Details hypotheekadviseur

Stationsplein 81
1703WE Heerhugowaard
Telefoonnummer Abbink Adviesgroep BV
072-5614936
Abbink Adviesgroep BV kantoorfoto
Klantcijfer: 9,0

Samenvatting

Prijs
€ 1.440 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,0. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 185 waarnemingen: 145 reviews en 40 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

9,0
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,9 (40 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Abbink Adviesgroep BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

145 reviews voor Abbink Adviesgroep BV

Gesorteerd op
10 mei 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"goed en persoonlijk advies"

10
We werden goed geholpen met de aankoop van het nieuwe huis en verkoop nieuwe woning er werd gezocht naar een passende hypotheek als er vragen waren werden we gelijk goed geholpen zowel door de adviseur als door de backoffice medewerker.
9 mei 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"gewelding team"

10
Kwam na aanbeveling vrienden bij Abbink-advies. Gewelding team! Maken het (bijna) onmogelijke, mogelijk! Nogmaals bedankt voor jullie inzet.
5 mei 2018
verlengen van de hypotheek in april 2018

"Reacties en handeling waren steeds vlot"

10
De adviseur was op een vriendelijke en geduldige wijze voors en tegens aan het uitleggen. hij was niet opdringerig voor het snel maken van keuzes. Reacties en handeling waren steeds vlot en adequaat.
5 maart 2018
aankoop van een ander huis in september 2017

"Zeer deskundig advies"

10
Voor de aankoop van mijn nieuwe huis had ik een andere hypotheek nodig. De adviseur was helder in zijn uitleg en was daarbij goed op de hoogte van de belastingtechnische mogelijkheden. Ik ben tijdens de aanvraag goed op de hoogte gehouden en de afhandeling was perfect. De persoonlijke benadering van Abbink Adviesgroep heb ik als prettig ervaren.
8 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in februari 2018

"Eindelijk een adviseur die ik wel begrijp."

10
Ik ben bij diverse kantoren geweest, maar het bleef onduidelijk. via een aanbeveling ben ik bij dit kantoor gekomen. men had alle tijd voor mij om het uit te leggen. Dit gaf me vertrouwen.
6 februari 2018
oversluiten van de hypotheek in december 2017

"Lagere rente met mooie besparing"

10
Jaren lang ben ik al klant bij dit kantoor. De adviseur belde ons op om te vertellen dat er waarschijnlijk bespaard kon worden. Na een gesprek heeft hij berekend wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk besparen we nu 175 euro per maand. We zijn er enorm dankbaar voor en hij berekende ook de kosten en terugverdien tijd.
9 januari 2018
aankoop van een eerste huis in januari 2018

"Super duidelijk advies en scherp tarief!"

10
Echt een super team! Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar, denken mee, scherp tarief en altijd vriendelijk! Wij hebben onze eerste woning aangekocht en omdat alles nieuw voor ons is vonden wij het ook heel fijn dat wij naast het duidelijke hypotheek advies tevens een vrijblijvend gesprek met de verzekeringsadviseur konden plannen, je wilt toch dat alles goed geregeld is. Al met al heeft het team veel zorgen en werk uit handen genomen. Wij zouden Abbink Adviesgroep aan iedereen aanbevelen!
28 december 2017
aankoop van een ander huis in december 2017

"Veel kennis, duidelijk en efficiënt."

9
De adviseur en zijn assistent hebben ons zeer goed geholpen. Bij ons oriênterende gesprek was het al snel duidelijk dat de adviseur verstand van zaken had en begon ons hypotheektraject diezelfde dag. Binnen de aangegeven 6 weken was alles geregeld. De communicatie was zeer duidelijk en alles verliep snel en effieciënt. Door dit alles plus het fatsoenlijke prijskaartje wat eraan hangt zou ik Abbink Adviesgroep BV zeker bij vrienden en collega's aanraden!
19 december 2017
aankoop van een eerste huis in december 2017

"Uitzichtloze situatie weer kansrijk gemaakt"

10
Voordat we bij Abbink kwamen waren we al een paar keer bij verschillende banken langs geweest. Hier kregen we steeds dezelfde antwoord, in ons situatie was het niet mogelijk een hypotheek te krijgen. Ten beter weten in toch op adviesgesprek bij Abbink geweest. En heb er geen spijt van. Tijdens het adviesgesprek werd al snel duidelijk dat er wel degelijk mogelijkheden voor ons waren. De adviseur keek naar wat het beste was voor ons en kwam met creatieve ideeën waar wij nooit zelf op zouden komen. Nu hebben we een passende hypotheek en onze eerste huis gekocht. Je word hier echt als individu behandelnd, En niet als een nummer. Verder voor Starters kan het all-in aankoop parket aanbevelen. Waarbij je extra begeleid krijg bij het aankoop van je eerste huis. Hier zit bijvoorbeeld ook een aankoopmakelaar in die met je mee gaat met bezichtigingen. Al met al kan ik Abbink bij iedereen van harte aanbevelen.
1 december 2017
aankoop van een ander huis in november 2017

"Duidelijk advies in begrijpelijke taal"

9
De hypotheek was binnen 2 weken helemaal geregeld. Heel tevreden over het resultaat en een fijne contact met de adviseur, maar zeker ook met ondersteunende dame. Zeker een aanrader om voor dit advieskantoor te kiezen.
12345678915volgende

Details

KvK-nummer
34093683
AFM-nummer
12002319
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Arthur Abbink
Arthur Abbink
Hypotheekadviseur Joyce Admiraal
Joyce Admiraal
Hypotheekadviseur Erica  van  Blokland
Erica van Blokland
Hypotheekadviseur Hellen Caïro
Hellen Caïro
Hypotheekadviseur Ren  van  Gennip
Ren van Gennip
Hypotheekadviseur Naomi Heinis
Naomi Heinis
Hypotheekadviseur Wulfer van  Kooten
Wulfer van Kooten
Hypotheekadviseur Anneke Verbeek
Anneke Verbeek

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.145,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 295,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies en bemiddeling vanaf € 995. Zie voor de bezoekadressen onze website www.abbink-adviesgroep.nl
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.