Details hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken kantoorfoto
Klantcijfer: 8,8

Samenvatting

Prijs
€ 899 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,8. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 226 waarnemingen: 194 reviews en 32 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

8,8
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

8,6 (32 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

95% beveelt Somers-Hypotheken aan.

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
Overig

194 reviews voor Somers-Hypotheken

Gesorteerd op
14 november 2019nieuw!
aankoop van een eerste huis in november 2019

"goede prijs/kwalitieit"

6
We zijn best goed door meneer geadviseerd. Omdat mijn partner Engelstalig is ging de communicatie niet altijd even soepel maar er werd wel altijd snel gereageerd op vragen via de mail.
5 november 2019
aankoop van een ander huis in oktober 2019

"Een aanrader! Snel, gemakkelijk en efficient."

10
De adviseur heeft me goed geholpen bij het vinden van een passende Hypotheek. Hij was duidelijk, de communicatie verliep snel en gemakkelijk. Ik ben heel tevreden met hoe alles ging. Geen opmerkingen, een aanrader!
25 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"Tevreden advies"

9
Ik ben zeer tevreden met het advies van Somers. Na een eerste kennismakingsgesprek en advies gesprek is hij met een goed advies gekomen en is alles naar tevredenheid geregeld inclusief alle benodigde verzekeringen. Ook door de prijs (die zeer scherp is, voor zowel hypotheek als verzekeringen) zou ik Somers zeker aanbevelen.
24 oktober 2019
oversluiten van de hypotheek in oktober 2019

"Oversluiten en verhogen hypotheek"

10
Wij hebben via Somers-Hypotheken onze hypotheek overgesloten en verhoogd. De omstandigheden bleken lastiger dan vooraf ingeschat, hij heeft ons gedurende het hele proces duidelijk en professioneel begeleid. Hij reageert steeds direct en snel, waardoor we uiteindelijk precies op tijd de financiering rond hebben gekregen! Super.
24 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2019

"Snel, accuraat en ook nog eens aardig!"

9
De adviseur heeft binnen no-time de hypotheek rond gekregen. Hij vraagt veel van je (papierwerk) maar dit komt jezelf geheel ten goede. Communicatie via webcam en telefoon verloopt heel fijn, via de mail is het wat korter en directer. Een soort app contact eigenlijk. Wij hebben dit niet als storend ervaren. We zijn heel blij dat we hiervoor gekozen hebben, door hem hebben we heel snel een goede hypotheek rondgekregen tegen een scherpe rente. Ik zou h'm bij iedereen aanbevelen.
15 oktober 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Vakkundig en proffesioneel"

10
De adviseur heeft vertand van zaken en is een echte professional. De adviseur geeft een eerlijk en transparant advies.
12 oktober 2019
aankoop van een eerste huis in oktober 2019

"Heel goed!"

10
Alles ging super snel en vlot. Gaf goede adviezen.
8 oktober 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Uitstekend"

10
Prima traject gehad. We hadden qua dossier wat haken en ogen maar die zijn allemaal opgelost. Eerste en 2e gesprek via webcam ging prima. Communicatie tussendoor gaat vaak via email of telefoon. Via email reeageren maar soms wel wat kortaf, hier waarschuwt hij vooraf voor. Wat belangrijk is, is dat hij zich vastbijt in je dossier en niet meer los laat tot het geregeld is, heel blij met het resultaat.
2 oktober 2019
aankoop van een ander huis in februari 2019

"Onverslaanbare prijs/kwaliteit verhouding"

10
In eerste instantie twijfelde ik of ik voor deze adviseur zou kiezen. Door zijn lage prijs was ik bang dat goedkoop uiteindelijk duurkoop zou zijn. Niets is minder waar. Het eerste oriënteerde gesprek gaf mij al voldoende vertrouwen dat dit een goede keuze zou zijn. Hij heeft ons zeer goed geholpen en in een recordtempo hadden we een definitieve hypotheekofferte. De communicatie verloopt voornamelijk online, dit is wel iets wat bij je moet passen. Wij vonden het erg prettig. Na een videaoafspraak waarin alle details zijn doorgenomen, is de communicatie vooral via de mail. De reacties op de mail zijn meestal erg snel. Conclusie, laat je niet afschrikken door de lage prijs,Hij is namelijk een uitstekende adviseur.
29 september 2019
aankoop van een ander huis in september 2019

"Flitsend en passend geholpen"

10
In een week tijd heeft de adviseur mij geholpen met een perfect passende financiering. Na het intake gesprek van anderhalf uur kwam hij een dag later al met een uitstekend voorstel. Een week later was de offerte van de financiering binnen en de zaak beklonken. Tussendoor regelmatig contact via de Email en deskundig to the point begeleiding. Dus ik ben uitermate tevreden over de geleverde diensten.
12345678920volgende

Details

KvK-nummer
20140734
AFM-nummer
12017858
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag*
09:00 - 20:30
Dinsdag*
09:00 - 20:30
Woensdag*
09:00 - 20:30
Donderdag*
09:00 - 20:30
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
* = buiten openingstijden op afspraak

Adviseurs

Hypotheekadviseur M A Somers
M A Somers

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 899,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: