Details hypotheekadviseur

J. Westerdijk Erf 43
1705NK Heerhugowaard
Telefoonnummer Wals Hypotheek Service
072-5724003
Wals Hypotheek Service kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
Onbekend

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 12 waarnemingen: 8 reviews en 4 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (4 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt Wals Hypotheek Service aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

8 reviews voor Wals Hypotheek Service

Gesorteerd op
28 april 2011
aankoop van een ander huis in november 2010

"Helder en goed"

9
Duidelijke uitleg. Ik ben gegaan voor de execution only variant. Hypotheekadviseur doet zijn uiterste best om de klant ter wille te zijn en de boel snel en goed af te handelen. Ook vragen worden duidelijk beantwoord. Al met al erg tevreden.
6 januari 2011
aankoop van een eerste huis in november 2010

"Heel goed advies."

10
De Hypotheek adviseur legt alles duidelijk uit en neemt er alle tijd voor. Wat handig is , is dat hij alle uitleg en gegevens naar je toe mailt.
2 november 2010
aankoop van een eerste huis in oktober 2010

"lekker duidelijk"

10
duidelijke jip en janneke taal en dat is wel net zo prettig als je er zelf nog nooit mee te maken hebt gehad.
10 september 2010
aankoop van een eerste huis in april 2010

"Klantvriendelijk, geduldig, zorgzaam, uitgebreid."

8
Wij kunnen Wals Hypotheek Service aanraden, omdat Dhr. ******* echt de tijd voor je neemt. Ook al snap je niks van alle ingewikkelde theorien wat betreft hypotheken, Dhr ******** neemt de tijd om alles nog een keer uit te leggen en is daar erg geduldig en zorgzaam in. Hij is eerlijk en zegt precies waar je aan toe bent, ook al betekent dit dat het beter is bepaalde dingen niet te doen.
31 juli 2010
aankoop van een eerste huis in november 2007

"Goed advies, geduldig, retourprovisie"

10
Doordat tarieven vast staan, er werd gewerkt met 'retourprovisie', kregen we een eerlijk advies met duidelijke, totale kosten, i.p.v. dat een bank met hogere provisie werd aangeraden! Jaarlijks krijgen we nog een bedrag provisie retour bovendien; ideaal toch? Aanvankelijk leek het logischer een adviseur uit onze omgeving te kiezen, maar waarom. Contact per telefoon en e-mail is zeker zo handig.
23 juli 2010
oversluiten van de hypotheek in mei 2008

"Betrouwbaar, goed advies, eerlijk, doorzetter."

9
Mijn hypotheekadviseur heeft heel veel voor mij betekent, het was moeilijk om een hypotheek te krijgen. Maar hij is net zolang doorgegaan om het voor elkaar te krijgen. Staat altijd voor je klaar. En de samenwerking heb ik als plezierig mogen ervaren. Geduldig, goede uitleg en eerlijk wat je tegenwoordig niet veel meer meemaak.
9 juli 2010
aankoop van een eerste huis in juni 2009

"Duidelijk, overzichtelijk en eerlijk."

10
We hebben een werkelijk onafhankelijk advies gekregen, waarbij dhr ****** uiterst transparant was in de keuze mogelijkheden en de gevolgen. Liet heel duidelijk zien op welke wijze er geld wordt verdient aan de verkoop van hypotheken; wat een heel duidelijk overzicht geeft. Zowel mijn vrouw als ik zelf menen zelf een keus te hebben gemaakt met behulp van zijn uitleg betreffende hypotheken. Ik zou ********* aan iedereen willen aanbevelen. Ik vind het niet erg als iets geld kost, maar laat in ieder geval duidelijk zien wat en waarvoor ik betaal. Dankzij zijn service heeft hij zijn eigen honorarium meer dan opgebracht
2 juni 2009
oversluiten van de hypotheek in maart 2008

"Integer advies, deel provisie terug naar klant"

10
Deze adviseur is niet uit op zelfverrijking, maar geeft een integer, op maat gesneden en zeer duidelijk advies. Hij staat bij wijze van spreken dag en nacht voor je klaar. Omdat het werk voor een hoge hypotheek vrijwel gelijk is aan dat voor een lage.

Details

KvK-nummer
37129299
AFM-nummer
12016504

Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. E.P. Walsweer
Dhr. E.P. Walsweer

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Onbekend
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: