Details hypotheekadviseur

Mathenesserweg 92B
3026HG Rotterdam
Telefoonnummer Adviesburo De Vries
010-4155300
Adviesburo De Vries kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 1.195 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 72 waarnemingen: 64 reviews en 8 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (8 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
11:00 - 16:00
Dinsdag*
11:00 - 18:30
Woensdag*
11:00 - 18:30
Donderdag*
11:00 - 18:30
Vrijdag*
11:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

98% beveelt Adviesburo De Vries aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig
– (0 reviews)

64 reviews voor Adviesburo De Vries

Gesorteerd op
26 september 2018
aankoop van een ander huis in september 2018

"Straight forward service"

10
Dit was de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van de service van adviesburo de Vries, net zo als de vorige keer zijn wij zeer te spreken over de service. De adviseur heeft ons veel werk uit handen genomen. Hij gaat zeer snel en accuraat te werk en heeft altijd tijd voor je. Daarnaast zit hij bovenop de terugkoppeling van de verschillende instanties. Wij zouden iedereen hun service willen aanbevelen.
2 augustus 2018
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Zeer goed hypotheekadvies en alles geregeld"

10
Ik geef u mijn eerlijk review betreft www.010hypotheken.nl een onderdeel van belastingadvies www.adviesburoaaddevries.nl. Deze heren hebben mij constant een ontspannen gevoel gegeven door hun eerlijkheid en directheid. Ik kon ze via mail, app of telefonisch zeer goed bereiken. De adviseur ging heerlijk op vakantie en een andere adviseur nam het stokje over. Meestal levert dit soort overdrachten probleempjes op, maar in dit geval zeker niet, we gingen gewoon verder en heb niets gemerkt van een overdracht en dat vond ik prettig. Ik hoefde niks opnieuw uit te leggen. De adviseurs hebben ons goed geholpen om onze hypotheek geregeld te krijgen. Het is inmiddels officieel en gaan wij zelf bouwen op een prachtige locatie. Ik beveel ze aan. Check hun website---> http://010hypotheken.nl/<--- P.S. ook voor belastingadvies en aangiftes.
18 december 2017
aankoop van een eerste huis in november 2017

"Snel, duidelijk en eerlijk advies"

9
Mijn eerste hypotheek afgesloten via Adviesburo de Vries. Hele prettige en snelle samenwerking. Niets was te veel en zaten gelijk overal achteraan. Zeker een aanrader voor ieder ander! Dankzij ***** is het toch nog allemaal gelukt voor het nieuwe jaar. Nogmaals enorm bedankt.
14 april 2017
aankoop van een eerste huis in december 2016

"Aanrader! Duidelijke uitleg, snelle reacties! "

9
Heel erg tevreden en blij met Hypotheekadviseur *****. Hij reageert snel zowel telefonisch als per e-mail en legt zaken duidelijk uit.
17 maart 2017
aankoop van een eerste huis in oktober 2016

"Nuchter, klantvriendelijk en voordelig advies!"

9
Ik heb het contact met Adviesburo De Vries als bijzonder prettig ervaren: - Een nuchtere houding, ook geen fancy kantoor maar gewoon doelmatig. - Zeer klantvriendelijk, ik droeg aan andere hypotheekverstrekker aan, De adviseur heeft vrijblijvend de voorwaarden en regels van deze aanbieder uitgezocht. - Heldere uitleg over het hoe het proces in zijn werk zou gaan.
12 februari 2017
aankoop van een eerste huis in januari 2017

"Helder, overzichtelijk en aantrekkelijke prijs"

10
Vanaf het begin van het proces tot aan het eind, zijn wij goed begeleid en duidelijk geïnformeerd over de hypotheek, lasten en kosten en alle bijbehorende zaken. Vriendelijk en open ontvangen en alle vragen die wij hadden werden goed en duidelijk beantwoord. Kortom, alles wat je mag verwachten van een hypotheekadviseur. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.
14 oktober 2016
aankoop van een ander huis in september 2016

"Zeer duidelijk, geduldig en behulpzaam"

9
Ik heb deze bureau benaderd tijdens het zoeken naar nieuw hypotheek bij aankoop van nieuwe huis. Ik heb voor het eerst een heldere uitleg gekregen over hypotheken en verzekeringen. De adviseur was heel behulpzaam met alle vragen die ik stelde, altijd bereikbaar en heel erg duidelijk.
11 april 2016
aankoop van een ander huis in februari 2016

"Persoonlijk, snel, goed advies"

10
Voor de aankoop van onze nieuwbouwwoning zijn we voor de aanvraag van onze hypotheek terecht gekomen bij Adviesbureau de Vries. De adviseur heeft ons tijdens de hypotheekaanvraag geadviseerd en begeleid. Wij hebben zijn vakkundige advies en persoonlijk benadering erg gewaardeerd. Bedankt *****!!!!!
18 januari 2016
aankoop van een eerste huis in juli 2015

"Betrouwbare adviseur, heldere uitleg."

10
Mocht je op zoek zijn naar een betrouwbare adviseur die de tijd voor je neemt en alles rustig en duidelijk uitlegt, dan zou ik zeker adviesburo Aad de Vries aanbevelen. Wij hadden een adviseur welke een zeer rustige en duidelijke gang van zaken hanteert wat vooral voor de starters onder ons heel fijn is. Een echte aanrader.
3 november 2015
aankoop van een eerste huis in oktober 2015

"Snelle communicatie, geen fratsen, eerlijke prijs"

10
Ook wij in eerste instantie vanwege de prijs bij 'De Vries' terecht gekomen. Alle positieve beoordelingen zijn gewoon terecht. Aangename mensen die alles goed en rustig uitleggen. Vragen kan je altijd (achteraf) nog stellen. Goed concept!
1234567volgende

Details

KvK-nummer
24265342
AFM-nummer
12009376
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
11:00 - 16:00
Dinsdag*
11:00 - 18:30
Woensdag*
11:00 - 18:30
Donderdag*
11:00 - 18:30
Vrijdag*
11:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. M. Hage
Dhr. M. Hage
Hypotheekadviseur Dhr. A.A. de Vries
Dhr. A.A. de Vries
Hypotheekadviseur Dhr. S. van de Wijngaart
Dhr. S. van de Wijngaart

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 1.195,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: