Details hypotheekadviseur

Stationsplein 81
1703WE Heerhugowaard
Telefoonnummer Abbink Adviesgroep BV
072-5614936
Abbink Adviesgroep BV kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 1.440 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 199 waarnemingen: 158 reviews en 41 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (41 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Abbink Adviesgroep BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

158 reviews voor Abbink Adviesgroep BV

Gesorteerd op
16 januari 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Top service!!"

10
We zijn erg tevreden met Abbink. We zijn correct geholpen aan een juiste Hypotheek. Goede uitleg en alles op tijd. Ik kan deze iedereen aanbevelen. Tevens is de prijs erg goed voor het advies!!
2 januari 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"duidelijkheid in advies en betrokkenheid"

9
Wij zijn duidelijk en correct geïnformeerd en geholpen. Hierbij bedanken wij de adviseurs voor hun inspanningen en snelle service.
8 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Geheel ontzorgd!"

10
De adviseur heeft ons formidabel geholpen en volledig ontzorgd in het vinden van een passende hypotheek. Een absolute aanrader.
8 november 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Geweldige aanpak!"

10
Bij de aankoop van mijn eerste huis ben ik hier enorm goed begeleid en geholpen, voor de laagste prijs die er te vinden is. Door hulp van de adviseur en het team had ik de sleutels van mijn Amsterdamse woning ongeveer 4 weken na de eerste bezichtiging al in mijn handen! In de huidige huizenmarkt is het bijna noodzakelijk om supersnel te kunnen schakelen, te weten wat je precies kunt lenen en welke stappen te zetten om het huis van je dromen te bemachtigen. Daarvoor zit je hier ontzettend goed.
27 september 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Top adviesbureau"

10
In verband met aankoop van een nieuw huis zijn we bij dit kantoor voor advies gekomen. Werkelijk in één woord ...Geweldig ! Super advies en ze doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. We hadden ons geen beter kantoor kunnen wensen. de adviseurs zijn zeer deskundig, meedenkend en super klantvriendelijk. Zeer professioneel in denken en doen ! En niet te vergeten, voor een ongekend concurrerende prijs. Dank voor het geweldige werk wat jullie gedaan hebben voor ons ! Voor een ieder die echt goed advies en een adviseur zoekt die er helemaal voor gaat.......stop met zoeken en bel dit kantoor !
8 september 2018
oversluiten van de hypotheek in september 2018

"De moeite waard !"

10
Had zelf contakt gehad met de ING maar besloot niet gelijk om over te sluiten,ondanks het mooie aanbod. Heb Abbink gebeld en de adviseur heeft eea flink uitonderhandeld dus de rente is nu nog lager dan het eerste aanbod van de ING .Ben blij dat ik het gedaan heb , is een kleine investering met een hoog rendement de aankomend 10 jaar
7 september 2018
aankoop van een eerste huis in mei 2018

"Fantastisch advies van begin tot einde goed!"

10
Van begin tot einde super begeleid door het gehele team van Abbink, helaas werd er beslag gelegd op de woning die wou wouden aankopen, terwijl dit niet eens bij het takenpakket hoort van onze geweldige adviseur heeft hij ons super goed bijgestaan en geholpen waar hij kon! ik raad iedereen aan om via abbink uw hypotheek of verzekeringen af te sluiten. Daarnaast konden wij ook altijd rekenen op de adviseurs waar je ook elke vraag mogelijk bij neer kunt leggen. Al bij al is dit gewoon een fijn advies bureau met kennis en een hele fijne sfeer waarin je je direct op je gemak voelt.
4 september 2018
aankoop van een eerste huis in april 2018

"Fantastich advies! Geweldige inzet van Wulfer!"

10
Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden, De adviseurs zijn een geweldig duo en werkt prettig samen. Alle lof ook voor de adviseurs voor de samenwerking met mijn aankoopmakelaar en het ontzorgen van een hoop dingen bij mij. Er leek in eerste instantie een probleem te zijn bij het verkrijgen van een hypotheek ivm erfpacht, maar de adviseurs hebben het toch voor elkaar gekregen om een volledige hyptoheek te krijgen. Alle communicatie is duidelijk en snel. Verwachtingen van beide kanten zijn top. Uitleg over bepaalde zaken wordt prima gedaan! En niet te vergeten, dit kantoor is de goedkoopste in de regio! En als starter is dit een fijne bijeenkomst. Kortom; bij mijn volgende koopwoning zal ik niet aarzelen en direct Abbink bellen.
5 juli 2018
aankoop van een ander huis in juni 2018

"Goed advies, duidelijke uitleg, goede prijs"

10
Er werd door de adviseurs duidelijk uitgelegd wat mijn opties waren, wat er wel en niet mogelijk was en wat er van mij verwacht werd. Ook heb ik na een vrijblijvend gesprek mijn verzekeringen overgesloten. Vriendelijke mensen en goed te bereiken. Scherpe prijs en zeker een aanrader!
30 juni 2018
afsluiten van een hypotheek in mei 2018

"Geweldig advies - zeer behulpzaam"

10
De adviseur heeft mij uitstekend te woord gestaan. Zijn flexibiliteit en kennis van zaken werkt heel prettig. Verder is het ook een hele prettig man om mee te werken.
12345678916volgende

Details

KvK-nummer
34093683
AFM-nummer
12002319
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Arthur Abbink
Arthur Abbink
Hypotheekadviseur Joyce Admiraal
Joyce Admiraal
Hypotheekadviseur Erica  van  Blokland
Erica van Blokland
Hypotheekadviseur Hellen Caïro
Hellen Caïro
Hypotheekadviseur Ren  van  Gennip
Ren van Gennip
Hypotheekadviseur Naomi Heinis
Naomi Heinis
Hypotheekadviseur Wulfer van  Kooten
Wulfer van Kooten
Hypotheekadviseur Anneke Verbeek
Anneke Verbeek

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.145,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 295,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies en bemiddeling vanaf € 995. Zie voor de bezoekadressen onze website www.abbink-adviesgroep.nl
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: