Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,9

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,9. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 203 waarnemingen: 173 reviews en 30 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,9
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,8 (30 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

173 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
24 mei 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in april 2019

"direct en vakkundig advies"

10
Aangezien ik een vrij korte doorlooptijd had, moest er snel en kundig gehandeld worden. Dit is uitstekend gedaan. De adviseru komt niet met langdradige verhalen, maar houdt het kort en bondig. Zelf heb ik dit als prettig ervaren. Dit scheelt namelijk voor ons beide tijd. En qua kosten kon je goedkoper niet vinden. Ik zou dus zo weer voor Somers kiezen!
3 mei 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Goed behandeld en zeer snelle afhandeling ! "

10
Wij raden Somers hypotheken zeker aan . Duidelijk en snel geregeld van de aanvraag hypotheek .
1 mei 2019
aankoop van een ander huis in mei 2019

"Kortaf, niet klantgericht, denkt in eigenbelang."

0
Somers wil niet met de klant meedenken, denkt alleen aan eigen belang. Hypothetische situatie welke op korte termijn (3 week), werkelijk wordt, slaat hij af. Situatie was vooraf via mail duidelijk kenbaar gemaakt, dit wordt blijkbaar niet eens gelezen, maar alleen de gevraagde pdf's worden gebruikt. Naar mijn idee wil hij alleen maar snel, snel dossiertjes voltooien en cashen. Tijdens het kennismakingsgesprek was al snel duidelijk dat hij niks voor ons wilde doen, omdat ik vanuit een situatie wil rekenen die over drie weken te bewijzen zijn met oa 2x salarisverhogingen voor hem en haar. Ik vind zoals het gegaan is, waardeloos en tijdverspilling, geen aanrader dus !
Reactie van Somers-Hypotheken
Beste Willem, Onze werkwijze staat duidelijk op de website en hebben wij u netjes in ons gesprek uitgelegd. Wij doen het kennismakingsgesprek om te toetsen op inkomen en onderpand of wij kansen zien. Wij hebben zelf slechte ervaringen gehad in het verleden met "stel over drie weken dit en stel over drie weken dat". Wij hebben duidelijk aangegeven dat wij eerst de juiste stukken en bewijzen willen hebben voordat wij aangegeven of we met u verder kunnen en of we kansen zien om het rond te krijgen. Daarbij is uw hypotheek verleden ook van toepassing om te kunnen toetsen wat u maximaal kunt lenen. Deze had u ondanks meerdere verzoeken ook helaas niet aangeleverd. In de ingestuurde mails was ons al het een ander duidelijk en vanuit service oogpunt staan we netjes iedereen te woord om dit mondeling toe te lichten. Helaas heeft u onze eerlijkheid niet kunnen waarderen dat we met deze gegevens die we nu hebben geen kansen voor u zagen. Wij wensen u veel succes elders!
20 april 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Doorpakken, snelle en heldere antwoorden en actie"

10
Wij zijn zeer te spreken geweest over de begeleiding van de adviseur. Snel schakelen, doorpakken, snelle en heldere antwoorden bij tussentijdse vragen. Onze ervaring is zeer prettig. Wij kunnen de adviseur een ieder aanbevelen als hypotheekadviseur!
17 april 2019
aankoop van een ander huis in april 2019

"Gewoon het advies dat je wil"

10
De adviseur is kundig, bondig en snel. Hij geeft een goed advies op grond van een Skypegesprek (je kunt elkaar zien). Hij krijgt zijn advies snel bij de hypotheekverstrekker voor elkaar. Bij mij maakte de hypotheekverstrekker een vervelende fout en de adviseur wist dit om te zetten in een financieel voordeel voor mij door snel voor een andere hypotheekverstrekker te kiezen die net de rente weer omlaag had gebracht. Alle correspondentie gaat digitaal (je moet zelf pdf's maken en toesturen, maar met de meeste printers is dat een fluitje van een cent). Ik heb nu al mijn gegevens in een digitaal mapje. Wel zo handig.
11 april 2019
aankoop van een ander huis in maart 2019

"Zeer uitgebreid en goed advies voor lage prijs!"

10
De adviseur gaat tot het uiterste en ook nog eens voor de scherpste prijs die er is. Daarnaast onafhankelijk, dus kiest niet alleen uit een kleine selectie geldverstrekkers. Goed om te weten: in het gratis introductiegesprek kan hij soort van kortaf zijn, vat dit niet persoonlijk op. Is echt alleen om te kijken of hij kansen ziet voor de bemiddeling. Ook mails kunnen kort en staccato zijn. Dit is niet omdat hij er geen zin in heeft,is gewoon zijn stijl. Wel reageert hij altijd inhoudelijk en snel, bijna 7 dagen per week. Er zitten wel eens spelfoutjes in zijn mailtjes, maar ook dat is uiteindelijk totaal onbelangrijk. op rekenfouten heb ik hem nooit kunnen betrappen. Aan het eind van de rit heb je gewoon het voordeligste advies en bemiddeling bij de beste aanbieder en dat is wat je 30 jaar maandelijks merkt. Een aanrader!
5 april 2019
verhogen van de hypotheek in april 2019

"Adviseur zit kort op de bak, scherp en proactief"

10
Op zoek naar een voordelige adviseur voor onze verbouwing. Zelf een financiële achtergrond dus niet op zoek naar veel advies. De adviseur heeft ons positief verrast met veel kennis en tips. Hij schakelt enorm snel en regelde onze verbouwingshypotheek snel en accuraat. En voor dit tarief echt een koopje! Zeker een aanrader, ook voor ZZP-ere zoals ik!
30 maart 2019
aankoop van een eerste huis in februari 2019

"Erg direct, maar super resultaat"

10
De adviseur is zeer direct, maar dat zorgt er wel voor dat alles goed en vlot verloopt. Reageert erg snel op berichten of vragen. Bij verschillende adviseurs geweest, maar niet zo veel en uitgebreide informatie gekregen als hier. Daarnaast is de prijs ook helemaal top! Dikke aanrader dus.
21 maart 2019
oversluiten van de hypotheek in januari 2019

"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding"

10
Hele proces ging snel en soepel met Somers Hypotheken en de prijs/kwaliteit is uitstekend. Daarnaast neemt de adviseur in het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor je en krijg je een goed uitgewerkt en gedetailleerd adviesrapport. Deze adviseur praat de klant niet naar de mond en smeert je niet een product aan, maar geeft zijn eigen standpunt en denkt met je mee. Hij is heel goed bereikbaar en reageert vaak snel. Enige verbeterpunt is de stijl van communiceren per mail die soms wat kortaf is of tijdens het adviesgesprek gaat hij wat te snel. Maar daar waarschuwde hij zelf al netjes voor. Als je doorvraagt is hij wel bereid om e.e.a. te verduidelijken. De volgende keer gaan we graag naar hem terug.
21 maart 2019
aankoop van een eerste huis in maart 2019

"Duidelijk, efficiënt, transparant"

10
Duidelijk, efficiënt, snelle reactie en geen kleine lettertjes.
12345678918volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: