Details hypotheekadviseur

Westerweg 50
1852AK Heiloo
Telefoonnummer De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
0615553813
De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 2.000 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 9,2. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 25 waarnemingen: 24 reviews en 1 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend 

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

(1 kwaliteitscheck)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 21:00
Dinsdag*
08:00 - 21:00
Woensdag*
08:00 - 21:00
Donderdag*
08:00 - 21:00
Vrijdag*
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

100% beveelt De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
10,0 (1 review)
Verhogen
10,0 (1 review)
Overig
– (0 reviews)

24 reviews voor De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo

Gesorteerd op
27 november 2019
aankoop van een ander huis in augustus 2019

"Hypotheekadvies"

10
Prima ervaring hypotheekadviseur. Hij kijkt goed naar je wensen en je persoonlijke omstandigheden. Geeft een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en daarbij ook de financiële impact op de langere termijn in belasting technische zin. De hypotheek was in een recordtijd geleverd en denkt ook goed met je mee. Ik ga in de toekomst zeker gebruik maken van zijn kennis en ervaring op financieel gebied als een soort saniycheck immers de wetgeving en belastingwetten wijzigen.
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Hartelijk dank Ilse voor je review. Wat ging dit snel! Ik wens je heel veel plezier toe in je nieuwe woning, superleuk dat je zo'n mooie plek hebt gevonden. Bedankt voor je vertrouwen en de fijne samenwerking. Leuk dat je het zo prettig hebt ervaren dat ik de regie in handen had.We spreken elkaar snel weer. Marco
4 november 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"persoonlijk en betrokken"

10
De adviseur is een ontzettend betrokken adviseur. Hij luisterde heel goed naar mijn wensen en legde alles met veel geduld uit. Hij liet mij de keuzes maken waarbij hij duidelijk uitlegde wat het verschil was tussen de mogelijkheden. Het contact was persoonlijk, ik kon alles vragen en op elk moment, en hij vroeg telkens naar mij en hoe alles er voor stond met de stappen die ik moest ondernemen. Ook stappen die voor hem niet van belang waren maar voor mij wel, om te checken of ik alles had geregeld. Hij deed ook zijn best om vragen te beantwoorden die niet precies in zijn vakgebied hoorden, of mij dan ieder geval te verwijzen naar waar ik meer informatie kon vinden. Ik ben ontzettend dankbaar en tevreden over zijn hulp.
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Dank voor je mooie review. Het was erg leuk om je te mogen begeleiden in het proces van de hypotheek. Fijn om te lezen dat je het zo prettig en positief ervaren hebt. Geniet van je mooie nieuwe woning, hartelijk dank voor je vertrouwen en de leuke samenwerking. Marco
20 september 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Uitsktende begeleiding!"

10
In het voorjaar van 2019 kwamen wij via via in contact met deze adviseur: goede referenties, betrokken, nauwkeurig. Dit heeft de adviseur in alle opzichten waargemaakt. We hadden best een complexe puzzel op te lossen met verkoop en aankoop van meerdere huizen. Hij nam ruim de tijd om alles goed aan ons uit te leggen en hield gedurende het hele proces vinger aan de pols bij geldverstrekker. We kregen echt het gevoel dat hij begaan was met onze zaak, die hij uitermate vakkundig benaderde. Door de vasthoudendheid van de adviseur hebben we uiteindelijk voor elkaar gekregen wat we wilden, en we zijn superblij met het resultaat. Nog steeds hebben we contact met deze adviseur over enkele financiële zaken, tot grote tevredenheid. We bevel hem dan ook zeer aan, mocht u iemand zoeken voor de financiële ondersteuning bij aan- of verkoop van uw huis.
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Eelco, hartelijk dank voor deze mooie review. Een mooie puzzel met een super eindresultaat, mede door jullie snelle handelen.Superleuk om met en voor jullie aan de slag te mogen en jullie plannen te mogen realiseren. Veel geluk en dank voor jullie vertrouwen! Marco
15 juli 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"zeer tevreden, betrouwbaar, betrokken."

10
wij zijn zeer tevreden met het werk wat de adviseur voor ons heeft gedaan. Hij is zeer betrokken en altijd vriendelijk. Hij kon ons ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uitleggen, maakte de opties die we hadden goed inzichtelijk en hield daarbij altijd rekening met onze wensen. Wij wilde geen lening bij een bank of verzekeraar die slechte investeringen doen en toch niet de duurste lening. De adviseur kon ons hierbij goed helpen was goed bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Het gaf ons een gevoel van vertrouwen en rust in een hele spannende tijd.
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Marieke en Ruben, dank voor jullie review! Leuk om met jullie samen een mooi, duurzaam en zeer betaalbaar alternatief gevonden te hebben wat paste binnen jullie wensen en eisen. Succes met de verbouwing! Nogmaals dank voor jullie review en natuurlijk jullie vertrouwen, leuk om met jullie te mogen samenwerken, groet, Marco
29 mei 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Snel en behulpzaam"

10
De advisuer heeft ons geholpen met de aanvraag van de hypotheek van ons eerste huis. Hij was bereid naar ons toe te komen in de avond voor de eerste kennismaking. Snelle reacties op mail, appjes en belletjes. Het uiteindelijk advies was op maat, passend en kon op elk onderdeel aangepast worden. Wij zijn enorm serieus genomen, dat voelt heel fijn. Hij kende ons dossier zeer goed en zorgde dat de aanvraag zo goed en snel als mogelijk gerealiseerd was. Fijne, persoonlijke samenwerking!
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Hartelijk dank voor jullie vertrouwen, leuk om met jullie te mogen samenwerken. Heel veel succes en plezier tijdens de bouwperiode. Marco.
22 april 2019
oversluiten van de hypotheek in februari 2019

"Uitstekende kennis en service "

9
De adviseur van Groene hypotheekadviseurs is een aardige, gedreven adviseur die met passie werkt en zorgt dat je het juiste product krijgt. Voor een vast bedrag krijg je feitelijk iemand die ervoor zorgt dat het gewoon voor je geregeld wordt. Geeft een vertrouwd gevoel, goede uitleg en snel antwoord. Niet naar zo'n groot kantoor met gladde adviseurs gaan maar gewoon eens vrijblijvend met de adviseur gaan praten. Dan merk je gelijk wat ik bedoel. Succes!
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Hartelijk dank voor deze mooie review, fijn om terug te lezen dat de dienstverlening is zoals hij bedoeld is. Dank voor je vertrouwen, Marco
17 maart 2019
aankoop van een eerste huis in januari 2019

"Zeer kundige, gedreven en integere vakman"

10
De adviseur van De Groene Hypotheekadviseurs heeft ons geweldig goed geholpen. Wij hebben inmiddels onze eerste woning gekocht. Gezien het feit dat dit onze eerste koopwoning was, hadden wij continu vragen over het gehele traject. Wij konden dan ook op ieder moment van de dag bellen/appen (wat enorm fijn was). Het is voor ons een fijne en leerzame ervaring geweest om te hebben mogen werken met zo’n gedreven integere vakman. Marco is buiten zeer kundig ook een zeer aimabel persoon!
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Rishwen, nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Dank voor jullie mooie woorden. Heel veel plezier gewenst in jullie nieuwe woning! Leuk om dit met jullie voor elkaar gekregen te hebben! Marco
28 februari 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"Zeer goed advies"

10
De adviseur is een prettige persoonlijkheid, in de periode januari t/m februari heeft hij ons van zeer goede adviezen voorzien om te komen tot een oversluiting van onze hypotheek. Duidelijk, in begrijpende taal. Bij vragen van onze kant was de reactietijd zeer kort. Er waren enige hobbels, bank, notaris, maar de adviseur ging deze spontaan te lijf of gaf ons aan hoe e.e.a op te lossen was. Het hele traject voelde goed, vertrouwd, oprecht. De adviseur is een echte meedenker.
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Hartelijk dank voor jullie review! Ontzettend leuk om voor jullie een mooi passend advies te kunnen geven en het oversluiten te mogen begeleiden! Dank voor de snelle actie vanuit jullie. Marco Kempenk, De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
30 januari 2019
aankoop van een ander huis in juli 2018

"Helder, zorgvuldig en accuraat, zeer tevreden"

10
De adviseur heeft ons geholpen met de hypotheek en overbruggingskrediet voor ons nieuwe huis. Wij zijn ontzettend blij dat we hier terecht zijn gekomen, hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daar een passende groene financiële oplossing voor gevonden. Hij heeft ons in het hele traject uitstekend begeleid en geholpen. Helder in de communicatie, zeer zorgvuldig, snel in het reageren op vragen, we hadden echt het gevoel dat onze financiële zaken in handen van een vakman waren. Een ontzettend fijn gevoel in een periode waarin je veel aan je hoofd hebt. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Wat een super mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie mijn dienstverlening zo waarderen. Heel veel plezier met jullie nieuwe woning. Dank voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking.
16 december 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Bedreven, enthousiaste en zorgvuldige adviseur"

10
De adviseur heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Hij is erg bedreven, enthousiast, behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Dit helpt heel erg om je bij de les te houden als het gaat om iets ingewikkelds als het afsluiten van je hypotheek. Hij geeft je daarin het vertrouwen dat het allemaal goed komt!
Reactie van De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo
Leuk om voor jullie aan de slag te mogen. Ik wens jullie heel veel plezier in jullie nieuwe woning! Dank voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking. Marco
123volgende

Details

KvK-nummer
66735351
AFM-nummer
12002714
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
08:00 - 21:00
Dinsdag*
08:00 - 21:00
Woensdag*
08:00 - 21:00
Donderdag*
08:00 - 21:00
Vrijdag*
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Marco Kempenk
Marco Kempenk

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 1.000.000,-
€ 2.000,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 66,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Het tarief is een full service tarief voor advies, bemiddeling inclusief het in orde maken van een eventueel benodigde overlijdensrisicoverzekering. Tevens hoort bij deze full service dienstverlening het selecteren van een taxateur en notaris, uiteraard bent u zelf vrij hierin een eigen keuze te maken. Ons advies is een objectief advies, met andere woorden wij vergelijken uit een groot aantal geldverstrekkers en ook mbt verzekeringsproducten vergelijken wij een groot aantal geldverstrekkers. Wilt u meer weten over een duurzame invulling van uw hypotheek dan bent u bij De Groene Hypotheekadviseurs Heiloo aan het juiste adres voor onafhankelijk advies.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: