Details hypotheekadviseur

Centrumplein 8
7607SB Almelo
Telefoonnummer Financiele Rekenkamer
0546-544622
Financiele Rekenkamer kantoorfoto

Samenvatting

Prijs
€ 950 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 8,1. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 5 waarnemingen: 5 reviews en 0 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

Onbekend

Independer kan het klantcijfer niet tonen, omdat we nog niet genoeg beoordelingen over dit kantoor hebben ontvangen.

Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Onbekend

Independer heeft nog niet genoeg beoordelingen ontvangen om een cijfer te kunnen tonen.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:15
Dinsdag
10:00 - 21:15
Woensdag
10:00 - 21:15
Donderdag
10:00 - 21:15
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag

80% beveelt Financiele Rekenkamer aan.

Beoordeling adviseur

Goed
0 reviews
Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
– (0 reviews)
Aankoop eerste huis
– (0 reviews)
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

5 reviews voor Financiele Rekenkamer

Gesorteerd op
26 juli 2019
oversluiten van de hypotheek in mei 2019

"super service"

10
de adviseur is erg betrokken, heeft kennis van zaken en haalt maximale uit onze situatie. wat bij andere onmogelijk was is hem wel gelukt! onze hartelijk dank!!!
20 december 2017
oversluiten van de hypotheek in november 2017

"Zeer prettige ervaring met dit bedrijf."

10
4 jaar geleden werd ik benaderd door dit bedrijf, ze wilden vrijblijvend kijken of er een mogelijkheid was om te besparen op mijn bestaande hypotheek kosten. Doordat ze een mooie aanbieding hadden en ik daadwerkelijk ging besparen op mijn maandelijkse kosten, heeft de Financiële Rekenkamer mijn hypotheek overgesloten. Eind goed, al goed!!.. 2 maanden geleden werd ik wederom benaderd door de Financiële Rekenkamer, er hadden zich wijzigingen voorgedaan en er was een mogelijkheid om wederom te bezuinigen op mijn maandelijkse hypotheek kosten!. Dit bedrijf blijft dus mijn hypotheek monitoren en neem contact op als er wijzigen zijn die voordelig uit kunnen pakken. top service hier, Financiële Rekenkamer bedankt!
9 augustus 2017
oversluiten van de hypotheek in juni 2017

"Zeer ontevreden over de Financiële Rekenkamer."

0
***** beveel ik zeker niet aan. Niet professioneel in zijn houding en communicatie. Voelde achteraf ook zeker niet goed aan. De naam (financiële rekenkamer) is al misleidend.
5 november 2015
oversluiten van de hypotheek in december 2014

"Goede uitleg, adviseur heeft er veel verstand van!"

9
Ik heb een tijd geleden een vrijblijvend adviesgesprek gehad van de adviseur, om te kijken of ik eventueel kon besparen op mijn hypotheeklasten. Deze heeft alles netjes nagerekend in mijn bijzijn, en het e.a. uitgelegd. Jammer genoeg had ik nog een te lange rentevastperiode waardoor het beter was om nog even te wachten, dit heeft de adviseur mij duidelijk uitgelegd en hij houd het nu ook voor mij in de gaten. Ik was na het gesprek een stuk wijzer over mijn hypotheek en mocht ik de volgende keer weer iemand hiervoor nodig hebben, schakel ik zeker de Financiële Rekenkamer in. Een duidelijk verhaal en goede uitleg! Geen poespas, een zeer verhelderend gesprek, wat ik bij mijn eigen bank niet kreeg!!
28 januari 2015
oversluiten van de hypotheek in maart 2014

"RENTE LAAG , service HOOG, UITLEG TOP"

9
voor we hadden overgesloten wisten we niet zo veel van onze hypotheek af. Nu is het helder, duidelijk en hebben we zekerheid. zo onafhankelijke adviseur is in mijn ogen wel super handig. ook uitleg m.b.t. hypotheek vorm etc. was super. ps. Onze maandlasten zijn gehalveerd!

Details

KvK-nummer
08182774
AFM-nummer
12018445
Dienstverleningsdocument – Vermogen opbouwen

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies over vermogen opbouwen en de producten die je hiervoor kunt afsluiten.

Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.

Dienstverleningsdocument – Risico's afdekken

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor het advies wat je krijgt over risico's afdekken en de verzekeringen die je hierbij nodig hebt. Bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverezekering.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:15
Dinsdag
10:00 - 21:15
Woensdag
10:00 - 21:15
Donderdag
10:00 - 21:15
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. D Ligtermoet
Dhr. D Ligtermoet

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 950,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: