Details hypotheekadviseur

Voorstraat 46
3231BJ Brielle
Telefoonnummer Van der Velden Financieel Advies
0181763590
Van der Velden Financieel Advies kantoorfoto
Klantcijfer: 7,6

Samenvatting

Prijs
€ 2.725 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,6. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 48 waarnemingen: 33 reviews en 15 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,6
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (15 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

94% beveelt Van der Velden Financieel Advies aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

33 reviews voor Van der Velden Financieel Advies

Gesorteerd op
11 november 2013
aankoop van een eerste huis in september 2013

"Deskundig en vriendelijk"

9
Zeer deskundig advies. De adviseur denkt mee, is geïnteresseerd en komt met goede ideeën en adviezen. Prettige en ontspannen sfeer tijdens alle gesprekken. Bij de banken werd ik als starter niet serieus genomen en bij Smit wel.
23 oktober 2013
aankoop van een ander huis in december 2012

"Zeer kundig advies en je wordt goed geholpen"

10
Ik zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen. Zeker als ondernemer, wat vaak erg lastig is, wordt je zeer adequate geholpen
7 oktober 2013
aankoop van een ander huis in september 2013

"Goed en helder advies"

8
Ik kan je dit kantoor aanbevelen omdat je naast een zeer vriendelijke ontvangst je een snel helder en deskundig advies op maat krijgt. Als er nog vragen waren kon ik altijd binnenlopen of bellen en mijn vragen werden ook gelijk beantwoord.
25 september 2013
verhogen van de hypotheek in februari 2013

"Zeer deskundig, persoonlijk en snel advies"

10
Dit kantoor heeft ons fantastisch met vooral eindeloos geduld geholpen met advies over een nieuwe hypotheek. Eindelijk heb ik de hypotheek die ik vertrouw en waarvan ik weet waar ik aan toe ben!! Ook als je niet in de buurt woont zou ik zeker een stukje verder rijden voor dit kantoor!
5 augustus 2013
aankoop van een eerste huis in december 2012

"Prima advies en begeleiding"

9
**** maakte haar woorden waar: "Komt goed". En waren er hobbels dan zorgde zij dat het toch geregeld werd. Fijn om op te vertrouwen.
9 juli 2013
aankoop van een eerste huis in oktober 2012

"Heldere uitleg, goed advies"

9
Aangezien dit onze eerste ervaring is met een hypotheekadviseur is het moeilijk vergelijken. Wij vinden dat we een goede, heldere uitleg over de verschillende mogelijkheden hebben gehad. Er is ons een hoop werk en zorgen uit handen genomen.
4 juli 2013
aankoop van een eerste huis in juni 2013

"Fijne samenwerking met een geweldig eindresultaat!"

8
Het was fijn om samen te werken met een professionele hypotheekadviseur, die me van alle vorderingen en tegenslagen op de hoogte hield. Ook was geen vraag te veel om te beantwoorden. Ook heeft ze haar uiterste best gedaan, samen met haar collega´s om voor mij (wat op een gegeven moment bijna onmogelijk leek te worden) een hypotheek met een lage rente rond kunnen krijgen. Niks meer dan lof over deze hypotheekadviseur, zonder haar was het nooit gelukt!
3 juli 2013
aankoop van een eerste huis in september 2012

"Persoonlijk en vriendelijk"

8
Na een relatiebreuk moest ik zeer plots op zoek naar een koop woning. Zonder enige ervaring of kennis kwam ik in contact met dit kantoor. Waar ik vriendelijk en vol begrip werd ontvangen. Gezien de situatie heeft het kantoor zeer veel van mijn zorgen overgenomen. Hierbij hielp het personeel mij altijd zeer vriendelijk en behulpzaam ook terwijl sommige van mij vragen niet onder hun zorg vielen heeft dit kantoor mij in alles bijgestaan waardoor ik zorgeloos mijn nieuwe huis kon betreden... Een zeer aan te raden kantoor...
2 juli 2013
aankoop van een eerste huis in februari 2013

" Kennis, persoonlijk, pro-actief, denkt mee"

10
Na 1e telefoongesprek kon ik de volgende dag direct langskomen voor een eerste advies **** was mijn adviseur. Zeer vriendelijk geholpen met een persoonlijke benadering. Bij dit kantoor wordt nog meegedacht met de klant en voel je je geen nummer. Ook de andere medewerkers zijn allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk. Zoek je een betrouwbare hypotheekadviseur dan zou ik zeker eens langs dit kantoor gaan.
9 juni 2013
aankoop van een eerste huis in mei 2013

"uitstekend advies"

10
Wij hebben ons eerste huis gekocht en zijn onervaren op dit gebied. Dit kantoor heeft ons erg goed begeleid en advies gegeven. Als je hypotheekadvies nodig hebt, kan ik dit kantoor van harte aanbevelen.
1234volgende

Details

KvK-nummer
24449893
AFM-nummer
12018340
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 17:00
Dinsdag*
09:00 - 17:00
Woensdag*
09:00 - 17:00
Donderdag*
09:00 - 17:00
Vrijdag*
09:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
15 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
24 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.725,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

€ 180,-

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: