Details hypotheekadviseur

Stationsplein 81
1703WE Heerhugowaard
Telefoonnummer Abbink Adviesgroep BV
072-5614936
Abbink Adviesgroep BV kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 1.440 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 204 waarnemingen: 163 reviews en 41 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (41 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Abbink Adviesgroep BV aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig

163 reviews voor Abbink Adviesgroep BV

Gesorteerd op
30 april 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Duidelijke informatie & fijne begeleiding"

10
Duidelijke informatie, begeleid van A tot Z. Ze staan klaar voor al je vragen. Heel aardig team. De ouderwetse service kun je hier verwachten.
15 maart 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Duidelijk advies, nam de tijd voor alle vragen."

9
Advies gesprek gehad voor het kopen van een nieuwbouw woning. Alles duidelijk uitlegt en de verschillende mogelijkheden goed uitgelegd. De aanvraag van de hypotheek is ook zeer spoedig verlopen
17 februari 2019
aankoop van een ander huis in november 2018

"Out-of-the-box meedenken met de wensen"

10
Al 10 jaar zijn wij klant bij Abbink Adviesgroep en nog altijd heb ik het volste vertrouwen in hun advies. Er wordt gezocht naar de best passende oplossing(en) voor elke persoonlijke situatie en zo nodig achter de schermen onderhandeld en overlegt om de dromen van de klant te kunnen realiseren. Daarboven op wordt alles geregeld en hoef je je geen zorgen te maken over het verloop van de aanvraag. Mocht er in de procedure onverhoopt toch een kink in de kabel komen, dan wordt dit snel opgelost.
7 februari 2019
aankoop van een eerste huis in december 2018

"Goed advies en haalt alles eruit wat mogelijk is"

10
Hypotheek geregeld via de adviseur. Duidelijke uitleg en geen moeilijke woorden gebruikt snel handelen en voor een goede prijs.
31 januari 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"Realistisch en in begrijpelijke taal"

10
Tijdens het gesprek deed de adviseur een aantal voorbeeldberekeningen waarbij hij exact en in begrijpelijke taal kon uitleggen wat hij dacht en wat hij aan het berekenen was. Toen vervolgens bleek dat mijn plannen niet voordeliger waren, was hij hier duidelijk in en gaf hij andere mogelijkheden aan om mijn maandlasten te verlagen.
16 januari 2019
aankoop van een ander huis in januari 2018

"Top service!!"

10
We zijn erg tevreden met Abbink. We zijn correct geholpen aan een juiste Hypotheek. Goede uitleg en alles op tijd. Ik kan deze iedereen aanbevelen. Tevens is de prijs erg goed voor het advies!!
2 januari 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"duidelijkheid in advies en betrokkenheid"

9
Wij zijn duidelijk en correct geïnformeerd en geholpen. Hierbij bedanken wij de adviseurs voor hun inspanningen en snelle service.
8 november 2018
aankoop van een eerste huis in november 2018

"Geheel ontzorgd!"

10
De adviseur heeft ons formidabel geholpen en volledig ontzorgd in het vinden van een passende hypotheek. Een absolute aanrader.
8 november 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Geweldige aanpak!"

10
Bij de aankoop van mijn eerste huis ben ik hier enorm goed begeleid en geholpen, voor de laagste prijs die er te vinden is. Door hulp van de adviseur en het team had ik de sleutels van mijn Amsterdamse woning ongeveer 4 weken na de eerste bezichtiging al in mijn handen! In de huidige huizenmarkt is het bijna noodzakelijk om supersnel te kunnen schakelen, te weten wat je precies kunt lenen en welke stappen te zetten om het huis van je dromen te bemachtigen. Daarvoor zit je hier ontzettend goed.
27 september 2018
aankoop van een ander huis in oktober 2018

"Top adviesbureau"

10
In verband met aankoop van een nieuw huis zijn we bij dit kantoor voor advies gekomen. Werkelijk in één woord ...Geweldig ! Super advies en ze doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. We hadden ons geen beter kantoor kunnen wensen. de adviseurs zijn zeer deskundig, meedenkend en super klantvriendelijk. Zeer professioneel in denken en doen ! En niet te vergeten, voor een ongekend concurrerende prijs. Dank voor het geweldige werk wat jullie gedaan hebben voor ons ! Voor een ieder die echt goed advies en een adviseur zoekt die er helemaal voor gaat.......stop met zoeken en bel dit kantoor !
12345678917volgende

Details

KvK-nummer
34093683
AFM-nummer
12002319
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 22:00
Dinsdag*
09:00 - 22:00
Woensdag*
09:00 - 22:00
Donderdag*
09:00 - 22:00
Vrijdag*
09:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Arthur Abbink
Arthur Abbink
Hypotheekadviseur Joyce Admiraal
Joyce Admiraal
Hypotheekadviseur Erica  van  Blokland
Erica van Blokland
Hypotheekadviseur Hellen Caïro
Hellen Caïro
Hypotheekadviseur Naomi Heinis
Naomi Heinis
Hypotheekadviseur Wulfer van  Kooten
Wulfer van Kooten
Hypotheekadviseur Anneke Verbeek
Anneke Verbeek

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
35 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.145,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 295,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Hypotheekadvies en bemiddeling vanaf € 995. Zie voor de bezoekadressen onze website www.abbink-adviesgroep.nl
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: