Details hypotheekadviseur

Bedrijvenpark Twente 419
7602KM Almelo
Telefoonnummer NijenTwilhaar hypotheken en verzekeringen
0546-572295
NijenTwilhaar hypotheken en verzekeringen kantoorfoto
Klantcijfer: 7,7

Samenvatting

Prijs
€ 2.450 (indicatie)

Dit kantoor heeft een vaste prijs voor het adviseren en regelen van een nieuwe hypotheek. De prijs die hier staat is gebaseerd op het adviseren over, en het afsluiten van een nieuwe hypotheek met overlijdensrisicoverzekering.

Klik op het tabblad 'Prijzen' voor alle tarieven van dit kantoor.


Klantcijfer

Independer bezoekers geven dit kantoor gemiddeld een 7,7. Dit is het gewogen gemiddelde

De totaalscore bestaat uit een gewogen gemiddelde van reviews en Kwaliteitschecks.

De Kwaliteitschecks tellen voor 75% mee in de totaalscore, de reviews van dit kantoor voor 25%.

uit totaal 34 waarnemingen: 28 reviews en 6 kwaliteitschecks.
Klantcijfer totaal

Dit cijfer is gebaseerd op het gemiddelde cijfer voor de reviews en het gemiddelde cijfer voor de kwaliteit van het hypotheekadviesproces van deze adviseur.

7,7
Kwaliteit adviesproces

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

7,4 (6 kwaliteitschecks)

Dit cijfer is het gemiddelde van alle cijfers van de Kwaliteitschecks. De Kwaliteitscheck is een uitgebreide vragenlijst waarmee je controleert of de adviseur alle belangrijke onderdelen van het adviesgesprek met jou heeft besproken.

Reviews

Dit cijfer is het gemiddelde dat alle klanten hebben gegeven voor de dienstverlening van deze adviseur(s).


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

100% beveelt NijenTwilhaar hypotheken en verzekeringen aan.

Beoordeling adviseur

Matig
0 reviews
Slecht
0 reviews
Zeer slecht
0 reviews

Doel hypotheekadvies

Aankoop ander huis
Aankoop eerste huis
Oversluiten
Hypotheek verlengen
– (0 reviews)
Verhogen
– (0 reviews)
Overig
– (0 reviews)

28 reviews voor NijenTwilhaar hypotheken en verzekeringen

Gesorteerd op
3 juli 2019
aankoop van een eerste huis in april 2019

"Uitstekend!"

10
Uitstekende begeleiding. Professioneel met de nodige humor! Heel fijn om als klant het gevoel te hebben dat je adviseur altijd voor je klaar staat! Neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Zeker een aanrader!
29 oktober 2018
aankoop van een eerste huis in oktober 2018

"snel en makkelijk hypotheek regelen!!"

10
Op 18-10-2018 hebben wij te horen gekregen dat de aangevraagde lening voor de woning akkoord is. Ik had niet geweten dat het zo makkelijk zou gaan om een hypotheek te regelen via het internet/mail. Zij reageren zeer snel en nemen je aanvraag direct in behandeling. Is zeker aan te raden bij mijn collega's , vrienden en familie!!
18 september 2018
aankoop van een eerste huis in augustus 2018

"Heel goed en duidelijk advies"

10
Wij kunnen dit kantoor aanbevelen, omdat wij als starters geen idee hadden hoe het afsluiten van een hypotheek werkt en wij heel erg goed geholpen zijn. Het werd allemaal erg goed uitgelegd en wij hebben hierdoor op een fijne manier ons eerste huis kunnen kopen.
18 mei 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Goed bereikbaar en persoonlijk advies"

8
Zeer persoonlijk en betrouwbaar. Tevens ook goed bereikbaar voor vragen en snelle reactie op mail.
16 april 2018
aankoop van een eerste huis in maart 2018

"Prettig en snel geholpen "

10
Na het horen van positieve berichten in onze direct omgeving gekozen voor deze hypotheekadviseurs. Geen moment spijt van gehad. Keurig geholpen en meegedacht in het kiezen van de hypotheek. Daarnaast makkelijk bereikbaar, professioneel maar ook in voor een geintje!
15 oktober 2017
aankoop van een ander huis in oktober 2017

"wil je een goed advies dan is dit het adres"

10
Wij werden getipt om eens te bellen met Nijen Twilhaar. Dit is niet voor niets geweest. *** nam de tijd en legde alles heel duidelijk uit. Luisterde ook naar wat wij wilden en kwamen uit op een voor ons zeer goede hypotheekvorm. De correspondentie tussen ***, *** en ons ging ook steeds zeer vlot waardoor alles snel werd geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
17 september 2017
aankoop van een eerste huis in september 2017

"Prima en deskundig!"

9
Prima prijs-kwaliteit verhouding. De deskundige en pro-actieve houding van de adviseur geeft een goed gevoel. Fijn is ook de immer vlotte reactie op vragen en opmerkingen, waardoor het hele aanvraagproces soepel is verlopen. Zeker een aanrader!
8 augustus 2017
aankoop van een eerste huis in juli 2017

"Geweldige adviseurs!"

10
De twee adviseurs, ***** en ****, zijn beide geweldig! Ze zijn: - Professioneel: ze weten precise waarop te letten en besteden uitgebreid aandacht aan de hypotheekvoorwaarden - Vriendelijk en behulpzaam: ze hebben ons altijd geholpen op een vriendelijke en behulpzame manier, iets wat we elders anders ervaren hebben. Ze zijn ook altijd op korte termijn bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail. Erg prettig in de omgang dus. - Assertief en slagvaardig: ze zitten er bovenop om je aanvraag zonder tijdvertraging te behandelen en akkoord te krijgen van de geldverstrekker. Dus er werd regelmatig gepolst bij de geldverstrekker, en naar ons toe waren ze ook assertief in het aangeven welke documenten (mogelijk) opgevraagd konden worden door de geldverstrekker, zodat we deze tijdig konden aanleveren. - We hebben geen minpunt kunnen ontdekken. Kortom, we zijn zeer tevreden en kunnen deze adviseur bij iedereen aanraden!
12 mei 2017
aankoop van een ander huis in mei 2017

"Snel, duidelijk, kundig en vertrouwen"

9
Wij hadden zeker geen standaard dossier. **** en ***** hebben hun tanden erin gezet en ons steeds zeer snel van duidelijke, kundige informatie voorzien. Een perfecte mix tussen telefonisch en mailcontact. Een voor ons perfecte hypotheek was daardoor snel rond en prima geregeld. Wij zijn erg blij dat we voor dit kantoor hebben gekozen.
8 september 2016
aankoop van een eerste huis in augustus 2016

"Goede service en snelle dienstverlening!"

9
Als starter was ik op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur met een scherpe prijs met een goede beoordeling/reviews. Ze hebben absoluut aan mijn verwachtingen voldaan. Een scherp tarief hebben ze kunnen garanderen en elke vraag die ik had, hebben ze snel beantwoord. Bovendien hebben ze een snelle doorlooptijd gerealiseerd waardoor financiering tijdig is afgerond.
123volgende

Details

KvK-nummer
08174997
AFM-nummer
12017895
Dienstverleningsdocument – Hypotheek

In de dienstenwijzer staat precies wat de hypotheekadviseur voor je doet en op welke manier. Ook zie je wat hypotheekadvies kost en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

 

Deze dienstenwijzer is voor je hypotheek en de eventuele verzekeringen die je hierbij afsluit.


Wij geven advies

Bij je thuis
Bij ons op kantoor
Op je werkplek

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Zondag

Adviseurs

Hypotheekadviseur Dhr. A.B. Nijen Twilhaar
Dhr. A.B. Nijen Twilhaar

Prijzen

Betalen via uurtarief

Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de adviseur. Hij houdt dit voor jou bij. De adviseur kan jou aangeven hoeveel uur hij minimaal en maximaal kwijt is met het regelen van een hypotheek. Zo kun je zelf een inschatting maken van de kosten.

Werkt de adviseur op basis van een uurtarief of een vast bedrag? Overleg dan met de adviseur welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

 € 125,-
Minimaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
16 uur
Maximaal aantal uur afsluiten nieuwe hypotheek
25 uur
Betalen via vast bedrag

Voor het regelen van een hypotheek betaal je een vast bedrag. Werkt de adviseur ook op basis van een uurtarief? Overleg dan welke betalingsvorm het voordeligst is voor jou.

Nieuwe hypotheek: tot € 999.999,-
€ 2.450,-
Overlijdensrisicoverzekering

Als de hypotheekadviseur een overlijdensrisicoverzekering voor je regelt dan zitten hier kosten aan verbonden. Hieronder staat hoe de adviseur deze kosten in rekening brengt.

Overlijdensrisicoverzekering zit in de vaste prijs
Dit betekent dat de adviseur de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering heeft verwerkt in het vaste bedrag. Hiervoor worden verder geen losse kosten berekend.

Onbekend

De hypotheekadviseur heeft niet aangegeven hoe hij de kosten voor het regelen van de verplichte overlijdensrisicoverzekering berekent. Het gemiddelde tarief voor een overlijdensrisicoverzekering is bij de prijsindicatie van dit kantoor opgeteld, omdat dit kantoor de prijs van een overlijdensrisicoverzekering niet heeft geplaatst. 

Staat hier een bedrag?
Als de adviseur een apart bedrag vraagt voor het regelen van je overlijdensrisicoverzekering dan staat dit bedrag hier vermeld.

 

Prijs inbegrepen bij vaste bedragen
Betalen via abonnement

Bij sommige hypotheekadviseurs kun je een abonnement nemen. Als je een abonnement hebt, kijkt de adviseur elk jaar of jouw hypotheek nog bij je past door jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen.  De abonnementskosten worden hier per jaar aangegeven.

Wat doet deze adviseur voor dit bedrag?

Compleet hypotheekadvies

De adviseur kan je een volledig advies op maat geven, zonder het aanvragen en afhandelen van je hypotheek.

Aanvraag offerte & afhandelen hypotheek

De adviseur kan alleen de offerte voor je aanvragen en de hele hypotheekaanvraag afhandelen, zonder je advies te hebben gegeven.

Regelen overbrugging of bankgarantie

Een overbruggingshypotheek heb je nodig als je een nieuwe woning hebt gekocht, terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Zo’n hypotheek kan deze adviseur voor jou regelen. Bij het kopen van een huis wil de verkoper de garantie dat de hypotheek rondkomt (bankgarantie). Ook dit kan de adviseur regelen.

Hulp bij invullen voorlopige teruggaaf Belastingdienst

Je kunt maandelijks geld terugkrijgen van de Belastingdienst vanwege je hypotheek. Deze adviseur kan je helpen dit aan te vragen.

Hulp bij invullen definitieve aangifte Belastingdienst

Een deel van de kosten die je maakt voor het afsluiten van een hypotheek kun je aftrekken van de belasting. Ook een deel van de hypotheekrente is aftrekbaar. Deze adviseur kan je helpen bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Jaarlijkse hypotheekcheck

Een keer per jaar bekijkt de adviseur jouw dossier. Hij neemt dan ook contact met je op om te horen of je financiële situatie is gewijzigd. En als het nodig is, maakt hij/zij met jou een afspraak.

Toelichting prijzen
ADVIES EN BEMIDDELING KAN GOEDKOPER BIJ ZELFWERZAAMHEID
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: