Details hypotheekadviseur

Crooswijksesingel 50m
3034CJ Rotterdam
Telefoonnummer Poelhekke(.nl) Financiele Planning
010-4850433
Poelhekke(.nl) Financiele Planning kantoorfoto
Klantcijfer: 8,1

Samenvatting

Prijs
€ 2.250 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.

Prijs gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').

Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 141 waarnemingen: 96 reviews en 45 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,1
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,0 (45 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 19:00
Dinsdag*
09:00 - 19:00
Woensdag*
09:00 - 19:00
Donderdag*
09:00 - 19:00
Vrijdag*
09:00 - 19:00
Zaterdag*
09:00 - 19:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

99% beveelt Poelhekke(.nl) Financiele Planning aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
Verhogen
– (0 reviews)
Overig

96 reviews voor Poelhekke(.nl) Financiele Planning

Gesorteerd op
5 maart 2019
aankoop van een ander huis in januari 2019

"Super!"

10
Via een bekende zijn wij bij de adviseur terecht gekomen. Voor deze introductie ben ik hem erg dankbaar want PB heeft bijzonder goed werk geleverd. Hij is duidelijk, werkt hard en begeleidt het proces van A tot Z. Staat open voor kritiek en volgt de wensen van de klant. Van harte aan te bevelen!
15 augustus 2017
aankoop van een ander huis in juli 2017

"Top adviseur die maatwerk levert"

10
***** is een zeer prettige adviseur. Hij neemt de tijd voor je, legt alles goed uit en geeft goed inzicht in de verschillende opties die er zijn. Hij werkt heel snel en is altijd goed bereikbaar zodat je altijd met je vragen terecht kunt. Doordat ik met wat bijzondere constructies te maken had ben ik blij dat***** mij hier doorheen heeft geloosd, ik zou hem dan ook zeker aanraden als je op zoekt bent naar een goede persoonlijke adviseur!!
20 april 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Zeer deskundig, echte aanrader"

10
***** heeft ons geholpen met een op het oog onmogelijke case. ***** zag dit echter als een uitdaging en door het prettige contact, erin te blijven geloven en groot doorzettingsvermogen is het nog gelukt ook. Daarnaast altijd fijn contact gehad en van alles op de hoogte gehouden. Wij raden ***** van harte aan.
12 april 2017
aankoop van een ander huis in april 2016

"Zeer goed geholpen"

10
Aan iedereen aan te bevelen! Duidelijke uitleg in complexe situatie als ondernemer. Ook na meerdere afwijzingen volhardend en uiteindelijk marktconform voor elkaar gekregen.
31 maart 2017
aankoop van een eerste huis in juni 2016

"Helder verhaal, ruimte voor eigen inbreng"

10
Door persoonlijke aandacht was er ruimte om mijn eigen inbreng te bespreken. Tegen de verwachting in hebben we in een zeer korte tijd de juiste hypotheek voor elkaar weten te krijgen.
1 december 2016
aankoop van een ander huis in oktober 2016

"Uitstekende begeleiding begrijpelijk advies"

10
De adviseur heeft zich heel goed verdiept in ons hypotheekverleden en leeft zich goed in in onze privé situatie. Hij is heel goed in staat gebleken om dit te verbinden met advies voor onze nieuwe hypotheek. We zijn erg goed geholpen en blij met het resultaat. En we begrijpen het ook!
17 maart 2016
aankoop van een ander huis in december 2015

"Geweldig!"

9
Bij het kopen van een huis komt veel kijken. De adviseur heeft de financiering perfect geregeld. Hij zit vol goede adviezen, denkt met je mee en zorgt ervoor dat je geen onverantwoordelijke financiering aangaat. Ook is hij, belangrijk voor ons, altijd bereikbaar en wimpelt je dan niet af, maar zorgt voor een duidelijk en helder antwoord. Verder is de zorg na het afsluiten van de hypotheek uitstekend!
14 februari 2016
aankoop van een ander huis in oktober 2015

"Persoonlijk, deskundig en snel"

9
De adviseur is een adviseur die snapt dat hij bestaat bij dankzij tevreden klanten. Hij is geïnteresseerd, vraagt door om de situatie te snappen en geeft deskundig advies. De communicatie is persoonlijk en hij reageert snel. En hij zat de bank achter de broek om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Ook na de verhuizing konden we nog bij hem terecht met vragen over overlijdensrisicoverzekering en arbeidsongeschiktheidsverekering, zonder dat de meter direct ging lopen. En hij gaf daarbij eerlijk aan dat we in ons specifieke geval de verzekering beter niet via hem konden afsluiten. Kortom: we zijn erg tevreden en kunnen de adviseur van harte aanbevelen.
11 februari 2016
aankoop van een ander huis in februari 2015

"Uitstekend advies, gedegen kennis van regels."

9
Wij hebben naast hypotheek een breder advies gekregen m.b.t. financiële planning, pensioenen en verzekeringen. Allen zeer goed.
8 januari 2016
aankoop van een eerste huis in juli 2015

"Zeer gedegen advies"

10
Ik kan Poelhekke zeer aanbevelen. Voor mij als zelfstandige was het een spannende stap om een woning te kopen. Door Poelhekke, heb ik deze stap vol vertrouwen genomen. We hebben verschillende financiële scenario's samen uitgewerkt. Ik keek op tegen het aankoopproces, maar door het gedegen advies en steeds heldere en snelle communicatie, is de financiering enorm snel rond gekomen en is het hele aankoopproces soepel verlopen. Ook voor advies voor andere financiële zaken ga ik naar Poelhekke.
12345678910volgende

Details

KvK-nummer
24419910
AFM-nummer
12017203
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 19:00
Dinsdag*
09:00 - 19:00
Woensdag*
09:00 - 19:00
Donderdag*
09:00 - 19:00
Vrijdag*
09:00 - 19:00
Zaterdag*
09:00 - 19:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. P.E. Poelhekke Ffp
Dhr. P.E. Poelhekke Ffp

Prijzen

Deze prijzen zijn door Independer gecontroleerd
Independer heeft deze prijzen gecontroleerd aan de hand van het Dienstverleningsdocument (zie 'Kantoorgegevens').
.

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Verhoging hypotheek
€ 500,-
Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.250,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
Vast bedrag is een starttarief. Tarief is gekoppeld aan fiscale en juridische complexiteit van de aanvraag. Tarief incl alle benodigde verzekeringen (AOV, ORV) vrij van provisie.
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: