Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 213 waarnemingen: 183 reviews en 30 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,7 (30 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

183 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
20 september 2019nieuw!
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Zeer goed geholpen"

9
Zeer goed geholpen met alles, super snel geregeld. Alles lekker online. Hoefde niet hier en daar te gaan. Top
19 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Duidelijk advies en snel geregeld"

10
Uitstekend advies voor een uitstekende prijs. De adviseur werkt snel en de hypotheek was dan ook snel geregeld. Het was ook fijn dat we 's avonds via de webcam konden afspreken, i.p.v. vrij te moeten nemen om naar een kantoor toe te gaan. Wij kunnen dit kantoor iedereen aanbevelen en zijn uiterst tevreden. Nogmaals bedankt!
11 augustus 2019
aankoop van een eerste huis in september 2018

"Onvriendelijk ondeskundig en respectloos"

0
Erg onprofessioneel en onvriendelijk. Beweerde dat dingen onmogelijk waren. Na hem er vervolgens op te wijzen dat in de voorwaarden stond dat dit geen probleem was ons belachelijk maken en zeggen dat “als we het zoveel beter wisten moesten we maar naar iemand anders gaan”. (Bleek hier inderdaad geen probleem te zijn). Verder Erg chaotisch en onduidelijk in communicatie. Sommige documenten tot wel 3 x aangeleverd en vervolgens was hij geïrriteerd dat we het niet hadden aangeleverd. Kortom... laagste prijs is lang niet alles. Het is een grote beslissing en ik zou hier zeker wat extra geld in stoppen voor goed advies
Reactie van Somers-Hypotheken
Vervelend dat jullie dit zo ervaren hebben.In 2016 heb ik naar jullie tevredenheid de hypotheek voor jullie afgesloten. Jullie hebben begin van 2019 via mail met me contact opgenomen (dus niet september 2018) om te kijken wat de mogelijkheden waren i.v.m. relatie beëindiging.Daarna hebben we elkaar 5-10 minuten kort telefonisch gesproken. Ik heb toen een snelle NHG toets gedaan voor jullie. Met die gegevens twijfelde ik of het wel ging lukken om de hypotheek op één naam te krijgen. Ik heb jullie toen de mogelijkheid gegeven om € 399 advies kosten te betalen om het me uit te laten zoeken. Het dossier was maatwerk en NHG beheer en de bank moet hier dan over beslissen om de normen ruimer te nemen dan een standaard dossier. Somers-Hypotheken kan hier niet over beslissen, de bank doet dit. Jullie weten dat ik goedkoop maar niet gratis werk. Fijn om te horen dat het gelukt is en dat een van beide in de woning kan blijven wonen. Ik wens jullie ieder geval heel veel geluk in de toekomst.
10 augustus 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Goede snelle service"

9
Onze aanvraag onderging nog wat problemen bij de verstrekker. Maar de adviseur zat hier boven op. Meermaal daags conctact kunnen houden en hierdoor de hypotheekaanvraag rond kunnen krijgen in een krappe tijd.
8 juli 2019
aankoop van een eerste huis in augustus 2019

"Deskundig, snel en regelt beste deal"

9
Voor een zeer scherpe prijs regelt de adviseur de beste deal. Hij is lekker direct, reageert zeer snel, kort en bondig. Contact verloopt via mail en via een soort skype, daardoor kan het ook voor zo'n scherpe prijs. Doordat de adviseur een onafhankelijke adviseur is, kan hij alle aanbieders vergelijken en weet je zeker dat je de beste deal krijgt.
24 juni 2019
aankoop van een eerste huis in mei 2019

"Snel, duidelijk & zeer correct advies"

8
De adviseur werkt en reageert zeer snel en duidelijk, iets dat wij enorm hebben gewaardeerd om de spanning te verlichten. Daarnaast adviseert hij ook woon- en risicoverzekeringen waarbij hij een mooie balans tussen goede voorwaarden en scherpe premie kan bieden die perfect bij onze wensen en situatie past.
12 juni 2019
aankoop van een eerste huis in juli 2019

"Efficient, fast and friendly"

10
We are so grateful for the advisor''s help with our mortgage. Our deadline was super short and we were able to get the bank's approval in time. He is a very fast and efficient financial advisor, and always replied promptly to our questions and emails. It's definitely worth it to use his services and everything was cristal clear. Highly recommend using his help as he got us a really good deal with the bank!
11 juni 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Snel en efficient"

9
Duidelijk kennis van zaken. Maakt waar waar hij voor staat. Snelle terugkoppeling in het proces.
4 juni 2019
aankoop van een ander huis in juli 2019

"Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding"

10
Somers hypotheken bied een goed advies met heldere rapportage een is bovendien actie gericht zodat in ons geval ruim voor de gestelde termijn de hele hypotheek rond was. Door de webex meeting gewoon contact in je luie stoel. Advies komt voort uit een gedegen intake. Wij geven het een Tien.
26 mei 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Snel vakkundig advies voor een goede prijs"

10
Somers heeft ons goed geholpen met het afsluiten van een hypotheek. Het contact verliep goed en snel (via mail). Omdat alles online ging, was de totale prijs een stuk lager dan bij andere adviseurs. De kwaliteit was daarentegen van hoog niveau. Wij raden iedereen aan om je hypotheek af te sluiten bij Somers!
12345678919volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: