als zeer prettig ervaart. En nu de hypotheek in kan en kruiken zit, ben ik een uiterst tevreden klant. Vriendelijke mensen, die goed hun vak verstaan.
123volgende

Details

KvK-nummer
3715729
AFM-nummer
12020288
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:30 - 17:30
Dinsdag*
09:30 - 17:30
Woensdag*
09:30 - 17:30
Donderdag*
09:30 - 17:30
Vrijdag*
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.250,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.045,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 250,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Voor advies over een nieuwe hypotheek betaalt u een vaste prijs. Voor aanpassingen op de hypotheek die u via SNS Bank heeft gesloten, werken wij op basis van een uurtarief van €125.

Advies: €1195
Advies en afsluiten: €2195
Advies voor starter, alleenstaande of 65+er: €900
Advies en afsluiten voor starter, alleenstaande of 65+er: €1900

Richtprijzen aanpassen hypotheek:
Omzetting van hypotheekvorm: €1250 (10 uur).
Sluiten van tweede hypotheek: €1250 (10 uur).
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: