Details hypotheekadviseur

Middenweg 195a
1701GA Heerhugowaard
Telefoonnummer HypotheekNet
088-4976300
HypotheekNet kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.725 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 16 waarnemingen: 12 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

75% beveelt HypotheekNet aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

12 reviews voor HypotheekNet

Gesorteerd op
22 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Titel waarvan?"

9
Prima, terzake kundig en vriendelijk. Ook de collega’s verdienen dezelfde benaming.
7 februari 2016
aankoop van een ander huis in december 2015

"Zeer goede snelle service, mensen mens op en top!"

10
Wij moesten op zeer korte termijn onze hypotheek rond hebben. De adviseur heeft er alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen. Veel tijd gestoken in het zoeken naar die ene hypotheek die voor ons de juiste was. We zijn erg tevreden over hoe het allemaal is verlopen en raden ieder ander aan om via de adviseur de hypotheek te laten verzorgen. We hebben het in voorgaande gevallen wel anders meegemaakt. Top adviseur!
20 januari 2016
aankoop van een ander huis in december 2015

"Duidelijk en helder advies. Uitstekende adviseur."

9
In contact gekomen met dit kantoor via verkopend makelaar en na een vrijblijvend gesprek de financiën doorgesproken voor de aankoop van onze nieuwe woning. Prettige gesprek en deskundig advies in combinatie met bereikbaarheid voor vragen, ook buiten werktijd. Daarom ook opdracht gegeven voor het regelen van de benodigde financiering.
16 juni 2012
aankoop van een ander huis in juni 2012

"helder, duidelijk, nuchter, en reëel advies"

10
In contact gekomen met dit kantoor via verkopend makelaar en na een vrijblijvend gesprek de financien doorgesproken voor de aankoop van onze nieuwe woning. Prettige gesprek en deskundig advies in combinatie met bereikbaarheid voor vragen, ook buiten werktijd. Daarom ook opdracht gegeven voor het regelen van de benodigde financiering.
20 december 2011
aankoop van een ander huis in november 2011

"prima en snel advies"

7
snel en goed advies gekregen, al kun je volgens mij zoiets pas na jaren echt beoordelen. we hebben wel eerder advies gehad in het verleden en kregen toen een woekerpolis in onze mik'.
3 december 2011
aankoop van een eerste huis in augustus 2010

"Duidelijk, niet opdringerig en goed advies"

7
In tegenstelling tot bijv. ******, waar we ook voor advies zijn geweest, werd hier echt advies gegeven. Niet alleen “Wat wil je lenen?” en “Hoeveel wil je aflossen?”.
1 december 2011
aankoop van een eerste huis in mei 2011

"Prima advies"

9
Wij kunnen het kantoor aanbevelen omdat ze ons bij alles een ondersteuning hebben gegeven. zoals het zoeken van de juiste bank en verzekeringen etc.
25 juli 2011
aankoop van een eerste huis in april 2011

"Goede service"

8
Het is fijn dat iemand met je meedenkt, dingen voorrekent, en je op de hoogte houdt als er zich veranderingen voordoen. Het advies was helder en de afhandeling prima.
16 mei 2011
aankoop van een ander huis in april 2010

"We zijn heel goed en professioneel geholpen."

8
We konden met al onze vragen bij ***** terecht. ***** is altijd heel snel met reageren, dat werkt heel fijn, zeker als het om zaken gaat waar je zelf niet elke dag mee werkt en er onduidelijkheid is. We hebben altijd prima advies gekregen!
5 mei 2011
aankoop van een eerste huis in januari 2011

"Duidelijk advies plus. Uitstekende begeleiding"

9
Geen eigen belang en alle hypotheek opties goed doorgenomen. Had goede kennis van de actuele stand van zaken mbt Rente en aanbiedingen van de aanbieders. Dit gaf een vertrouwd gevoel. Tevens was de begeleiding tijdens het totale proces van oriënterend gesprek tot tekenen bij de notaris heel goed verzorgd. Alle vragen konden direct gesteld worden en had binnen enkele uren of dezelfde dag nog een reactie. Beter kon het niet.
12volgende

Details

KvK-nummer
35030979
AFM-nummer
12008346
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:30 - 17:30
Dinsdag*
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. T. Borgart
Dhr. T. Borgart

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
20 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
24 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 1.750,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.500,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

€ 225,-
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: